کمک

سلام به همه :rose:
چه طور می تونم این مشکل رو حل کنم

من وقتی روی سیستم مکس 2011 و 2009 ورژن 64 بیتی را بصورت همزمان روی یک ویندوز ، نصب می کنم ; این مشکل بعد از چند روز روی سیستم پیش می یاد ، البته ورژن سیستم xp 64 بیتی نصب کردم ممکن است که دو ورژن را روی یک ویندوز نصب کردم این مشکل پیش آمده یا نه ؟ یا نوع ورژن ویری که روی دو مکس نصب کردم باعث شده این مشکل پیش بیاد ؟ این هم بگم که در مکس 2011 ورژن Vray 2 - 64Bit و در مکس 2009 ورژن Vray 1.5 SP5 - 64Bit نصب کردم

الان هم چند روی است که مکس 2009 32 بیتی و 64 بیتی روی ویندوز 64 بیتی نصب کردم و فعلا به این مشکل برنخوردم
از دوستتان می خوام تجربه یات خودشون رو در باره نصب همزمان مکس با ورژن های مختلف بر روی سیستم و یک ویندوز
را در اینجا بزارن
6clollxh32ty24rpg9dx.jpg

[FONT=&quot]من در ویندوز 7 این مشکل را دارم چرا این طوری میشه این مشکل راچه طور می تونم حل کنم
l06bsy63r1ilej76vjq8.jpg

heew8ywdbm5cfqk28s21.jpg

[/FONT]

پیوست ها

• 111.JPG
    111.JPG
    8.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • Untitled2.jpg
    Untitled2.jpg
    206.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    235.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
من یک سوال دارم از شما. متن پیغام هایی که میده رو شما اصلا می خونی؟ یا فقط دکمه شو میزنی تا ببینی چی میشه!
باور کن اگه سیم ثانیه وقت بذاری بخونیشون خیلی از مسائل حل میشه.

عکس دوم که گذاشتی میگه که موقه نصب برنامه 3dsmax.exe در حال اجراست. برای اینکه نصب تموم شه باید مکست رو ببندی تا نصب اون یکی درست تموم شه.
پیغام سومی هم میگه شما در تنظیمات نصب تغییری ایجاد نکردید و همه چی به طور پیش فرض نصب مبشه. حالا می پرسه مطمئنی می خوای همه چی پیش فرض نصب شن؟ !!!

ali_118

کاربر VIP
ارور wibuk واسه درایور قفل سخت افزاری وی ری ئه
وقتی وی ری رو نصب میکنن گزینه ی نصب این المان به طور پیشفرض فعاله که باید تیکشو وردارین, چون از کرک استفاده میکنین نیازی بهش نیست .

دومی میگه که 3dsmax.exe باز هست و نمیتونه نصب کنه، Task Manager رو باز کنید و 3dsmax.exe رو ببندید(از تب پروسس) ، شاید بسته نشده باشه

و در مورد سومی میپرسه که شما دارین با تنظیمات پیشفرض نرم افزار رو نصب میکنید، آیا مطمئنید که نمیخواین چیزی رو تغییر بدین ؟ ؟

به غیر از اولی بقیش با یه دیکشنری راه می افتاد، نیازی به تاپیک نبود به نظر من . . .
موفق باشی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا