گالری عکس رایگان ( عکسهای کاربردی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidsas

Member
دوستان لطف کنید اگر سایتی می شناسید که گالری عکس پر و همچنین رایگان که نوع عکس هاش کاربردی باشه لینکشو بذارید ممنون میشم فکر میکنم اونایی که زمینه کاریشون چاپ و تبلیغات باشه همگی ازتون ممنون بشن.
من خودم سایت www.imagesource.com رو میشناسم حیف که پولی هستش...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من که کلا از این 3 تا سایت برای گرفتن عکسهای با کیفیت استفاده میکنم:
sxc.hu
morguefile.com
everystockphoto.com
که البته 2 تای آخری عکسهای با رزلوشن بالاتری هم دارن.

البته سایت istockphoto.com هم هست ولی مجانی نیست ولی اگر شما تو این سایت فقط عضو بشید و موقع عضو شدن دریافت خبرنامه سایت رو هم تیک بزنید هر چند وقت یه بار براتون یه ایمیل میاد که توش 3 - 4 تا عکس با رزلوشن 300 و سایز بالا بصورت مجانی لینک میده.

omidsas

Member
ممنونم از همتون به خاطر راهنماییهاتون یه سری به سایت www.shutterstock.com بزنید واقعا بینظیره ولی پولیه البته بگم واقعا حق دارن یه آرشیو به اون کاملی و گستردگی حیفه که رایگان باشه اما اگه بود چی میشد بعضی وقتا وسوسه میشم عضوش بشم.

GFX Master

ببینید به این سایتا و عکسها همونطوری هم که تو اسمشون هست عکسهای stock یا دست دوم گفته میشه! این جور عکسها درسته کیفیت بالایی داره و بقول شما ارزش زیادی هم داره ولی چون تعدادشون خیلی زیاد هست قیمت چندانی ندارن.

البته بعضی از این سایتهای پولی یه کار جالب انجام دادن. مثلا وقتی شما عضوشون میشید به شما یه credit اختصاص میدن. بعد شما به ازای هر عکس با کیفیت و با سایز بزرگی که برای اون سایت بفرستید 1 امتیاز میگیرید و با امتیازاتی که جمه میکنید میتونید براحتی از عکسهای پولی و غیرمجانی اون سایت خرید کنید بدون اینکه پولی پرداخت کرده باشید. بچه های دوربین دیجیتال دارن میتونن اینکارو انجام بدن.

پ.ن:
دایی محسن اون سایتی که معرفی کردی مطمئنی برای عکسهای باکیفیته؟! بیشتر شبیه سایتهای صنعتی و تجاری و این حرفاس!

MAJOR

Well-Known Member
سارا جون دستت درد نکنه راستی دایی محسن این امضاتو چطوری آپ کردی ماکه هرچی خواستیم امضا بزاریم گیر میداد انیمیشن هست

دایی محسن

Active Member
امضاء من Gif هستش . شما این فونتی رو که کار کردی رو می تونی واسه دانلود بزاری ؟

GFX Master

اقا امید ممنون بابت معرفی سایتا ولی دقت کن که اینجا درخواست سایت عکسهای با کیفیت و رزلوشن بالا شده بود. اون سایتهایی که من معرفی کردم سایز و رزلوشن عکسهاش بسیار بالاست و برای کارای چاپی استفاده میشه ولی این سایتهایی که شما گفتی فقط عکسهای معمولی که برای نمایش تو مانیتور کاربرد دارن رو داره.

به هر حالا ممنون.

omidsas

Member
سارا خانم من هم بابت سایت هایی که شما معرفی کردید ممنونم ولی باید بگو این سایتها فقط ما رو تشنه تر کرد همین سایت های خوبی بودن ولی به غیر از یکی شون بقیشون پولی بودن که ....

GFX Master

اون 3 تا سایتی که من معرفی کردم هر 3 تاشون بیشتر از 80% عکساشون مجانیه! من خودم الان کلی عکس گرفتم ازشون!
1658.gif

کدوم رو شما میگی پولیه؟
3114.gif

omidsas

Member
سارا خانم در مورد این 3 سایت بگم
sxc.hu
morguefile.com
everystockphoto.com
اولی که من نفهمیدم منظور شما از مجانی چیه چون این سایت حتی یک عکس ÷یش نمایش هم از عکساش نمیده
سایت سومی هم که عکساش از اون سبکی که من گفته بودم نبود البته بعضی از عکساش به دردبخوره
سایت دومی هم مثل اون سایتی که خودم معرفی کردم بود یه عکس کوچیک میده اونم اسم سایت خورده وستش

حالا ما موندیمو یه علامت سوال بزرگ ....

GFX Master

این سایت که تقریبا هیچ نیازی رو بی نتیجه نذاشته!

تو اون 2 تای دیگه هم اگر بگردید میتونید عکس مجانی گیر بیارید ولی نیاز به وقت گذاشتن داره.

شما موضوعی رو که دربارش عکس میخوای بگو تا من برات تو سایتا بگردم.

behnam_598

Member
سلام
يه سايت مي شناسم كه خودم خيلي از عكس هاش رو دانلود كردم
توي اين سايت يك گالري از عكس هاي 1600×1200 داره كه همش هم مجانيه
البته براي پيدا كردن عكس مورد نظرتون ممكنه مجبور بشيد 200 - 300 صفحه رو پشت سر بگذاريد.
www.mydeskcity.com

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا