مراحل ثبت شرکت( چک لیست کامل ✅)

saba88

Member
مراحل ثبت شرکت شامل جمع‌آوری مدارک، انتخاب نوع شرکت، تنظیم اساسنامه و ارسال اطلاعات به سامانه ثبت شرکت‌ها است. هرچند ممکن است این مراحل در نگاه اول پیچیده به نظر برسند، اما با آگاهی از جزئیات و رعایت الزامات قانونی، می‌توان این مسیر را به راحتی طی کرد. این راهنما به شما کمک می‌کند تا با فرآیند ثبت شرکت آشنا شوید و با اطمینان بیشتری کسب‌وکار خود را آغاز کنید. با ما همراه باشید تا تمامی مراحل ثبت شرکت را به زبان ساده توضیح دهیم.

مراحل ثبت شرکت شامل فرایند ساده‌ای است که همه افراد برای ثبت باید آن را طی کنند. این مراحل می‌تواند توسط متقاضی و یا وکیل حقوقی آن و یا موسسه ثبت شرکت‌ها انجام شود. همچنین این امکان وجود دارد که این موارد به صورت حضوری و یا آنلاین انجام پذیرند.

از آنجایی که ثبت شرکت می‌تواند پیچیدگی‌ها خاص خود را داشته باشد و یا در حین انجام مراحل چالش‌های خاصی روی دهد، بهتر است آن را به یک موسسه ثبت شرکت بسپارید تا بدون چالش و در سریع‌ترین زمان ممکن به هدف خود برسید.با این حال ما تمام مراحل و نکاتی که باید در مورد مراحل ثبت شرکت بدانید به شما آموزش خواهیم داد پس تا انتهای این مطلب را با دقت زیاد مطالعه کنید.

از آنجایی که مراحل ثبت شرکت پیچیدگی های خاص خود را دارد، پیشنهاد میکنیم، جهت سهولت در ثبت از معتبرترین موسسه ثبت شرکت در ایران یعنی پتروکارن فردا کمک بگیرید. پتروکاران فردا با بیش از 10 سال سابقه فعالیت می تواند در کمترین زمان ممکن و با کمترین هزینه شرکت شما را ثبت نماید.

1) ارائه فرم اطلاعات شخصی اولین مرحله ثبت شرکت
مسلماً مثل هر کار دیگری ارائه اطلاعات شخصی شامل نام و نام خانوادگی، شماره تماس، تاریخ تولد و …. اولین گام برای شروع است. برای دریافت این فرم کافیست به سایت http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه کرده و از بخش درخواست ثبت شرکت فرم مورد نظر را دریافت کرده و اطلاعات خود را وارد کنید. این مرحله بسیار ساده است و فقط کافیست مواردی که در فرم ذکر شده را پر کنید.

تنها نکته‌ای که لازم است در این مرحله به آن توجه داشته باشید، این است که در فرم اطلاعات شخصی که قصد ثبت شرکت و یا موسسه را دارد وارد کنید.
دومین مرحله ثبت شرکت انتخاب نوع شرکت است. پیشنهاد می‌کنیم اگر اطلاعات کافی در این مورد ندارید حتماً با یک موسسه ثبت شرکت در این مورد مشورت کنید تا با توجه به شرایط بودجه شما،بهترین نوع شرکت را پیشنهاد دهند. در ادامه انواع شرکت‌ها را به اختصار توضیح خواهیم داد.

شرکت سهامی عام: برای انتخاب این شرکت حداقل به ۵ نفر شریک احتیاج دارید و حداقل سرمایه مورد نیاز هم ۵۰۰ هزار است.به همین ترتیب هیئت مدیره هم شامل ۵ نفر عضو شده و میزان سهام هر یک با توجه به میزان مبلغ اسمی هر سهام خواهد بود.
شرکت سهامی خاص: برای تاسیس این شرکت حداقل به سه نفر شریک نیاز دارید و حداقل سرمایه هم ۱۰۰ هزار تومان در نظر گرفته می‌شود. به همین ترتیب حداقل هیئت مدیره سه نفر بوده و میزان مسئولیت هم به مبلغ اسمی سهام هر شریک خواهد بود.
شرکت با مسئولیت محدود : برای تاسیس این شرکت حداقل به دو شریک نیاز است. برای حداقل سرمایه هم مبلغ خاصی در نظر نگرفته‌اند. حداقل هیئت مدیره یک نفر و مسئولیت شرکا هم بسته به میزان سهام هر یک دارد.
شرکت تضامنی: برای تاسیس این شرکت حداقل به دو شریک نیاز است و حداقل سرمایه‌ای هم وجود ندارد. حداقل هیئت مدیره یک نفر و مسئولیت شرکا هم نامحدود است.
شرکت نسبی : حداقل شریک ها برای تشخیص این شرکت دو نفر است و سرمایه هم تعیین نشده است. حداقل هیئت مدیره یک نفر یا بیشتر و مسئولیت شرکا به نسبت سهم هر شریک خواهد بود.
شرکت مختلط سهامی :برای شرکت مختلف سهامی حداقل به دو شریک نیاز است و محدودیتی برای سرمایه تعیین نکرده‌اند.حداقل هیئت مدیره یک نفر است و مسئولیت شرکای ضامن نامحدود و شرکای سهامی به میزان مبلغ اسمی هر شریک می باشد.
شرکت مختلط غیر سهامی : برای تاسیس این نوع شرکت حداقل شرکا دو نفر است و محدودیتی برای میزان سرمایه وجود ندارد. حداقل هیات مدیره یا مدیران یک نفر یا بیشتر و مسئولیت شرکای ضامن نامحدود و شرکای غیر سهامی به میزان سهم الشرکه می باشد.
شرکت تعاونی : برای تاسیس این نوع شرکت به حداقل ۷ شریک نیاز است. برای حداقل سرمایه محدودیت وجود نداشته و حداقل هیئت مدیره ۳ تا ۷ نفر است. مسئولیت شرکا در صورت سهامی بودن به میزان مبلغ اسمی هر سهامدار و در صورت غیر سهامی بودن با توجه به تراضی شرکا در اساسنامه می باشد.
ادامه در لینک زیر :
 

جدیدترین ارسال ها

بالا