alionline1366
Active Member
اون بحث قبلی رو ولش به قول سپیده دست دست سوت سوت 2 تا تولد هست بابا یکی احسان یکی سپیده احسان راستی دعوت میکردی کادو هم میاوردیم ها
از دستم در رفتي .. گرچه شانس آوري چون بحث كادو نيست .. بايد يه شب به 9 نفر آدم شام ميدادي .. !!!!!! :دياون بحث قبلی رو ولش به قول سپیده دست دست سوت سوت 2 تا تولد هست بابا یکی احسان یکی سپیده احسان راستی دعوت میکردی کادو هم میاوردیم ها
eeeeداداش بچه میترسونی باکی نیست هنوزم جشن بگیرید هستیم تولد خودمم 14 خرداد
داداش اصلن دوست داری همین فردا بیا خوشحال میشم نگران پولامم نباش قلکم رو میشکنم
نه بابا بزار تعدادتون زیاد شه صادقم باشه خداییش پای حرفم هستم برنامه تون رو هماهنگ کنید به من خبر بدید
ممكنه توي عيد تولدت رو برگزار كنيم .. :ديآقا بعد عید حله هر چند نفرم که شدید مشکلی نداره همینجا جلوی همه قول میدم برنامه ریزی کنید حالا خیلی هم زیاد نشین معقول
خداييش اين مورد رو راست گفت ..احسان خداییش کمر هممون رو شکوندی. من یکی که مونده بودم ساعت 12 شب با یه 200 تومنی پاره پوره ته جیبم تا کجا باید پیاده برم که بشه بقیشو سوار تاکسی شد!
احسان خداییش کمر هممون رو شکوندی. من یکی که مونده بودم ساعت 12 شب با یه 200 تومنی پاره پوره ته جیبم تا کجا باید پیاده برم که بشه بقیشو سوار تاکسی شد!
حرفی برای گفتن ندارم...چون عيد ميام مشهد .. !! ( قابل توجه مصطفي، هنوز اون شام من رو ندادي ها !! روز آخري هم در رفتي ... 1 سال گذشته .. با سودش حساب كني كلي شده تا الان :سوت: )
جای صادق رو صندلیش گل می زاریم
نه صادق جان نمیشه عید بگیریم آخه عید من نیستم مسافرتم میوفته همون بعد عید
من 18 خردادمتولد خودمم 14 خرداد
اشكال نداره!نه صادق جان نمیشه عید بگیریم آخه عید من نیستم مسافرتم میوفته همون بعد عی
سلام،ولی اونم مشکلی نداره می تونی رستوران رزو کنی بری مسافرت ما بریم بخوریم
يك نكته اي عرض كنم !همراهی صادق برای اطمینان از خروج 100 درصد صادق از محدوده مشهد
ممكنه با Bmwم بيام مشهد .. !! تازه از صف كاري درش آوردم .. ولي جهنم و ضرر برش ميدارم ميام .حرفی برای گفتن ندارم...
شنيدم تولدت هست عزيزم !!!ایشالا 120 سال زنده باشی و هر سال تولد بگیری که ما واسه 3-4 روز هم که شده از وجود این صادق بی بهره باشیم!!
پ.ن:
تا باشه از این بی بهره گیا!!!
اينطوريه !؟به نظر من به جاي گل كاكتوس بزاريم بهتر خودشو نشون ميده!
پس ميره واسه تابستون !!!نه صادق جان نمیشه عید بگیریم آخه عید من نیستم مسافرتم میوفته همون بعد عید
اين مورد رو پايم !ولی اونم مشکلی نداره می تونی رستوران رزو کنی بری مسافرت ما بریم بخوریم
به به !من 18 خردادم
پسر داييم هم 15 خرداد(عزاي عمومي!) به دنيا اومده!
ميگم شما بيا، 16 و 17 هم پيدا ميشه!
شوله چيه بابا ..يك ديقه وايستا سطل بردارم،
گفتي كجا شوله ميدن