یک خبر خیلی خیلی مهم!!!

Peyman-Pop

Active Member
پوریا جان مخابرات نمیتونه به هیچ وجه اینکارو بکنه، حتی‌ ISP شما .

فقط تنها راهی‌ که ممکنه رفتن شما به یک سایت که از یک باگ ویندوز استفاده میکنه برای تزریق فایل و یا باز کردن ایمیل هایی‌ که از باگ های یاهو یا میل سرور های دیگه استفاده می‌کنن .

فقط اینجوری می‌شه یک فایل رو روی کامپیوتر کسی‌ بدون اجازه اجرا کرد .

برای همین همیشه میگن سعی‌ کنید از آخرین آپدیت ها و سرویس پک ها استفاده کنید .

پیمان

Pooriya_Online

Active Member
پيمان آخه من چه جوري ثابت كنم كه ما اينكارو ميكرديم... :roll:

من تا پارسال كه بچه بودم :lol: (از نظر هك) ميشتم همين طوري پسورد آي-دي هارو ميزدم و يه چيزي حدود 4000-5000تا آي-دي داشتم تا اون موقع بدبختي من فرارسيد و به دلايلي كه مشكلاتي برام پيش اومد ديگه بهخودم قول دادم كه اينكارو نكنم...

saman_sweden

Active Member
هر چند من با مخابرات ايران ميانه خوبي ندارم بياد مخابرات عراق(وزارت اطلاعات و امنيت عراق اسمش هست مخابرات) مي افتم

اما اين حبر از پايه دروغ است براي اينكه مخابرات ايران اونقدر عاجز است كه خالا خبرهاش هم به فلينگيش مي نويسه از محالات است اتفاقا من با يكي همين الان توي مخابرات ايران كه سمت مهمي هم داره گفت دروغ است

MrMohi

Active Member
این چیزی که من میگم به اون موضوعی که گفتم ربط خاصی نداره فقط جهت اطلاع دوستان میگم ... با یه برنامه ساده به اسم نوب میتونید خیلی راحت هر تروجان و یا ویروسی رو به اچ تی ام ال تبدیل کنید و در صفحه خودتون قرار بدید ... این برنامه از یک باگ در اینترنت اکسپلورر 5.5 به پایین استفاده میکنه و درست همون دستور العمل های تروجان رو روی سیستم قربانی پیاده میکنه ... خیلی راحت میشه کاری کرد که روی اینترنت اکسپلورر 6 هم کار کنه ... پس بدون فرستادن تروجان هم میشه خیلی راحت بدون اینکه طرف بفهمه سیستمش رو به تروجان یا ویروس آلوده کرد ...

hba

Active Member
اكر از اين exe to html استفاده كرد چي من خودم رو ويندوز 98 يه سرور رو با html رو كامپيوتر يكي اجرا كردم

Salar

Active Member
پيک‌ايران و اشاعه دروغ‌های اينترنتی
امروز از راديو فردا با من تماس گرفتند تا درباره خبری که پيک‌ايران منتشر کرده است، بپرسند. متن خبر را خودتان بخوانيد: شرکت مخابرات ايران از هفدهم تيرماه به طور نامحسوس اقدام به جمع‌آوری اطلاعات کاربران اينترنتی کرده است!
نگاهی سطحی به خبر فوق امکان دارد خواننده را دچار وحشت کند. چيزی که سازمان مخابرات ايران با انجام سياست‌های نادرست خود به آن دامن زده است. اما نکته‌ای که در اين خبر و با نگاهی عميق‌تر به چشم می‌آید چيزی نيست جز اشاعه يک دروغ اينترنتی بزرگ! البته به‌تر است بگويم اشاعه بزرگ يک دروغ اينترنتی!
اين خبر و خبرهای مشابه آن در اصطلاح Hoaxes خوانده می‌شوند. پيام‌هايی خبری که توسط يک فرد توليد می‌شوند و به راحتی و به توسط مسنجر و ايميل به صورت درختی اشاعه پيدا می‌کنند.
بگذاريد اين خبر را کالبدشکافی کنيم و به چند گاف مشخص‌تر آن نگاهی بياندازيم. در متن اين خبر آمده است:

از روز هفدهم تير ماه شرکت مخابرات ايران اقدام به ارسال پست الکترونيکی با موضوع: «اينترنت مجانی» برای کاربران خدمات پست الکترونيکی ياهو در ايران کرده است. هنگامی که صاحب پست الکترونيکی اقدام به باز نمودن ايميل با موضوع مزبور می‌کند به طور اتوماتيک و غيرقابل بازگشتی نرم‌افزاری با حجم 320 کيلوبايت روی کامپيوتر شخص پياده می‌شود .اين نرم‌افزار کليه مطالبی را که کاربر بر روی كامپيوتر خود -هنگام آنلاين بودن و استفاده از اينترنت- تايپ می‌کند را جمع‌آوری و هر بيست دقيقه يک بار اقدام به فرستادن آن برای اين آدرس الکترونيکی می‌کند: [email protected]
شايان ذكر است که ايميل فوق‌الذكر با موضوع «اينترنت مجانی» نيز از همين آدرس ارسال می‌شود.
لذا به همه‌ی کاربرن اکيدا توصيه می‌شود از باز کردن هر گونه پست الکترونيکی با موضوع اينترنت مجانی يا موضوعات مشابه از يک سو و اصولا باز کردن ايميل‌های ناشناس با منشا و سرچشمه‌‌ی فارسی جدا خودداری کنند.

اين شايعه تمام نشانه‌های يک شايعه را دارد. با توجه به بحث‌های اخير درباره فيلترينگ زمان مناسبی برای انتشار آن انتخاب شده است. اما خواننده اين خبر و منتشرکننده آن با کمی دقت می‌تواند گاف‌های آن را پيدا کند:
1- اين ايميل برای کاربران ياهو ارسال می‌شود. يعنی برای يک سازمان علاقمند به جمع‌آوری اطلاعات تنها کاربران ياهو مهم هستند؟ يعنی کاربرانی که از سرويس‌های پست الکترونيک ديگر استفاده می‌کنند، برای مخابرات مهم نيستند؟
2- نگاهی به ايميل ذکر شده يعنی [email protected] مشکل بزرگ ديگری را آشکار می‌کند. اين ايميل مربوط به دامنه www.irtelecom.com است. خودتان يک نگاهی به اين سايت بياندازيد که بنا بر گفته خودش مربوط است به يک شرکت پرتغالی به نام Instalaçُes Radioeléctricas, S.A که خدمات مخابراتی خود را برای پرتغال و کشورهای آفريقايی پرتغالی‌زبان عرضه می‌کند و هيچ‌گونه ربطی به سازمان مخابرات ايران که آدرس سايت‌هايش www.irantelecom.com و www.irantelecom.ir است، ندارد.
حتی اگر فرض کنيم که تمام مفاد خبر مذکور درست باشد، يک محاسبه سرانگشتی درباره تعداد ايرانيان استفاده کننده از اينترنت در سال 82 - يعنی 5 ميليون نفر- نشان می‌دهد که حتی اگر يک ميليون نفر از اين تعداد ايميل ياهو داشته باشند و آلوده به فايل مذکور شوند چه حجم عظيمی از اطلاعات بايد در هارد سازمان مخابرات انباشته شود و بالطبع چه نيروی عظيمی برای کنکاش در آن اطلاعات لازم است!
سايت پيک‌ايران به عنوان يک سايت خبری مثلا معتبر آيا نبايد منبع خبر خود را مشخص نمايد؟ و آيا نبايد حداقل تصويری از ايميل مربوطه را به عنوان مدرک منتشر کند؟ آيا برای اشاعه چنين خبری نبايد حتی يک بررسی نيمه‌کارشناسانه صورت گيرد و صحت و سقم آن بررسی شود؟

منبع>http://sar.gardoon.net/archives/029070.php

daryvary

Member
خوب عزيزان
يه نكته جالب
يادمه چند وقت پيش يه باگ توي اوتلوك پيدا شده بود كه از طريق اون باگ ميشد كليپ برد (clipboard) اشخاص رو خوند.
بابت همین موضوع کلی از مایکروسافت خسارت گرفتن!!!!! و حتی کارش به دادگاه کشید.
حالا شما میگید میشه فایل exe روی کامپیوتر ریخت اونم از طریق اینترنت اکسپلورر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اصلا یه پیشنهاد:
من هر کاری که بگید روی نت میکنم ولی شما هکم کنید. هر سایتی که بگید میرم. هر ایمیلی که بگید باز میکنم. هز ...
شما هم منو هک کنید.
اگر تونستید هک بکنید من جدا حاظرم یه قرار عمومی برگزار کنم و هر کس رو هم خواستید دعوت کنید همش به خرج من!!!!!!! چطوره؟؟؟؟؟
من منتظرم

MrMohi

Active Member
عزیز این چیزی که گفتم عملیه ... خودم امتحان کردم و جواب داده ... ضمنا من اینجا نیومدم که روی کسی رو کم کنم یا واستم با ملت کل کل کنم ... شما مطمئن باش که اگه پاش بیوفته خودم یه پا کلونم و از کسی کم نمیارم ... از این ناراحتم که من میام اینجا که مثلا همچین خبری رو بگم که دربارش بحث شه حالا یکی میاد میگه از تو انتظار نداشتم ... یکی میاد مسخره میکنه ... یکی میخنده ... یه نفر مثل شما کل میندازه ... یه کم فکر نمیکنید من که نگفتم این حرفا راسته یا دروغ ... من اومدم اینا رو گفتم که در بارش بحث بشه و به یه نتیجه ای برسیم ... مثلا همین الان ببینید که وقتی این بحث مطرح شد با کمک دوستان و جمع آوری اطلاعات به یه نتیجه ای رسید و خواجه از دنیا نرفت ... اون چیزی هم که نوشتم درسته و 100 درصد عملیه ... یه چیز دیگه هم اینه که من که بیکار نیستم که بیام واسه شما ثابت کنم که آیا میشه اینجوری هم هک کرد یا نه ... هر چند همه اونایی که یه کم از شبکه و امنیت چیزی بدونن میدونن که میشه ... من یه چیزی رو میدونستم دوست داشتم بقیه هم بدونن ... شما دلت نخواست باور نکن اجباری نیست ... ضمنا من نخورده و گدا گشنه هم نیستم که بیام شما برام تور بذاری با خرج خودت ... شما برو پولتو بذار تو بانک بزرگ شی لازمت میشه ... ما خودمون ناسلامتی بچه مایه داریم

AliReza26

Active Member
daryvary گفت:
پوريا جان
من گفتم كه
حاظرم هر كاري بكنم ولي فايل دانلود نكنم. شما يه فايل روي كامپيوتر من اجرا كن.
قبوله؟
دري وري جان اين كار امكان پذيره....

PC man

Active Member
شما هم بیکارینا.این هم مثل سایت تک دانلود.این فایل رو حتما دریافت کنین

جدیدترین ارسال ها

بالا