یک نمونه کار از من

justpersian

Member
سلام دوستان
من تازه یک هفته ای میشه کار با AE رو شروع کردم
یک نمونه درست کردم گفتم اینجا هم بذارم تا استادان و صاحب نظران، نظرشون رو بگن و اشکالات این کار رو که حتما اشکال داره بگن
لینک دانلود : http://mohammad-graphic.persiangig.com/M/Comp22.rar
یه سوال هم داشتم من اگر با دوربین sony hvr hd 1000 کار کنم مشکلی نداره ؟ این دوربین به صورت pal فیلم برداری می کنه
ممنون

پیوست ها

• s2.PNG
    s2.PNG
    176.2 کیلوبایت · بازدیدها: 95
  • s1.PNG
    s1.PNG
    89.1 کیلوبایت · بازدیدها: 74

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
خیلی خوبه دوست من
ولی مشکل در آسمان هست
اول اینکه آسمان را خیلی نزدیک زدی که رعد عاش چندان مشخص نیست
دوم اینکه وقتی دوربین میاد پایین، تصور می کنی اسمان کف زمین هست، محل قرار گرفتن اسمان هم به نظر اشتباه میاد

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز.
درباره کلیپ. دستت درد نکنه. برای یک هفته خیلی خوبه. ولی شما آسمون و زمین رو بهم دوختی! :) یعنی به جای اینکه آسمون بالای سر زمین باشه ، مثل یک دیوار بهش متصله! و شما هم دقیقا تا کنج دیوار میری جلو و این مسئله بیش تر پیدا میشه! یکم بیشتر دقت کنی حتما کارهای بهتری ازت خواهیم دید!:rose:
راجع به دوربین هم بودجت چقدره؟؟؟ اگه میتونی تا 500 تومان بذاری. من دوستم یه دوربین Canon D500 گرفت. هم عکاسیش عالیه. هم فیلمبرداری HD 1020*1980 میگیره با 30 فریم بر ثانیه! خلاصه خیلی توپه!:cool:
موفق باشید.:rose:

zeosee

New Member
سلام
در مورد کارت بد نبود
حرکت دوربین روش کار کن
در مورد دوربین hd
دوربین تصویر برداری خانگی هندی کم کیفیت داره و با دوربینی که گفتی فرقی نداره
ولی اگه می خوای روی تصویرت کار کنی دوربین های با لنز خوب که از 2.700.000 به بالا هست
توی اوناهم انوایی که جواب داده z1 sony ودوربین jvc برای hd پیشنهاد نمی دم چون فرمتش 720 p ولی بقیه مارکها هم 1080i , 720i رو می تونه یاضبط کنه یا پخش بر خلاف jvc

justpersian

Member
سلام
خیلی خوبه دوست من
ولی مشکل در آسمان هست
اول اینکه آسمان را خیلی نزدیک زدی که رعد عاش چندان مشخص نیست
دوم اینکه وقتی دوربین میاد پایین، تصور می کنی اسمان کف زمین هست، محل قرار گرفتن اسمان هم به نظر اشتباه میاد
ممنون
آره درسته آسمون مشکل داره
دلیلش هم اینه که وقتی یه جا بایستید (فرض بر اینکه هیچ مانعی جلوی دید نباشه) هم جلوتون آسمون هست هم بالای سرتون !
منم خواستم اینکارو بکنم اما نشد که بشه :green:واسه همین آخر کار خراب شد
سلام دوست عزیز.
درباره کلیپ. دستت درد نکنه. برای یک هفته خیلی خوبه. ولی شما آسمون و زمین رو بهم دوختی! :) یعنی به جای اینکه آسمون بالای سر زمین باشه ، مثل یک دیوار بهش متصله! و شما هم دقیقا تا کنج دیوار میری جلو و این مسئله بیش تر پیدا میشه! یکم بیشتر دقت کنی حتما کارهای بهتری ازت خواهیم دید!:rose:
راجع به دوربین هم بودجت چقدره؟؟؟ اگه میتونی تا 500 تومان بذاری. من دوستم یه دوربین Canon D500 گرفت. هم عکاسیش عالیه. هم فیلمبرداری HD 1020*1980 میگیره با 30 فریم بر ثانیه! خلاصه خیلی توپه!:cool:
موفق باشید.:rose:
ممنون رضا جان
در مورد آسمون توضیح دادم
اما در مورد دوربین ما همون دوربین که بالا نوشتم رو در نظر داریم که بگیریم قیمتش هم 1.650.000 تومان هست، از لحاظ قیمت مشکلی نیست اما می خوام ببینم pal فیلم میگیره مشکلی داره یا نه ؟!

بازم ممنون
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا