photoshoper
Member
ايول.مرسيته.خيلي باحال بود...
mossi گفت:paramond گفت:آقا ما با چی بايد ازشون استفاده کنيم من وقتی که داونلود ميکنم اين که با هيچی باز نميشه
حالا بچه ها فرداشب بهت ياد ميدن . نگران نباش . بايد اينا را باز كني بزاري تو پوشه اكشن فتوشاپ. بعد تو پالت اكشن فتوشاپ ميتوني هركدام را كه ميخواي انتخاب كني كه روي كارت پياده بشه .
window>actionsmosi-online گفت:mossi گفت:paramond گفت:آقا ما با چی بايد ازشون استفاده کنيم من وقتی که داونلود ميکنم اين که با هيچی باز نميشه
حالا بچه ها فرداشب بهت ياد ميدن . نگران نباش . بايد اينا را باز كني بزاري تو پوشه اكشن فتوشاپ. بعد تو پالت اكشن فتوشاپ ميتوني هركدام را كه ميخواي انتخاب كني كه روي كارت پياده بشه .
اين پوشه اكشن كوش ؟ آدرس دقيق تر بديد/
8O
8O چي؟ از اينجا به بعدش رو بلد نيستم آدرس بديد برم پيست كنم...فداي شماsara_gonjeshk گفت:window>actionsmosi-online گفت:mossi گفت:paramond گفت:آقا ما با چی بايد ازشون استفاده کنيم من وقتی که داونلود ميکنم اين که با هيچی باز نميشه
اين پوشه اكشن كوش ؟ آدرس دقيق تر بديد/
8O
بابا اصلا احتياج به پيست كردن نيست وقتي انزيپ كردي فتوشاپت را باز كن و از پانل اكشن گزينه لود اكشن را انتخاب وادرس اون جايي كه انزيپ كردي را بهش بدهmosi-online گفت:به خدا هنوز نفهميدم كجا پيست كنم...
خنگم نه؟--->گريه
desperado گفت:يا فايل هاي انزيپ شده را در ادرسmosi-online گفت:به خدا هنوز نفهميدم كجا پيست كنم...
خنگم نه؟--->گريه
adobephotoshop/preset/photoshop action
پیست کن و فتوشاپ را یه بار دیگه باز کن حالا تمام اون اکشنها اومده تو پانل اکشن