سلامسلام .
من یک تصحیح کوچیک کنم . Flashpaper یک کامپوننت نیست یک برنامه مستقل هست که البته کار باهاش هم بسیار ساده هست . البته کامپوننت هایی هست برای استفاده flashpaper توی فلش .
بیخیال ان حرفا چیه !!!حق با شماست ... از اشتباهی که کردم شرمندم ... البته فکر می کنم ورژن های قبلیش برنامه مستقل هست و دیگه هم ساپورت نمی شه و ورژن های جدیدش در قالب کامپوننت هست ، اگه اشتباه نکرده باشم.
پیدا کردم حتماً می زارم براتون . البته این هم بگم که ظاهراً طبق شنیده های بنده در cs5 این کامپوننت به کامپوننت های خود فلش اضافه شده ولی اگه مستقلش رو یافتم می زارم حتماً .بیخیال ان حرفا چیه !!!
اگر کامپوننتش هست بتونی برام بذاری یک دنیا ممنونت می شم .
موفق باشی
پیدا کردم حتماً می زارم براتون . البته این هم بگم که ظاهراً طبق شنیده های بنده در cs5 این کامپوننت به کامپوننت های خود فلش اضافه شده ولی اگه مستقلش رو یافتم می زارم حتماً .
موفق باشید .

ببینید این کامپوننت نیست؟؟؟؟
من نصب کردم ولی توی فلش نمیاره اگه کار باهاش رو فهمیدید به منم بگید
خودم هم از Flashpaper استفاده کردم و می دونستم نرم افزار هست وکامپوننت نیست ) . صحبتی هم که در مورد ورژن های جدید Flashpaper گفتم فقط در حد شنیده هام هست و خودم هنوز چیزی ندیدم . در هر صورت عذر خواهی می کنم و شما هم همون کاری رو بکنید که Amird عزیز گفت یعنی بیخیال کامپوننت بشید و از همون نرم افزارش استفاده کنید ، منظور من هم همون نرم افزارش بود که اشتباهاً از واژه کامپوننت استفاده کردم . C:\Users\Avang2005\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4
ممنون از توضیحاتتون ولی من میخوام وقتی فایلمو با اون نرم افزار ساختم بتونم تو فلش ازش استفاده کنم که آقای amird گفتند برای این کار کامپوننتی رو که گذاشتم استفاده کنم . حالا مشکلم اینه که وقتی کامپوننت نصب شد و میخوام برم تو مسیر C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4 (طبق گفته ی avang جان) و کارهای مورد نیاز رو انجام بدم ، همچین مسیری ندارم چون از ویندوز ویستا استفاده میکنم .
سورس فایل های swf رو به راحتی می تونی با نرم افزار decompiler swf بدست بیاری









