یه سری اکشن باحال با نمونه عکساش

mosi-online

Member
mossi گفت:
paramond گفت:
آقا ما با چی بايد ازشون استفاده کنيم من وقتی که داونلود ميکنم اين که با هيچی باز نميشه

حالا بچه ها فرداشب بهت ياد ميدن . نگران نباش . بايد اينا را باز كني بزاري تو پوشه اكشن فتوشاپ. بعد تو پالت اكشن فتوشاپ ميتوني هركدام را كه ميخواي انتخاب كني كه روي كارت پياده بشه .

اين پوشه اكشن كوش ؟ آدرس دقيق تر بديد/
8O

mosi-online گفت:
mossi گفت:
paramond گفت:
آقا ما با چی بايد ازشون استفاده کنيم من وقتی که داونلود ميکنم اين که با هيچی باز نميشه

حالا بچه ها فرداشب بهت ياد ميدن . نگران نباش . بايد اينا را باز كني بزاري تو پوشه اكشن فتوشاپ. بعد تو پالت اكشن فتوشاپ ميتوني هركدام را كه ميخواي انتخاب كني كه روي كارت پياده بشه .

8O
window>actions

mosi-online

Member
sara_gonjeshk گفت:
mosi-online گفت:
mossi گفت:
paramond گفت:

8O
window>actions
8O چي؟ از اينجا به بعدش رو بلد نيستم آدرس بديد برم پيست كنم...فداي شما
C:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0 ME

من تو يه تاپيك ديگه مفصل توضيح داده بودم
اگه بازم مشكلي هست بگردم تاپپيكه رو پيدا كنم

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا خيلي خيلي خيلي خيليــــــــــــــــــــــــــــي مرسي!
به درد من يكي خيلي خورد. چون تازه كارم

desperado

Member
mosi-online گفت:
به خدا هنوز نفهميدم كجا پيست كنم...
خنگم نه؟--->گريه
بابا اصلا احتياج به پيست كردن نيست وقتي انزيپ كردي فتوشاپت را باز كن و از پانل اكشن گزينه لود اكشن را انتخاب وادرس اون جايي كه انزيپ كردي را بهش بده
يا فايل هاي انزيپ شده را در ادرس
adobephotoshop/preset/photoshop action
پیست کن و فتوشاپ را یه بار دیگه باز کن حالا تمام اون اکشنها اومده تو پانل اکشن

Hamed_jon

Member
با عرض سلام خدمت mosi جان من نبودم من كه گفتم به من خبر بده تا برات ok كنم ولي حالا اينو نگاه كن شايد ياور استاد بشه. :wink:

Loading_Actions.gif

اين عكس بالا رو تو فتوشاپ پيدا كن بعدش رو جايي كه علامت زده كليك كن و گزينه load action رو انتخاب كن :wink: اگه يه وقت بازم نگرفتي عزيز بگو تا يه قطعه تصويري گير بيارم.

موفق باشي.......
.::حامد::.

mosi-online

Member
آهان حميد جون دمت خيلي گرم...مرثي فدات....
افتاااااااااااااااااد الااااااااااااااان

جدیدترین ارسال ها

بالا