کنترل صدا

دوستان سلام
من یه فایلی دارم که حاوی یک پخش کننده موسیقی مستقل هست + چندتا فیلم
می خوام موقعی که فیلم ها اجرا میشن صدای پخش کننده موسیقیم قطع شه و قفط صدای فیلمم بیاد و زمانی که فیلم تموم شد صدای پخش کنندم بازم استارت بخوره . لطفا راهنمایی کنید که بدجوری گرفتارم
قول می دم جایزه بدم وقتی کارم راه افتاد

سلام یعنی هیچکس نیست مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه از SoundMixer.stopAll(); استفاده کرد . اما برای دوباره Play شدن بقیه آهنگ های Stop() شده راهی ندارم

JavidFlasher

کاربر فعال
صدا تو فریمه یا با شی Soundبه صورت اکسترنال پخشش میکنی؟
واسه پخش ویدئو ازکامپونت FLVPlaybackاستفاده میکنی؟

ممنون بچه ها . چون داشت دیر میشد گفتم به فایل .as بنویسم دیگه که اذیت نشم .
کامل ترش میکنم میذارم اینجا که شاید به درد کسی بخوره

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برای این که می بایست چند رویداد تعریف کنید و یا از رویداد های آماده استفاده کنید
به طور مثال زمانی که به صفحه ویدئو وارد می شوید کنترلر پخش موسیقی را Stop کنید و در زمانی که ویدئو به آخر می رسد را هم می توانید با توابع مربوطه چک کنید (نسبت به روشی که استفاده می کنید) و یا وقتی که کامل از بخش ویدئو کاربر خارج شد دوباره ادامه پخش را از سر بگیرید ، برای ادامه دادن می توانید در زمان Stop کردن موقعیت موسقی در حال پخش را دریافت و در متغیری برای ادامه در این زمان قرار داده و استفاده کنید.

البته اگر پلیر را خودتان بنویسید می توانید متغییری را برای موقعیت پخش ایجاد کنید که با یک تابع از نوع get امکان پذیر هست تا هر زمان بتوانید توسط پلیر موسیقی موقعیت ویدئو را چک کنید و در صورت قرار داشتن در حالت پخش عمل پخش یا ولوم صدا را مدیریت کنید

در این مجموعه مقالات در باره صداها در اکشن 3 مختصر توضیحاتی داده ام :
resizer.php

پخش صدا در اکشن اسکریپت ۳ – بخش چهارم

resizer.php

پخش صدا در اکشن اسکریپت ۳ – بخش سوم

resizer.php

پخش صدا در اکشن اسکریپت ۳ – بخش دوم

resizer.php

پخش صدا در اکشن اسکریپت ۳ – بخش اول

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا