آیا راهی به غیر از استفاده از کامپونت برای کنترل فیلم در فلش وجود داره؟ لطفا اگه هست یه نمونه بذارین
J jmk1362 Member Feb 9, 2008 #1 آیا راهی به غیر از استفاده از کامپونت برای کنترل فیلم در فلش وجود داره؟ لطفا اگه هست یه نمونه بذارین آخرین ویرایش: Feb 9, 2008
Avang2005 مدیر انجمن Feb 9, 2008 #2 سلام دوست من بله ! مي توني فيلمتو Import كني تو فلش بعد براش Stop و play بزاري
J jmk1362 Member Feb 9, 2008 #3 سلام دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی برای اینکه با فشردن یک دکمه فیلم فول اسکرین بشه باید چه کار کرد
سلام دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادی برای اینکه با فشردن یک دکمه فیلم فول اسکرین بشه باید چه کار کرد
Avang2005 مدیر انجمن Feb 10, 2008 #4 سلام دوست من از كد on (release) { fscommand("fullscreen", "true"); } کلیک کنید تا باز شود... استفاده كن موفق باشيد
سلام دوست من از كد on (release) { fscommand("fullscreen", "true"); } کلیک کنید تا باز شود... استفاده كن موفق باشيد
J jmk1362 Member Feb 10, 2008 #5 2 تا سوال دیگه! اول اینکه اگه بخوایم فیلم در یک پوشه ی دلخواه لود بشه باید چه کار کنیم؟ ودوم اینکه اگه بخوایم با فشردن یک دکمه فقط "خود فیلم" فول اسکرین بشه و کاری به بقیه اجزا نداشته باشه باید چه کنیم؟
2 تا سوال دیگه! اول اینکه اگه بخوایم فیلم در یک پوشه ی دلخواه لود بشه باید چه کار کنیم؟ ودوم اینکه اگه بخوایم با فشردن یک دکمه فقط "خود فیلم" فول اسکرین بشه و کاری به بقیه اجزا نداشته باشه باید چه کنیم؟