یک سوال ساده

شروع موضوع توسط ayor_1985 ‏13 فوریه 2010 در انجمن Action Script 3

  1. ayor_1985

    ayor_1985 Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    چطور میتونم چیزی مثل فایل زیر تو فلش بسازم ؟؟؟؟ اگه کسی نمونه fla داره برام بذاره ممنون میشم:rose:
     

    پیوست ها:

    • fasle1.rar
      اندازه فایل:
      کیلوبایت 411.3
      نمایش ها:
      60
    نوشته شده توسط ayor_1985 در ‏13 فوریه 2010
  2. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام ، این که می بینی از Flashpaper استفاده کرده . flashpaper یک کامپوننت هست که با استفاده از اون فایلهای PDF با یکسری امکانات بیشتر در فلش لود میشن . توی اینترنت بگردی واسه دانلود هست . همین SWF که گذاشتی توسط amird ساخته شده ازش بخواه ببین بهت می ده سورسشو ...
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏14 فوریه 2010
    ayor_1985 از این پست تشکر کرده است.
  3. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام .
    من یک تصحیح کوچیک کنم . flashpaper یک کامپوننت نیست یک برنامه مستقل هست که البته کار باهاش هم بسیار ساده هست . البته کامپوننت هایی هست برای استفاده flashpaper توی فلش .

    خول معذرت زیادی گفتم .
    اینم لینک دانلودش هست که استفاده ازش هم خیلی ساده هست
    http://rapidshare.com/files/349272726/Macromedia_FlashPaper_2.zip.html
    محض احتیاط اینم آموزشش http://darajeh.net/diffrent/4.php البته واقعه کار باهاش نیاز به آموزش نداراه .

    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط amird در ‏15 فوریه 2010
    ++Hadi++، Avang2005 و BehrouzPc از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    حق با شماست ... از اشتباهی که کردم شرمندم ... البته فکر می کنم ورژن های قبلیش برنامه مستقل هست و دیگه هم ساپورت نمی شه و ورژن های جدیدش در قالب کامپوننت هست ، اگه اشتباه نکرده باشم.
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏15 فوریه 2010
  5. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    بیخیال ان حرفا چیه !!!
    والا توی ورژنهای قبلی که مستقل بود . جدیدا رو نمی دونم . اگر کامپوننتش هست بتونی برام بذاری یک دنیا ممنونت می شم .

    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط amird در ‏15 فوریه 2010
  6. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    پیدا کردم حتماً می زارم براتون . البته این هم بگم که ظاهراً طبق شنیده های بنده در cs5 این کامپوننت به کامپوننت های خود فلش اضافه شده ولی اگه مستقلش رو یافتم می زارم حتماً .
    موفق باشید .
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏15 فوریه 2010
  7. ayor_1985

    ayor_1985 Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6

    ببینید این کامپوننت نیست؟؟؟؟
    من نصب کردم ولی توی فلش نمیاره اگه کار باهاش رو فهمیدید به منم بگید.:rose:
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط ayor_1985 در ‏15 فوریه 2010
  8. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    چی کار به این داری !!؟؟
    من برات لینک برنامه رو گذاشتم اصلا نیازی به خود فلش نداره اینی که گذاشتی برای آوردن فایلهای flashpaper توی فلش هست .حسابش با خود Flashpaper جداست . در مورد کامپوننتها می تونی توی تاپیک کامپوننت های انجمن بیشتر چیز بفهمی ولی در کل کار با اکثر کامپوننت های زیاد سخت نیست .
     
    نوشته شده توسط amird در ‏15 فوریه 2010
  9. ayor_1985

    ayor_1985 Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    اون مطلب رو خوندم ولی تو ویستا همچین مسیری نبود !!!!!
     
    نوشته شده توسط ayor_1985 در ‏15 فوریه 2010
  10. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام ، حرف اشتباه من باعث گمراهی دوست عزیزمون آقای Ayor شده . ببینید همونطور که Amird عزیز گفتن شما باید از نرم افزار Flashpaper استفاده کنید من اشتباهاً به جای استفاده از کلمه نرم افزار از کلمه کامپوننت استفاده کردم ( حالا چرا نمی دونم ...:shock: خودم هم از Flashpaper استفاده کردم و می دونستم نرم افزار هست وکامپوننت نیست ) . صحبتی هم که در مورد ورژن های جدید Flashpaper گفتم فقط در حد شنیده هام هست و خودم هنوز چیزی ندیدم . در هر صورت عذر خواهی می کنم و شما هم همون کاری رو بکنید که Amird عزیز گفت یعنی بیخیال کامپوننت بشید و از همون نرم افزارش استفاده کنید ، منظور من هم همون نرم افزارش بود که اشتباهاً از واژه کامپوننت استفاده کردم .
    موفق باشید .
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏15 فوریه 2010
    ayor_1985 از این پست تشکر کرده است.
  11. ayor_1985

    ayor_1985 Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    ممنون از توضیحاتتون ولی من میخوام وقتی فایلمو با اون نرم افزار ساختم بتونم تو فلش ازش استفاده کنم که آقای amird گفتند برای این کار کامپوننتی رو که گذاشتم استفاده کنم . حالا مشکلم اینه که وقتی کامپوننت نصب شد و میخوام برم تو مسیر C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Adobe\Flash CS4 (طبق گفته ی avang جان) و کارهای مورد نیاز رو انجام بدم ، همچین مسیری ندارم چون از ویندوز ویستا استفاده میکنم .
     
    نوشته شده توسط ayor_1985 در ‏15 فوریه 2010
  12. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    فکر نمی کنم بین ویستا و 7 فرقی باشه

    برای من که ویندوز 7 دارم اینجوریه :

    فقط بجای Avang2005 یوزر خودتونو رو وارد کنید

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏16 فوریه 2010
    ayor_1985 از این پست تشکر کرده است.
  13. ayor_1985

    ayor_1985 Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام آقای avang عزیز، بله این مسیر رو رفتم ولی فقط یه پوشه به اسم en داره !!!!
     
    نوشته شده توسط ayor_1985 در ‏16 فوریه 2010
  14. amird

    amird خبرگان انجمن فلش

    ارسال‌ها:
    679
    تشکر شده:
    1,579
    امتیاز دستاورد:
    16
    1- این کامپوننت با AS2 کار می کنه پس می تونی توی ورژن های قبلی هم ازش استفاده کنی که دیگه برای نصب کامپوننت این اصولا رو ندارن .

    2- این مسیر رو توی Run هم اجرا کردی ؟؟ چون منم قبلا از با استفاده از کلیک روی فولدرها می رفتم به همین مسیر و دقیقا فقط همین پوشه en رو می دیدم که بعدا فهمیدم توی قسمت local نبودم .

    به این یکی از این 2تا عمل کنی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
    موفق باشی
     
    نوشته شده توسط amird در ‏16 فوریه 2010
  15. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    دوست عزیز فقط از طریق run دستور را اجرا کنید

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏17 فوریه 2010
    DaDaDooDoo و ayor_1985 از این پست تشکر کرده اند.
  16. مژگان خانم

    مژگان خانم New Member

    ارسال‌ها:
    9
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    1
    سورس فایل های swf رو به راحتی می تونی با نرم افزار decompiler swf بدست بیاری
     
    نوشته شده توسط مژگان خانم در ‏17 فوریه 2010
  17. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    مژگان خانم یه نگاهی به سوال دوباره بندازید !

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏17 فوریه 2010
    DaDaDooDoo از این پست تشکر کرده است.
  18. niny-goloo

    niny-goloo Member

    ارسال‌ها:
    73
    تشکر شده:
    23
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    من میخوام ای نرم افزار رو نصب کنم ...
    همچین پیغام خطایی میده ...
    Error 1904.Module
    c:\windows\system32\macromed\flash\flash.ocx
    Failed to register. HRESULT-2147220473. contact your support personnel

    کسی میتونه کمکم کنه؟ :دی
     
    نوشته شده توسط niny-goloo در ‏20 فوریه 2010
  19. DaDaDooDoo

    DaDaDooDoo کاربر VIP

    ارسال‌ها:
    712
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام Flashpaper نصب نمی شه ؟ سیستم عاملتون چیه ؟ اگر Seven هست باید بگم فکر می کنم تو Seven نصب نمی شه چون من هم نتونستم تو Seven تصبش کنم .
     
    نوشته شده توسط DaDaDooDoo در ‏20 فوریه 2010
  20. Avang2005

    Avang2005 مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    3,810
    تشکر شده:
    4,092
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست من

    ولی واسه من مشکلی نداره توی 7

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط Avang2005 در ‏21 فوریه 2010

به اشتراک بگذارید