[phpNuke] کمک کنید به من مبتدی

farhad_s5

Member
سلام

من می خواستم ببینم این phpnuke رو چطوری باید بریزم رو سایتم؟

و چقدر فضا می خواد؟

لطفا ساده راهنمایی کنید!!!!

persianebay

Active Member
خوب خیلی ساده است
اول دانلودش کنید
دوم انتقالش بدید روی فضای وب
سوم نصبش کنید
برای ابتدای کار 50 مگابایت کافی بستگی داره چه کار باهاش انجام بدین
همین

farhad_s5

Member
خوب خیلی ساده است
اول دانلودش کنید
دوم انتقالش بدید روی فضای وب
سوم نصبش کنید
برای ابتدای کار 50 مگابایت کافی بستگی داره چه کار باهاش انجام بدین
همین

دوست عزیز چه شرکتی هاست و دامین خوب میده و تضمینی؟

قیمت هاش به چه صورت هستن خیلی ممنون!

farhad_s5

Member
پيشنهاد ميكنم اول از طريق لينك زير روي سيستم خودتون نصبش كنيد ... سپس وقتي روش مسلط شديد بريد سراغ سرور :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=35529

:)

دوست عزیز مرسی از راهنماییتون

ولی من با این برنامه(نیوک) قبلا در سایت یکی از دوستام کار کردم و به نظرم کار باهاش رو بلدم!

فقط مشکلم انتخاب یه شرکت خوب برای خرید هاست و دامین و نصب برنامه هست!

ali-msh

Member
پیشنهاد میکنم از جایی هاست بگیرید که در نصب نوک بهتون کمک کنن

VAHID216

مدیر بازنشسته
پیشنهاد میکنم از جایی هاست بگیرید که در نصب نوک بهتون کمک کنن
ولی من نظر مخالف دارم :d ، اگر ایشون خودشون بتونن نصب کنن مطمئنا خودکفا می شن وابسته به کسی نمی شن و مشکلاتشون سریع می تونن حل کنن.

J4vad

Member
بله ! خيلي هاست ها هستن كه اين عمل را انجام مي دهند ! اما چه خوب است كسي كه رايگان انجام مي دهد خود نيز پشتيبان برنامه اي باشد كه نصب مي كند ! اما همانند وحيد عزيز پيشنهاد مي كنم خود امتحان كنيد تااگر روزي كسي نبود رايگان نصب كند خود بتوانيد به راحتي اين كار را انجام دهيد و محتاج به كسي نباشيد

يا حق .:)

persianebay

Active Member
خوب این هم یک نظر شخصی دوست عزیز.نصب و راه اندازی یک چیز پشتیبانی چیز دیگه که در بیشتر وقتها فقط حرفش زده میشه تا عمل البته منظورم به شخص شما نیست کلی گفتم.
یا علی

farhad_s5

Member
بعد این شرکت که قیمت دوین هاش بالاست!!!!!!!!!!

میشه دومین رو از یه جا دیگه خرید؟

S4DEGH

Well-Known Member
آقا جان بحث اگر سره هاست هست ...
بيشتر اين هاست بازيا همه يا نماينده هستن يا خيلي بخوان كاري كنن ميرن vps ميگيرن اونم بندرت !!!

يكي از معتبرترين شركت ها webramz.com هست ...

ببينيد در امر هاست مهم پشتيباني سرور هست .. نه پشتيباني يا نصب رايگان پرتال !!!!
پرتال نصب كنن هزاري هم پشتيباني كنن .. ولي سرور وقتي مذخرف باشه يا درست آپگريد و روش كار نشه مفت هم نمي ارزه .. وقتي هاست مشكل داشته باشه .. پرتال ديگه به چه دردي ميخوره !!!! :)

persianebay

Active Member
آقا جان بحث اگر سره هاست هست ...
بيشتر اين هاست بازيا همه يا نماينده هستن يا خيلي بخوان كاري كنن ميرن vps ميگيرن اونم بندرت !!!

يكي از معتبرترين شركت ها webramz.com هست ...

ببينيد در امر هاست مهم پشتيباني سرور هست .. نه پشتيباني يا نصب رايگان پرتال !!!!
پرتال نصب كنن هزاري هم پشتيباني كنن .. ولي سرور وقتي مذخرف باشه يا درست آپگريد و روش كار نشه مفت هم نمي ارزه .. وقتي هاست مشكل داشته باشه .. پرتال ديگه به چه دردي ميخوره !!!! :)

شما دارید زود قضاوت میکنید

J4vad

Member
اي بابا !:d

اينجا كه فروش هاستينگ نيست بنده خدا يك سوالي كرد ! به نظر من كاملا حق با صادق عزيز است ! سايت هر چه باشد هر چقدر هم ! ببخشيد ها ! افتضاح باشد ، بهتر است هميشه در دسترس باشد پس لطفا بريد قسمت هاستينگ در مجيد ْآنلاين و سوال خود را مطرح كنيد تا بچه ها به خوبي شما رو راهنمايي كنند !

موفق باشيد

persianebay

Active Member
اي بابا !:d

اينجا كه فروش هاستينگ نيست بنده خدا يك سوالي كرد ! به نظر من كاملا حق با صادق عزيز است ! سايت هر چه باشد هر چقدر هم ! ببخشيد ها ! افتضاح باشد ، بهتر است هميشه در دسترس باشد پس لطفا بريد قسمت هاستينگ در مجيد ْآنلاين و سوال خود را مطرح كنيد تا بچه ها به خوبي شما رو راهنمايي كنند !

موفق باشيد

دوست عزیز سلام
خوب قربان من این بحث رو شروع نکردم میتونید خوب پست ها رو بخونید ببینید که دوست مون آقا صادق استارت زدند
یاعلی

nima_divone

Member
ولی من نظر مخالف دارم :d ، اگر ایشون خودشون بتونن نصب کنن مطمئنا خودکفا می شن وابسته به کسی نمی شن و مشکلاتشون سریع می تونن حل کنن.
دوست عزیز کار با نیوک همچین هم راحت نیست مثل آب خوردن که
مثل این میمونه که شما بچت رو به امان خدا ول کنی بگی خوب خودش یاد می گیره دیگه راه رفتن و غذا خوردن و ...... چنین چیزی مگه میشه ؟

J4vad

Member
nima_divone دوست عزيز ! كي گفته آموزش نيست ! يا نمي تونند ياد بگيرند !!! چيزي كه واسه نيوك زياد هست آموزش هست !

چه تصويري چه نوشتاري محاله كه كسي بخواد و نتونه !!:)

يا حق .

جدیدترین ارسال ها

بالا