با سلام مجدد
این سوالاتی که می پرسم فقط از آقا سجاد نیست اگه استاد علی عزیز می تونن در فهم مطلب کمک کنن خوشحال میشم نظر ایشون رو بدونم حتی اگه یکی دو خط باشه که اذیت نشن
آقا سجاد من 4 روزه روی این قسمت 11 گیر کردم روی enum . شما نوشتی که من هر چی مینویسم شما کاری نداشته باشید فعلا ولی من نمی تونستم بفهمم شما داری چیکار می کنی خلاصه تونستم با گشتن تو اینترنت بفهمم این enum چیه و ارتباطش رو با عملگر های بیتی
الان فقط یک چیزی رو متوجه نشدم که چیه که تو کد می نویسم ولی فقط نتیجه ها رو
کد:
5 | 13 = 13
5 ^ 13 = 8
16 | 4 = 20
16 & 4 = 0
حالا ما اینا رو بدست آوردیم چه کمکی تو برنامه نویسی می کنه و کابردش چیه
یا در عکس زیر که شما می خوای ببینی Tir توی mymah هست یا نه که آخرش هم عدد 66 میده
عکس
یا شما enum رو اینطوری نوشتی
کد:
public enum mah { farvardin = 1, Irdibehesht = 2, Khordad = 4};
اولا چرا باید توان 2 باشن و اگه نباشن چی می شه چون اگه اون عدد ها رو ندیم خودش از صفر شروع می کنه به شماره گذاری و یا اینکه چرا ما عدد ها رو اینجوری نمییدم مثلا 1 و 2 و 3 و 4 و ...
یا شما کد زیر رو نگاه کن
کد:
public enum mah {};
mah mymah = ....;
من الان public رو بر میدارم باز هم درست کار می کنه. بعد کلمه کلیدی enum یک نوع داده ایه اما شما در خط پایینش mah رو نوشتی بعد جلوش mymah رو نوشتی یعنی اینجا mah یک نوع داده ایه؟
این enum رو هم بیرون رویداد نوشتی و گفتی که فعلا مهم نیست بدونید ولی من می خوام بدون چرا؟ چون من داخل رویداد نوشتم دیدم که خطا میده و نمی شه و اولین نوع داده ای و متغیری هست که نمی شه داخل رویداد نوشت
اگه می خوای جواب بدی نمی خواد تک تک نقل قول کنی که خسته بشی یکجا بگی من متوجه میشم. من تا نفهمم اینا چیه از ساعت 1 و 3 دقیقه قسمت 11 جلوتر نمیرم