یک کمی مجید آنلاین دیکتاتور نشده؟!

ali-msh

Member
YTERROR عزیز تا تاپیک به نتیجه نرسه دوستان حق دارند که نظر خودشون رو هم بگن

این تاپیک تا مدیری بهش جواب نده قدیمی نمیشه ، چون مشکلاتی که گفته شد هنوز برطرف نشده

تاپیک باز شد تا هر کس نظر خودش رو بگه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
YTERROR عزیز تا تاپیک به نتیجه نرسه دوستان حق دارند که نظر خودشون رو هم بگن

این تاپیک تا مدیری بهش جواب نده قدیمی نمیشه ، چون مشکلاتی که گفته شد هنوز برطرف نشده

تاپیک باز شد تا هر کس نظر خودش رو بگه
بله... اين تاپيك باز شده كه به ما بگيد مشكلاتمون رو

مجيد

amirlol

Well-Known Member
ولی به این نمی گن دیکتاتوری !

این یه سیاسته که مجید و همه آدما که چنین سایت هایی رو دارند مجبورند ادامه بدن !!
ببینید من رفتم از اون قسمت (aspرو می گم) . چون مشکلاتم زیاده با آدماش !!!

مهمترین چیز اینه که چنین سایت هایی مدیرانی رو انتخاب می کنند که فکر می کنند برتری دارند ! ولی مشکل اینجاست برتری چی نسبت به چی !!!

ali-msh

Member
امیر جان خوشحالم که تو تاپیک شرکت کردید اما مسئله عمیق تر از این حرفاس ما میخوایم دور هم مشکلات رو حل کنیم و اون جمع دوستانه ای که الان دیگه چیزی ازش نمونده رو کمیشو برگردونیم

پیشنهاد میکنم 1 بار دیگه هم تاپیک رو کامل بخونید

مخلصیم امیر جان
38.gif

ولی کاش می شد به مدیرها هم اخطار داد! 3 اختطار،اخراج
این هم مشکلات خودشو داره... مسائل دوستانه قاطی می شه... بازم میشه همین!

هیچ دلیلی نداره یک تیپیکی که بر خاف قوانین سایته و قضیه ای که بهتر از طریق خصوصی حل بشه رو تویی چشم باشه
+ نباید بیتشر از یک حد معقول روابطش بیشتر بشه در کل اگه آدم بخواد درگیر جزییات بشه ووم نمیاره مثل خیلی از کاربران که شاید بالا 20 یا 30 فر باشند که یا مدیر بودن یا کاربراین خیلی فعالی بودند بعد از یک مدت کلا از این محیط دلزده یا با ناراحتی خداحافظی می کنند
این دو تا جمله رو شما گفتید YTerror به نظرتون این موضوع شخصیه که همه این مشکل رو دارن؟ برق خونم قطع می شه،کسی نباید خبر رو در روزنامه چاپ کنه... چون برق خونه ی منه فقط.... ولی اگر 10 تا خونه شد باید همه تو حلش شرکت کنن...

هیچ دلیلی نداره یک تیپیکی که بر خاف قوانین سایته و قضیه ای که بهتر از طریق خصوصی حل بشه رو تویی چشم باشه
+ نباید بیتشر از یک حد معقول روابطش بیشتر بشه در کل اگه آدم بخواد درگیر جزییات بشه ووم نمیاره مثل خیلی از کاربران که شاید بالا 20 یا 30 فر باشند که یا مدیر بودن یا کاربراین خیلی فعالی بودند بعد از یک مدت کلا از این محیط دلزده یا با ناراحتی خداحافظی می کنند
این دو تا جمله رو شما گفتید YTerror به نظرتون این موضوع شخصیه که همه این مشکل رو دارن؟ برق خونم قطع می شه،کسی نباید خبر رو در روزنامه چاپ کنه... چون برق خونه ی منه فقط.... ولی اگر 10 تا خونه شد باید همه تو حلش شرکت کنن...

YTERROR

Active Member
هر جور راحت ترین ولی منطقی تره آدم کاری رو بکنه که نتیجه داشته باشه تا الانش که هی نتیجه ای نداشته در عمل

اینجا یک سایته به نظر من که یک کاربر این سایت هستم و میام حالا ند تا وسا بپرسم یا سوال کنم و برم دیگه حالا جوش یا هر چیز دیگه اش به نظر من هیچ فرقی نداره ون مشک ار سایت یا مدیرش نیست به نظرم از خوود کاربراشه که این اختافات و مشکات وقتی کاربرا زیاد باشند طبیعی واسه همین باز هم می بینید چیزی نبوده بهتره از اصل موضوع که کمک به دیگران در این فروم به جزیات پرداخته نشه و به نظرم اگه تا الان مدیری هم نیومده چیزی بگه چون اگه وقتشو واسه جواب دادن سوال یک نفر که کارش گیره بزاره تا بخواد به بحث در این تایپیک بزاره ترجیح داده

موفق باشید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
هر جور راحت ترین ولی منطقی تره آدم کاری رو بکنه که نتیجه داشته باشه تا الانش که هی نتیجه ای نداشته در عمل

اینجا یک سایته به نظر من که یک کاربر این سایت هستم و میام حالا ند تا وسا بپرسم یا سوال کنم و برم دیگه حالا جوش یا هر چیز دیگه اش به نظر من هیچ فرقی نداره ون مشک ار سایت یا مدیرش نیست به نظرم از خوود کاربراشه که این اختافات و مشکات وقتی کاربرا زیاد باشند طبیعی واسه همین باز هم می بینید چیزی نبوده بهتره از اصل موضوع که کمک به دیگران در این فروم به جزیات پرداخته نشه و به نظرم اگه تا الان مدیری هم نیومده چیزی بگه چون اگه وقتشو واسه جواب دادن سوال یک نفر که کارش گیره بزاره تا بخواد به بحث در این تایپیک بزاره ترجیح داده

موفق باشید
اكثر مديران اين تاپيك رو ميبينن و پيگيرش هستند... اما دورا دور داريم در مورد اين مباحث صحبت ميكنيم...
و بر صحبتها و بحثهايي كه اينجا ميشه نظارت ميكنيم..
ما خوشحال ميشيم كه شما ادامه بديد اين مطالب رو و مشكلات رو بگيد و با هم در اين مورد تبادل نظر كنيد ما هم اين وسط چيزهاي زيادي دستگيرمون ميشه

ممنونم

مجيد

• Like
Reactions: MDP

ali-msh

Member
مجید جان ولی من فکر میکنم تو این 5 صفحه مطالب گفته شده و حرفها هم زده شده

حالا نوبت شماست که نتیجه بگیرید

دیگه چی رو ادامه بدیم ، حالا شما باید بگید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ما تا الان بر اساس صحبتهایی که دوستان کردن نتیجه های مختلفی گرفتیم و خیلی چیزها رو هم ترتیب اثر دادم و داریم روش کار میکنیم... که البته بیشتر موضوعیت این مبحث روی قضیه مدیران هستش که ما هم روی این قضیه بیشتر کار کردیم و الان یک سری مدیر جدید داریم میگیریم و هم اینکه یک سری تغییرات در مدیران قبلی داده خواهد شد.

ممنونم

مجید

YTERROR

Active Member
یک پیشنهاد خیلی از کاربران مجید آنلاین که با چند هزار تا پست یک دفعه سر مسای کوچک قهر می کنند و می رن برای جلوگیری و انگیزه بهرته به یک سبکی ازشون قدردانی بشه منظورم خودم نیست امقا : امیر _ مصطفی و ...... که کم هم نیستن قدردانی هم نه از نظر مالی یا ... بستگی به خود مدیرا داره

یک پیشنهاد دیگه عضویت از الان به بعد رو لغو کنید و بصورت دعوتنامه ای انجتم بدید

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

گوگل هم اوایل، واسه ساختن اکانت جیمیل، دعوت نامه ای کار می کرد.
بعدش واسه این که بتونه با یاهو رقابت کنه، داره کم کم دعوت نامه رو حذف می کنه که همه بتونن به راحتی عضو بشن.
پس...
اون کسایی که آشنا ماشنا توی انجمن ندارن، چه جوری بتونن عضو بشن؟
به نظرتون اگه ورود و عضویت مجید آنلاین، محدود بشه، از اعتبارش کم نمی شه؟
فضا محدود نمی شه؟

التماس دعا
یا علی

NAKOOT

Well-Known Member
سلام جمیعاً

گوگل هم اوایل، واسه ساختن اکانت جیمیل، دعوت نامه ای کار می کرد.
بعدش واسه این که بتونه با یاهو رقابت کنه، داره کم کم دعوت نامه رو حذف می کنه که همه بتونن به راحتی عضو بشن.
پس...
اون کسایی که آشنا ماشنا توی انجمن ندارن، چه جوری بتونن عضو بشن؟
به نظرتون اگه ورود و عضویت مجید آنلاین، محدود بشه، از اعتبارش کم نمی شه؟
فضا محدود نمی شه؟

التماس دعا
یا علی

الان سایتی مثل BMC با دعوتنامه پیش می ره ...
عضوهای زیادی داره و هرکسی هم نمی آد عضو شه ...
مثلا اگه من برای شما دعوتنامه ارسال می کنم ، نسبت به شما و کارهایی که می کنید اونجا مسئولم ...
اینجوری نظم بیشتری هستش ...

Mandana

Active Member
شهرام بیمس یه انجمن تخصصی نیست.حداقل برا بیشتر یوزرا جنبه تفریح داره تا تخصصی.در کنارش بعضی مباحث تخصصی هم دنبال میشه
اما مجید آنلاین یه انجمن صد در صد تخصصیه.ینی آف تاپیک و چمی دونم این چیزا توش جایی نداره( حداقل جای کمی داره :دی)
هر روزه هم به یوزرا اضافه میشه
اونجا خیلی ها با هویت اصلی میان.عکس خودشونو میذارن.حتی شماره تلفن و غیره
اما اینجا این چیزا نیس.برای همین کسی نگران حفظ هویتش و اینا نیس.اونجا هر کس رفیقشو دعوتمی کنه تا باهم اختلاط کنن اما اینجا همه به هم چیزی یاد میدن
اصلن مثال خوبی برای اینکار نبود

موفق باشی دوست جون :دسته گل:

YTERROR

Active Member
نه ماندانا خانوم دعوتنامه باعث یکدست شدن افراد میشه و از پستهای اسپم و خلاف قوانین و ... جلوگیر میشه الان فروم مجید آنلاین یا خیلی از فرومهای دیگه مثل چت روم شده سوالات خلی زیادی بی جواب می منه یا با جوابهایی خیلی بی ربطی بسته می شن مثلا یک نمونه در حال جریانش :

در این تایپیک کسی که بحث رو شروع کرده فقط 4 تا پست داشته الان تویی همین تایپیک 20 تا پست زده و همش خاف قوانین و دردسر ساز و هیچ عکس العمی هم هیچ مدیری نمی تونه انجام بده چون بحث به یک جایی رسیده که نمیشه جلوشو گرقت + کسی هم که هی تایپیک رو شلوغ می کنه فقط 10 تا پست داره از این تایپیکها خیلی زیاده که یوزرهای تازه وارد و دردسر ساز میان و می رن

انجمنهایی تخصصی خیلی زیادی هستند که فقط بصورت دعوتنامه ای هستند البته فرومهایی تخصصی نه فرومهایی که دنیال یوزر تنها باشند PCSeven که دوران خودش بچههای مث پرهام و خیلیهایی دیگه به همین دلیل از محید آنلاین بعالیتشون رو کمتر کردند و فروم خیلی خوبی بود که بعد از بسته شدنش و دوباره راه اندازیش بدلیل یوزرهایی کمش و شروع کار دوباره مجبور به یوزر گرفتن شد

در هر صورت پیشنهاده

ali-msh

Member
عضویت با دعوتنامه اصلا ایده خوبی نیست

من شاید هیچ دوستی تو مجید انلاین نداشته باشم که برام دعوت نامه بفرسته یا آخه اصلا معنی نداره
یکی تو اینترنت سرچ میکنه میاد تو کجید انلاین بحصاش رو میبینه میخواد توشون شرکت کنه که با سد دعوتنامه برخورد میکنه

فکر کنم فقط اگه مدیرها حواسشون به همه جا باشه مشکل حل بشه و دیگه لازم به این کارها نباشه

جدیدترین ارسال ها

بالا