خیلی ممنون استاد .
همینطور درباره ی جواب تاپیک wpf (من فکر میکردم که بخشی از کد را به Model انتقال بدم اما شما گفتین همه ی اون بخشی که باعث ایجاد آرایه ای از رشته ها میشه را انتقال بدم که متوجه شدم) .
داشتم فکر میکردم که بجای این کد ، یه پروپرتی در کلاس VssBackup یا ExtentionMethodForDriveInfo تعریف کنم که همون کدی که در تاپیک wpf دادم را ، بجاش یه پروپرتی ای فرضا در یکی از این دو کلاس تعریف کنم که همون خروجیِ آرایه ای از رشته ها را بده (لیستِ فرمت شده و تغییر شکل داده از نام درایوهای ثابت در کامپیوتر کاربر نهایی) و بعد بیام کمبوباکس ام را به این پروپرتی ، Binding کنم .
اما هر جور حساب میکنم ، این پروپرتی ، به عملیاتِ هیچ کدوم از این دو کلاس نمیخوره . یعنی اگه این پروپرتی را در یکی از این دو کلاس تعریف کنم ، کاربردش فقط اینه که صرفا View ام را بهشون Binding کنم . یعنی این پروپرتی ، در خودِ این دو کلاس ، کاربردی نداره .
به نظر شما ، تعریف همچین پروپرتی ای ، کار درستی هست؟ و انجام بدم؟
یا اینکه در همین View ، اطلاعات آرایه ای از رشته ها که نام درایوهای ثابتِ فرمت شده هست را بگیرم؟
هر چند اگه متدی که این خروجی را میده ، یعنی متدی که آرایه ای از رشته ها که نام درایوهای ثابتِ فرمت شده را میده را به یکی از این دو کلاس منتقل کنم ، باز هم به درد اون کلاس ها نمیخورن و صرفا در View ازشون استفاده میکنم .
کلا نظرتون در این باره چیه؟
-----------------------------
بعد اینکه استاد همونطور که در جریانید ، هر بکاپ vss ، و در واقع کلاس VssBackup ، حداقل باید این پروپرتی ها را داشته باشه :
- زمان (ای که بکاپ ایجاد شد) .
- نام (بکاپ) .
- درایو (ای که بکاپ متعلق به اون هست) . (البته در اصل باید مسیر فایل باشه اما در نرم افزارم چون از کل درایو بکاپ میگیرم ، فعلا فقط اطلاعات اون درایو را میذارم) .
- مسیر اختصاصی بکاپ (که اولش با \\localhost شروع میشه که فعلا اسمش را فراموش کردم) .
و ... .
اما چیزی که هست اینه که برای هر درایو ، مجموعه ای از این بکاپ میتونه وجود داشته باشه . بنابراین هر مجموعه ای از بکاپ ای که در یک درایو وجود داره ، یه پروپرتی ای هم میتونه داشته باشه که مشخص کنه که کل مجموعه های اون بکاپ ، واسه ی کدوم درایو هست .
این قضیه ی نام درایو برای کالکشن ای از بکاپ ها (در هر درایو) ، جدای از این هست که هر شی از بکاپ (VssBackup) برای خودش اطلاعاتِ اون درایو را داره که مشخص میکنه که اون شی از بکاپ ، مربوط به کدوم درایو هست .
برای اجرای همچین کالکشن ای از بکاپ (که ویژگیِ اختصاصیِ این کالکشن ، داشتنِ پروپرتی ای هست که تعیین میکنه که کل کالکشن ها ، متعلق به کدوم درایو هستن) ، به نظرتون از همون List<T> یا در واقع همون List<VssBackup > استفاده کنم (یعنی نیاز به تعیینِ درایو برای یه مجموعه ای از بکاپ ها ، چندان ضروری نیست) .
یا اینکه فرضا پیشنهاد میکنید که یه کلاسِ Collection ئه اختصاصی برای کلاس VssBackup بسازم تا اون پروپرتی (نام و اطلاعات درایو برای کل کالکشن) را توش ایجاد کنم؟
کلا نظرتون در این باره چیه؟
تشکر استاد .