کورش ابر مرد تاریخ

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام به دوستای با مرام و با صفا....
این طرح راجع به کورش کبیر است که فکر کنم دیگه داره از حافظه ها محو میشه ولی یاد و خاطرش زندست تا ابد....
بریم سراغ طرح .... this my Design :rose: تقدیم به همه رفیقای با صفا
http://photoshopgalery.persiangig.com/image/korosh kabir.jpg

سلام کار خوبی شده
اما ای کاش اون نور پشت ( خورشید سبز و زرد ) رو روی آقا کورش نمی نداختی
فونت 7 آبان هم یه جوریه
در کل کارت خوبه . معذرت که ایراد گرفتم :rose:

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
کار قنشگیه. روی فونت ها و افکت تکست، بیشتر مانور بده.
موفق باشی.

aliseven

Member
كار نسبتا قشنگي شده
اما فكر مي كنم مي تونست خيلي بهتر و زيا تر بشه ... تركيب رنگ ها و فونت هات تغيير كنه بهتره...
از نيت و هدف طراحيت خيلي خوشم اومد با استفاده از عناصر گرافيكي بهتر مي توني يه كار خيلي زيبا همرا با مفهوم ارائه بدي..:rose:
موفق باشي

explosion

Banned
کار قشنگی هستش بیشتر از لحاظ معنوی .
راستش ما باید دل خوش گذشته باشیم . متاسفانه .
راستش فکر کنم ایران تو پسرفت رتبه 1 باشه . :cry:
کوروش آرام بخواب . یک وقت پانشی ! اگه این وضعیت رو ببینی که ....
موفق باشید دوستان .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوس جان
کار خوبی شده فقط چند تا نکته برا بهتر شدنش به نظرم میتونی انجام بدی
بهتره کوروش روی زمینه خورشیدی باشه و از بکگراند جدا شه
فونت ها را هم یه تجدید نظری بکن
رنگ بندی و استایل فونت هم میتونه بهتر باشه
ولی طرح خوبی شده ققط یکم دیگه وقت بزاری زیباتر میشه
موفق باشی:rose:

absdostan

Active Member
منم نظر بدم :دی

عزیز ایده خیلی خوبی داری بخصوص اون نوشته دست شاه شاهان بسیار جالبش کرده

اما اگر اجازه بدی ایراداش رو بگم:
از لحاظ طراحی :
احساس می کنم بالای آرامگاه 3 بعدی هست ولی پایینش2 بعدی
اون نور هم که افتاده روی تصویر کورش بزرگ مشخص نیست جلوی ارامگاه قرار داره یا پشتش

از لحاظ درون مایه:
تا اونجایی که اطلاع دارم سخن بالا رو داریوش بزرگ گفته و به نظرم جایز نیست به کورش نصبتش بدیم ، می تونستی سخنی از کورش انتخاب می کردی .

نام کورش بزرگ یه یونانی کورس و به انگلیسی و فرانسه سایروس Cyrus می باشد بهتر بود می نوشتی Cyrus the great .

نوشته خط میخی شما به نظرم یکی از کتیبه های داریوش یا خشایارشا باشه (دقیقاً نمی تونم بگم) و سنگ نوشته هایی که از کورش بدست آمده تنها منشور حقوق بشر وی و کتیبه مرغات و وصیت نامه وی (دقیقاً مشخص نیست منشور این وصیت نامه کجاس) می باشد که هیچ کدام شباهتی به آن نوشته میخی ندارد و اگر یک زبان شناس آن را ببیند متوجه می شود که این کتیبه و نوشته کورش بزرگ نیست.

---------------------
اینم نظر من بود اما خوشحالم که گرافست های ایرانیــ به دنبال بهانه های مختلف برای زنده کردن تاریخ و فرهنگ و بزرگان خود می باشند.
:paint:

L-B

Well-Known Member
به نظر من میتونی بیشتر روی بکگراند کار کنی و همچنین فونتها !!!

در کل بیشتر کار کنی بهتر میشه !

موفق باشی !

PrinceofCs

Well-Known Member
کار قشنگی هستش بیشتر از لحاظ معنوی .
راستش ما باید دل خوش گذشته باشیم . متاسفانه .
راستش فکر کنم ایران تو پسرفت رتبه 1 باشه . :cry:
کوروش آرام بخواب . یک وقت پانشی ! اگه این وضعیت رو ببینی که ....
موفق باشید دوستان .
مرسی از توجهت تهمورث

سلام دوس جان
کار خوبی شده فقط چند تا نکته برا بهتر شدنش به نظرم میتونی انجام بدی
بهتره کوروش روی زمینه خورشیدی باشه و از بکگراند جدا شه
فونت ها را هم یه تجدید نظری بکن
رنگ بندی و استایل فونت هم میتونه بهتر باشه
ولی طرح خوبی شده ققط یکم دیگه وقت بزاری زیباتر میشه
موفق باشی:rose:
گیلاسی مرسی عزیز راست میگی باید از بکگراند جدا بشه اتفاقا همین کارم کردم دو به شک بودم کدومشو بزارم... tnx

منم نظر بدم :دی

عزیز ایده خیلی خوبی داری بخصوص اون نوشته دست شاه شاهان بسیار جالبش کرده

اما اگر اجازه بدی ایراداش رو بگم:
از لحاظ طراحی :
احساس می کنم بالای آرامگاه 3 بعدی هست ولی پایینش2 بعدی
اون نور هم که افتاده روی تصویر کورش بزرگ مشخص نیست جلوی ارامگاه قرار داره یا پشتش

از لحاظ درون مایه:
تا اونجایی که اطلاع دارم سخن بالا رو داریوش بزرگ گفته و به نظرم جایز نیست به کورش نصبتش بدیم ، می تونستی سخنی از کورش انتخاب می کردی .

نام کورش بزرگ یه یونانی کورس و به انگلیسی و فرانسه سایروس Cyrus می باشد بهتر بود می نوشتی Cyrus the great .

نوشته خط میخی شما به نظرم یکی از کتیبه های داریوش یا خشایارشا باشه (دقیقاً نمی تونم بگم) و سنگ نوشته هایی که از کورش بدست آمده تنها منشور حقوق بشر وی و کتیبه مرغات و وصیت نامه وی (دقیقاً مشخص نیست منشور این وصیت نامه کجاس) می باشد که هیچ کدام شباهتی به آن نوشته میخی ندارد و اگر یک زبان شناس آن را ببیند متوجه می شود که این کتیبه و نوشته کورش بزرگ نیست.

---------------------
اینم نظر من بود اما خوشحالم که گرافست های ایرانیــ به دنبال بهانه های مختلف برای زنده کردن تاریخ و فرهنگ و بزرگان خود می باشند.
:paint:[/ QUOTE]
در مورد سخن بگم که سخنی از کورش پیدا نکردم.مجبور شدم از سخن و کتیبه داریوش استفاده کنم
میدونم از ارزش کار کم میکنه ولی هم داریوش و هم کورش را باید با یه چشم دید ...... در کل مرسی عزیز:rose:

به نظر من میتونی بیشتر روی بکگراند کار کنی و همچنین فونتها !!!

در کل بیشتر کار کنی بهتر میشه !

موفق باشی !
tnx

درود بر تو به خاطر اندیشه نیکت

سپاسگزارم از اینکه برای این روز بزرگ تلاش میکنی

چند تا مساله هست:

1.جمله ای که بالای طرح نوشتی از داریوش بزرگ هست.

2.کبیر یک وازه ی عربی هست و به کورش پارسی نمیخوره . بهتره بگیم بزرگ

3. فکر کنم که کمی عجله داشتی در ساخت این طرح و چون یه کمی در جدا کردن تصویر کورش که سوار اسب بوده ، بی دقتی کردی .

4. از خلاقیتت خوشم اومد . چون ایده ی جالبی دادی و لی خوب اجراش نکردی

بازم سپاس از لطفت به خاطر این طرح و اندیشه زیبایت

یزدان یارت

hosienmax100

3D Artist
سلام /

به نکاتی که بعضی از دوستان اشاره کردن درمورد طراحی اکتفا میکنم برای نظر به لحاظ فنی !

//

اما در مورد موضوع واقعآ دمت گرم عالی /ایرانی / زیبا / پر معنی !

مدتیه انجمن 2d شده محفل کارهای مذهبی (برا من هم ارزش دارن اما خب بهر صورت من اول یک ایرانی هستم )

حتی من بعضی وقتها بخاطر خستگی چشم درمقابل مانیتور / یه توهماتی میبینم مثلا مدیرای این انجمن رو با عمامه .....

دیدن اینکار مثه ریختن آب سرد رو تن زخمی و آتیشی من بود احساس خنکی کردم لذت بردم !

شاید این پست به طور غیر مستقیم رو انتخاب موضوع برا گرافیست های ایرانی که واقعآ سرتاسرکشورشون مشکل داره تاثییر بزاره /امیدوارم

موفق باشید /

s@mi

Member
سلام دوست من
ممنمنم از سلیقه و حس نیکی که داری
میتونی این طرح رو psd بدی برای ما
ممنون

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام /

به نکاتی که بعضی از دوستان اشاره کردن درمورد طراحی اکتفا میکنم برای نظر به لحاظ فنی !

//

اما در مورد موضوع واقعآ دمت گرم عالی /ایرانی / زیبا / پر معنی !

مدتیه انجمن 2d شده محفل کارهای مذهبی (برا من هم ارزش دارن اما خب بهر صورت من اول یک ایرانی هستم )

حتی من بعضی وقتها بخاطر خستگی چشم درمقابل مانیتور / یه توهماتی میبینم مثلا مدیرای این انجمن رو با عمامه .....

دیدن اینکار مثه ریختن آب سرد رو تن زخمی و آتیشی من بود احساس خنکی کردم لذت بردم !

شاید این پست به طور غیر مستقیم رو انتخاب موضوع برا گرافیست های ایرانی که واقعآ سرتاسرکشورشون مشکل داره تاثییر بزاره /امیدوارم

موفق باشید /

سلام و مرسی به حسین آقای عزیز: در مورد توهماتتون باید بگم که آره منم دچار همین توهمات میشم:lol:
از شوخی بگذریم که خوشحالم این طرح باعث خوشحالیتون شد:neutral:به امیده آینده ای ایده ال
---------------------------------------------------------------
و در مورد sami عزیز چشم باید Psd کار رو پیدا کنم . میل میزنم از همه دوستان تشکر میکنم بابت نظراتشون

absdostan

Active Member
سخن از کورش بزرگ که زیاد هست می تونی راحت پیداشون کنی

من یکی رو می گم برات

«بدین مشتی خاک که تن من را می پوشاند رشک مبر » پاسارگاد

«اگر بخواهید دشمنان خود را خوار کنید، به دوستان خویش نیکی نمایید.»

PrinceofCs

Well-Known Member
سخن از کورش بزرگ که زیاد هست می تونی راحت پیداشون کنی

من یکی رو می گم برات

«بدین مشتی خاک که تن من را می پوشاند رشک مبر » پاسارگاد

«اگر بخواهید دشمنان خود را خوار کنید، به دوستان خویش نیکی نمایید.»

سلام به گفته دوستان خواستم یه تغیراتی در کار انجام بدم . ا از نظر فونت.2 از نظر رنگ بندیه عکس کورش3 -گفتار کورش بزرگ که absdostan عزیز لطف کردن تایپ کردن و استفاده میکنم اینشالا درستش میکنم و همین جا میزارم
به یادگار .

جدیدترین ارسال ها

بالا