the_king
مدیرکل انجمن
تا حال ازش استفاده ای نکردم، حتی تیک نصب شدنش رو هم برداشتم، اما راهنمای Troubleshooting اش در سایتش هست، آخرای صفحه :توی زامارین 2 تا مشکل دارم . اول اینکه برنامه بسیار بسیار کند لود میشه و کلا کارهاش انجام میشه . پیام میده که یه چیزی بنام Android Virtual Device رو باید فعال کنم تا سرعتش 10 برابر بیشتر شه ولی همچین گزینه ای رو پیدا نمیکنم . از کجا میتونم فعال کنم؟
Visual Studio Android Emulator
کند بودنش که طبیعیه، خود ویژوال استدیو همینطوری خیلی سبک نیست چه برسه به اینکه کد چند پلتفرمی و شبیه ساز هم بهش اضافه بشه. اگه google android studio رو امتحان کنید بهتر معنی کندی رو درک میکنین. قطعا راه هایی برای افزایش سرعت اش هست اما انتظار معجزه نداشته باشید، شبیه ساز ها وقتی سرعت شون بالا است که مورد ضعیفی رو شبیه سازی کنند، برای اندروید و سخت افزار متعارف اش نمیشه توقع زیادی داشت.
Five Ways to Boost Xamarin.Forms App Startup Time - Xamarin Blog
متوجه نمیشم، کدوم لیست اپلیکیشن ها؟ برنامه اندروید ئه، نوع سخت افزار خروجی رو انتخاب می کنید و Deploy اش می کنید تا فایل هاشو بسازه و روی گوشی نصبش کنید یا روی گوشیتون Live Player نصب می کنید تا با Live Player ارسال کنید روی گوشی تون تا اجرا اش کنه.دوم اینکه برنامه ای که توی زامارین درست کردم ، اصلا بعد از اجرای پروژه ، در جایی نیست . حتی در لیست application ها !! این برنامه ی نوشته شده ، خودش و آیکونش پس کجاست تا اجرا کنم؟