YTERROR
Active Member
مجید آنلاین دیکتاتور نشده؟! - به سلامتی تاپیک باز شد!!!!
دقت کنید
مجید آنلاین دیکتاتور نشده؟! - به سلامتی تاپیک باز شد!!!!
بله... اين تاپيك باز شده كه به ما بگيد مشكلاتمون روYTERROR عزیز تا تاپیک به نتیجه نرسه دوستان حق دارند که نظر خودشون رو هم بگن
این تاپیک تا مدیری بهش جواب نده قدیمی نمیشه ، چون مشکلاتی که گفته شد هنوز برطرف نشده
تاپیک باز شد تا هر کس نظر خودش رو بگه
هیچ دلیلی نداره یک تیپیکی که بر خاف قوانین سایته و قضیه ای که بهتر از طریق خصوصی حل بشه رو تویی چشم باشه
این دو تا جمله رو شما گفتید YTerror به نظرتون این موضوع شخصیه که همه این مشکل رو دارن؟ برق خونم قطع می شه،کسی نباید خبر رو در روزنامه چاپ کنه... چون برق خونه ی منه فقط.... ولی اگر 10 تا خونه شد باید همه تو حلش شرکت کنن...+ نباید بیتشر از یک حد معقول روابطش بیشتر بشه در کل اگه آدم بخواد درگیر جزییات بشه ووم نمیاره مثل خیلی از کاربران که شاید بالا 20 یا 30 فر باشند که یا مدیر بودن یا کاربراین خیلی فعالی بودند بعد از یک مدت کلا از این محیط دلزده یا با ناراحتی خداحافظی می کنند
هیچ دلیلی نداره یک تیپیکی که بر خاف قوانین سایته و قضیه ای که بهتر از طریق خصوصی حل بشه رو تویی چشم باشه
این دو تا جمله رو شما گفتید YTerror به نظرتون این موضوع شخصیه که همه این مشکل رو دارن؟ برق خونم قطع می شه،کسی نباید خبر رو در روزنامه چاپ کنه... چون برق خونه ی منه فقط.... ولی اگر 10 تا خونه شد باید همه تو حلش شرکت کنن...+ نباید بیتشر از یک حد معقول روابطش بیشتر بشه در کل اگه آدم بخواد درگیر جزییات بشه ووم نمیاره مثل خیلی از کاربران که شاید بالا 20 یا 30 فر باشند که یا مدیر بودن یا کاربراین خیلی فعالی بودند بعد از یک مدت کلا از این محیط دلزده یا با ناراحتی خداحافظی می کنند
اكثر مديران اين تاپيك رو ميبينن و پيگيرش هستند... اما دورا دور داريم در مورد اين مباحث صحبت ميكنيم...هر جور راحت ترین ولی منطقی تره آدم کاری رو بکنه که نتیجه داشته باشه تا الانش که هی نتیجه ای نداشته در عمل
اینجا یک سایته به نظر من که یک کاربر این سایت هستم و میام حالا ند تا وسا بپرسم یا سوال کنم و برم دیگه حالا جوش یا هر چیز دیگه اش به نظر من هیچ فرقی نداره ون مشک ار سایت یا مدیرش نیست به نظرم از خوود کاربراشه که این اختافات و مشکات وقتی کاربرا زیاد باشند طبیعی واسه همین باز هم می بینید چیزی نبوده بهتره از اصل موضوع که کمک به دیگران در این فروم به جزیات پرداخته نشه و به نظرم اگه تا الان مدیری هم نیومده چیزی بگه چون اگه وقتشو واسه جواب دادن سوال یک نفر که کارش گیره بزاره تا بخواد به بحث در این تایپیک بزاره ترجیح داده
موفق باشید
سلام جمیعاً
گوگل هم اوایل، واسه ساختن اکانت جیمیل، دعوت نامه ای کار می کرد.
بعدش واسه این که بتونه با یاهو رقابت کنه، داره کم کم دعوت نامه رو حذف می کنه که همه بتونن به راحتی عضو بشن.
پس...
اون کسایی که آشنا ماشنا توی انجمن ندارن، چه جوری بتونن عضو بشن؟
به نظرتون اگه ورود و عضویت مجید آنلاین، محدود بشه، از اعتبارش کم نمی شه؟
فضا محدود نمی شه؟
التماس دعا
یا علی