این عکسه یکی از وستانم هست که من ادیت کردم! خوشحال میشم نظرتون رو در مورده ادیتش بدونم! :)
michael_bier Member Apr 9, 2011 #1 این عکسه یکی از وستانم هست که من ادیت کردم! خوشحال میشم نظرتون رو در مورده ادیتش بدونم! پیوست ها shahab5.jpg 187.6 کیلوبایت · بازدیدها: 33
OSX Member Apr 9, 2011 #3 خیلی عالیه فقط اگه نور پشت گردنشو و نور هایی رو که رو زنجیر هست کمتر کنی تصویر جلوه ی دارک به خودش میگیره که به نظرم اونجوری بهتر میشه آخرین ویرایش: Apr 9, 2011
خیلی عالیه فقط اگه نور پشت گردنشو و نور هایی رو که رو زنجیر هست کمتر کنی تصویر جلوه ی دارک به خودش میگیره که به نظرم اونجوری بهتر میشه
nima_dsnr کاربر VIP Apr 9, 2011 #4 مرسی باحاله اگر قسمت راست که میشه چپ اون بابا رو یکمی تیره کنی خیلی خوب میشه وقتی نور داره با شدت می تابه باید اون طرفی که نور نیست تیره باشه.
مرسی باحاله اگر قسمت راست که میشه چپ اون بابا رو یکمی تیره کنی خیلی خوب میشه وقتی نور داره با شدت می تابه باید اون طرفی که نور نیست تیره باشه.
michael_bier Member Apr 9, 2011 #5 مرسی باحاله اگر قسمت راست که میشه چپ اون بابا رو یکمی تیره کنی خیلی خوب میشه وقتی نور داره با شدت می تابه باید اون طرفی که نور نیست تیره باشه. کلیک کنید تا باز شود... اگه دقت کرده باشی فکر کنم روی بینی و میکروفن و یه قسمتی از زنجیرا بازتابه "Fill Light" معلومه! در نتیجه وقتی دوتا منبع نور وجود داره دلیلی وجود نداره که تاریک بشه یه سمت!
مرسی باحاله اگر قسمت راست که میشه چپ اون بابا رو یکمی تیره کنی خیلی خوب میشه وقتی نور داره با شدت می تابه باید اون طرفی که نور نیست تیره باشه. کلیک کنید تا باز شود... اگه دقت کرده باشی فکر کنم روی بینی و میکروفن و یه قسمتی از زنجیرا بازتابه "Fill Light" معلومه! در نتیجه وقتی دوتا منبع نور وجود داره دلیلی وجود نداره که تاریک بشه یه سمت!
MOSTAFA کاربر فعال Apr 10, 2011 #6 کار جالبی شده، روی نور پردازی میتونستی بیشتر کار کنی در کل خوبه، موفقیتـ