گالری آنا مد ( نظر بدید حتما )

Tsobh.com

Well-Known Member
این طرح رو همین الان تموم کردم
کارت ویزیت گالری آنا مد هستش و دکسوراسیون داخلیش هم همرنگه کارت ویزیته ( برعکس کارت ویزیت شبیه اونه :green: )
مشتری خواسته ساده ، شیک و سنگین کار بشه ( روی شیک بودنش تاکید داشته )
نظرتون چیه ؟؟؟
نوع کارت لمینت براق سایز 8/5 در 5/5

attachment.php

attachment.php

پیوست ها

• anamod2.jpg
    anamod2.jpg
    738.3 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • anamod1.jpg
    anamod1.jpg
    690.3 کیلوبایت · بازدیدها: 71

michealwiper

Active Member
فونتهای قشنگی انتخاب کردی

اون گالری آنا مد رو هم خوب درآوردیش فقط بنظرم اگه رنگش مشکی یا سورمئی
پررنگ بود قشنگتر میشد

نمیدونم والا
دومیشم خیلی قشنگه مخصوصن نقاشیاش باحال شدن
از خط نوشته هاشم خیلی خوشم اومد

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشيد كار ساده و خوبي هست
اما فكر ميكنم اماكن و ... به اين كارت بعد از يه مدت گير بدن ... البته اگر چاپ بشه!!
در مورد كارت هم به نظر من ميتونست فونت شماره ها بهتر باشه

و يك نكته ديگه اين كه : استروك روي كارت ويزيت بعد از چاپ خيلي خوب در نمياد ... به نظر من اگر بتونيد از استروك استفاده نكنيد نتيجه بهتري ميگيريد
موفق باشيد

PrinceofCs

Well-Known Member
اما فكر ميكنم اماكن و ... به اين كارت بعد از يه مدت گير بدن ... البته اگر چاپ بشه!!
کار خوبی شده تبریک :rose:
در جواب گیلاس: میتونی از یه فیلترینگ روی عکس استفاده کنی مثلا یه
Square( مربع) مشکی روی عکسها مارک کنی :green: زیرشم بنویس حجاب سرای آنا مد :ی
البته جدی نگیری اینا همش حضیون بود واسه اینکه جو عوض بشه :wink:

آخرین ویرایش:

Tsobh.com

Well-Known Member
فكر نكنم اماكن چيزي بگه
ما چند سري براي نمايندگي هاي فروش لوازم آرايشي كار زديم خيلي چاپ شد در تيراژ 120 هزار پخش شد كسي هم چيزي نگفت

Tsobh.com

Well-Known Member
ديگه اين كه : استروك روي كارت ويزيت بعد از چاپ خيلي خوب در نمياد ... به نظر من اگر بتونيد از استروك استفاده نكنيد نتيجه بهتري ميگيريد
موفق باشيد

چاپ خونه اي كه باهاش كار مي كنم دستگاهاش فوق العادس ( هايدلبرگ سپيد مستر با 8 تا برجك )
البته اينكه 8 تا برجك چيه من نمي دونم ولي هر چهارتارنگ رو دقيقا روي هم ديگه درمياره و زينك اصلا حركت نمي كنه
تازه يك لايه لمينت 150 ميكرون براق هم روش مياد كه باعث مي شه رنگ ها خوشرنگ تر مي شه
كاغذش 300 گرم هانسوله

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
جالبه بعد از چاپ اين كارت ويزيت رو ببيتيم
اگر ممكنه نمونه بعد از چاپ رو بگذاريد ببينيم چون من توي اين چند سال جايي رو سراغ ندارم استروك رو خوب بتونه در بياره!!
اگر اينطور باشه من هم چاپ هام رو ميفرستم به همون چاپخونه
و يه نكته !‌ درسته كاغذ مهمه اما اصلش دستگاه چاپ هست كه اكثرا توي ايران همون دستگاه هاي قديمي و افست هست كه با داغون ترين شكل كارها رو چاپ ميكنن
مرسي

آخرین ویرایش:

Tsobh.com

Well-Known Member
اگر اينطور باشه من هم چاپ هام رو ميفرستم به همون چاپخونه
و يه نكته !‌ درسته كاغذ مهمه اما اصلش دستگاه چاپ هست كه اكثرا توي ايران همون دستگاه هاي قديمي و افست هست كه با داغون ترين شكل كارها رو چاپ ميكنن
مرسي

شيت كارت ويزيت هاي لمينت براقمون اواسط هفته پر ميشه ميره چاپ
به روي چشم
براتون نمونه ارسال مي كنم

از طرفي چاپ خونه خودش تضمين كرده اگه كاراي چاپي بد بود پول كاغذش رو بر مي گردونه
باهاشون پاياپاي كار كنيم و من هم همين شرط تو كارهاي ديگمون كه به اونها ارائه مي ديم گذاشتم

rohnaz

Well-Known Member
سلاممم.خیلی زیبا کار کردی .اساتید هم اشکالات جزئیشو گرفتن و خواهند گرفت .موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا