یه سوال برای حرفه ها

ehsan7xx

Member
من یه فایل swf دارم که یه باتن با یه سری افکت , دیکامپایلش که می کنم که به فایل fla دسترسی پیدا کنم همه چیز میریزه بهم از چند تا پکیج و کلاس تو این فایل استفاده شده می خوام بتونم به این باتن دستور بدم که گه کلیک شد یه کاری انجام بده میشه بدون اینکه به سورس فایل دسترسی داشته باشی اینکارو انجام داد؟
سوال دیگه از تو فایل xml میشه دستوری فرستاد به فلش که اگه چیزی کلیک شد چه کار انجام بده ؟

massoudn

کاربر فعال
من یه فایل swf دارم که یه باتن با یه سری افکت , دیکامپایلش که می کنم که به فایل fla دسترسی پیدا کنم همه چیز میریزه بهم از چند تا پکیج و کلاس تو این فایل استفاده شده می خوام بتونم به این باتن دستور بدم که گه کلیک شد یه کاری انجام بده میشه بدون اینکه به سورس فایل دسترسی داشته باشی اینکارو انجام داد؟
سوال دیگه از تو فایل xml میشه دستوری فرستاد به فلش که اگه چیزی کلیک شد چه کار انجام بده ؟
دوست عزیز،
فایل swf که اشاره شد، تنها در صورتی که قبل از خروجی گرفتن این دکمه تعبیه شده باشد توانایی فراخوانی دستور شما خواهد بود،
در غیر اینصورت هر گونه دخل و تصرف به فایل خروجی داده شده و هدایت آن غیر قابل انجام خواهد بود، مگر!!،
مگر اینکه شما این فایل را از طریق فایل دیگری لود کنید که دکمه در فایل جدید تعبیه شده باشد،
ولی تنها کاربردی که خواهد داشت، نمایش فایل اول درون فایل دوم است و باز هم دخلو تصرفی داده نخواهد شد،

و اما سؤال دوم،
از طریق فایل ایکس ام ال می توان بیشتر دستورات اجرایی را عملی نمود،
ولی اگر منظورتان باز هم هدایت فایل swf دیگر است،
جواب خیر است.

benyamin_pc

Well-Known Member
احسان جان فایل xml مکانی برای ذخیره سازیه و توانائی اجرائی نداره اما میتونین تو فایل swf از قبل برنامه های مختلفی به کلیک یه دکمه بدین مثل A,B,C و با خوندن xml مثلا اگه مقدار clickaction داخل xml فلان چیز بود A اجرا شه و اگه یه چیز دیگه بود B اجرا شه و .....

جدیدترین ارسال ها

بالا