یه سوال خواهشا یه نگاه بندازید ...

hajhosssein

Member
سلام بروبچس جوات
خوبید همگی؟
می گم که به این عکس نگاه بفرمائید
hh.jpg

اولیش که Bump دومین که دیفیوس سومیش شده اون شکلی مشکل من این که هرکار می کنم آبجکتم مثل اون سومیه براق و حالت شیشه ای نمیشه
[ممنون

آخرین ویرایش:

vahid faraei

New Member
با سلام دوست عزیر برنامه های که در ایران وجود دارد همگی دارای مشکل هستند چون برنامه ها کراک می شوند در نتیجه شما برای گرفتن نتیجه دلخواه باید در مورد همان متریالی که می خواهی بسازی باید اطلاعت فیزکی داشته باشید مثلا شیشه دارای چه چیزهای است 1-عبور نور :یعنی شیشه سایه ندارد 2-شیشه ضریب شکست دارد 3-شیشه انعکاس دارد .
حال شما باید در ساخت متریال شیشه در قسمت Materiat Editor-map ساخت متریال رادرقسمت opacity انجام دهید و بعد جسمی را که متریال شیشه به آن نسبت دادشده است روی آن جسم راست کلیک کرده گزینه object properties پنجر در جلو شما باز می شود و شما گزینه cast shadows را بردارید .نتیجه دلخواه به وجود می اید- در ضمن می توانی فایل خودت را آرشیو کرده به من ایمیل کنی ([email protected]) خدا حافظ

DIMO

Active Member
اولیش که Bump دومین که دیفیوس سومیش شده اون شکلی مشکل من این که هرکار می کنم آبجکتم مثل اون سومیه براق و حالت شیشه ای نمیشه
[ممنون

سلام،اول از همه یه سوال....با کدوم plugin تو مکس میخوای کار کنی؟اگر که Vray هستش روال کار به این شکله:

تکسچر اصلی رو که به Diffuse دادی بعدش Fresnel Reflections رو فعال کن سپس رنگ Reflect رو با توجه به میزان انعکاس به سمت سفید نزدیک کن و بعد Glossiness های قسمت Reflect رو کم و زیاد کن تا به نتیجه دلخواه برسی.

شاد و پیروز باشی.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا