قبل از این پیشنهاد انجمن برنامه نویسی موبایل و امثال این ها بود که خوب اقا مجید جواب دادن که چرا نمیشه راه انداخت
بازی هم مثل اونا.
البته طراحی! ئه بازی چندان ربطی به انجمن موبایل نداره!
مجید آنلاین انجمن طراحان و وب مستر هاست و خوب طراحی ئه بازی هم نوعی از همون استش.انسان تا طراحی به صورت دو بعدی یا سه بعدی بلد نباشه ططراحی ئه بازی نمی تونه بکنه...اما نرم افزارهای موبایل چندان سمت و سویی با گرافیک ندارن ^.^

می به شخصه با این پیشنهاد موافقم چون خودم گاهن خوشم میاد با گیم میکر کار کنم اما مرجعی ندارم که سوالاتم رو بپرسم...اما باید دید از نظر بقیه هم این صلاح هستش یا خیر
بعلاوه که معمولن اینجوری استش که اول میبینیم چه تعداد فعابیت برای یک انجمن وجود داره، بعد در صورت نیاز انجمن رو میسازیم
چون مثلن انجمن هایی مثل vue هم درخواست زیاد داشت اما العان برید توی انجمنش میبینید فعالیت خاصی انجما نمیشه.دلیلش هم همینه که بر فرض دو نفر یا حتی 5 نفر درخواست ساخت یک انجمن رو داشتن، اما بعد از ساخت اون انجمن خودشون هم اونجا فعالیتی نکردن و به انتظار بقیه نشستن، در نهایت انجمن راکد مونده و خوده اونها هم رفتن...
بنابراین پیشنهاد می کنم در یکی از انجمنهایی که از سایر انجمنها همسوتر باشه با این حیطه مدتی فعالیت داشته باشین، در صورتی که دیدیم واقعن فعالیت اونقدر هستش که به یک انجمن جدید نیازه، در مورد ساخت انجمن جدید به بحث بنشینیم
اینطوری بهتر نیست؟ ^.^
موفق باشنی دوست جان