خوب خیلی ساده است
اول دانلودش کنید
دوم انتقالش بدید روی فضای وب
سوم نصبش کنید
برای ابتدای کار 50 مگابایت کافی بستگی داره چه کار باهاش انجام بدین
همین
پيشنهاد ميكنم اول از طريق لينك زير روي سيستم خودتون نصبش كنيد ... سپس وقتي روش مسلط شديد بريد سراغ سرور :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=35529
![]()
می تونید یه سر به بخش هاستینگ بزنید ، اونجا بحث های زیادی شدهفقط مشکلم انتخاب یه شرکت خوب برای خرید هاست و دامین و نصب برنامه هست!
ولی من نظر مخالف دارم :d ، اگر ایشون خودشون بتونن نصب کنن مطمئنا خودکفا می شن وابسته به کسی نمی شن و مشکلاتشون سریع می تونن حل کنن.پیشنهاد میکنم از جایی هاست بگیرید که در نصب نوک بهتون کمک کنن
دوست عزیز چه شرکتی هاست و دامین خوب میده و تضمینی؟
قیمت هاش به چه صورت هستن خیلی ممنون!
آقا جان بحث اگر سره هاست هست ...
بيشتر اين هاست بازيا همه يا نماينده هستن يا خيلي بخوان كاري كنن ميرن vps ميگيرن اونم بندرت !!!
يكي از معتبرترين شركت ها webramz.com هست ...
ببينيد در امر هاست مهم پشتيباني سرور هست .. نه پشتيباني يا نصب رايگان پرتال !!!!
پرتال نصب كنن هزاري هم پشتيباني كنن .. ولي سرور وقتي مذخرف باشه يا درست آپگريد و روش كار نشه مفت هم نمي ارزه .. وقتي هاست مشكل داشته باشه .. پرتال ديگه به چه دردي ميخوره !!!!![]()
اي بابا !:d
اينجا كه فروش هاستينگ نيست بنده خدا يك سوالي كرد ! به نظر من كاملا حق با صادق عزيز است ! سايت هر چه باشد هر چقدر هم ! ببخشيد ها ! افتضاح باشد ، بهتر است هميشه در دسترس باشد پس لطفا بريد قسمت هاستينگ در مجيد ْآنلاين و سوال خود را مطرح كنيد تا بچه ها به خوبي شما رو راهنمايي كنند !
موفق باشيد
يا حق .![]()
دوست عزیز کار با نیوک همچین هم راحت نیست مثل آب خوردن کهولی من نظر مخالف دارم :d ، اگر ایشون خودشون بتونن نصب کنن مطمئنا خودکفا می شن وابسته به کسی نمی شن و مشکلاتشون سریع می تونن حل کنن.
شاید ، ولی همه از یه جایی شروع کردن در بسیاری موارد بدون آموزش .دوست عزیز کار با نیوک همچین هم راحت نیست مثل آب خوردن که