به نظر من (البته فقط به نظر من) ati تو گیم بهتر جواب میده...
فرکانس پردازنده این کارت (MSI - HD5770 hawk twin frozr) روی 850 هست که بدون هیچ دردسری تا 990MHz اورکلاکش کردم (با حدود 20% افزایش کارایی) چهار ماه که دارم ازش مثل ... کار میکشم. تا الآن که آخ نگفته...
6850 (حدود250 تا 300 هزار تومان) و 6870 (حدود 350 تا 400 هزار تومان) کارایی شون از 5850 (بین 350 تا 400 هزار تومان) و 5870 (بین 500 تا 600 هزار تومان) پایین تر هست و طبیعتاً قیمتشون هم پایین تر هست...
موفق باشی
البته نمیشه به صراحت گفت کدومشون توی گیم کارایی بیشتری داره
ولی اینو بدون اولین سری Game panel که به صورت تخصصی برای Chip های Geforce تولید و به مرحله اجرا رسید توسط شرکت Nvidia کد نویسی شد. و بعد هم توسط تمام نمایندگی ها آتاری و Micro price به بازار جهانی عرضه شد.
دقیق زمانی که شرکت Radeon تمام همتش رو روی کد نویسی برای Chip های مخصوص میکس و مسترینگ گذاشته بود.
تجربیات شما قابل احترامه ولی...
نمیشه فقط از روی اجرای یک یا چند بازی یا تجربه ی حرفه ای ترین آدم ها توی اجرای بازی در مورد کارتهای گرافیک نظر داد.
لازم به ذکره تکنولوژی Support high pixel در Gpu های سری Nvidia Cuda مخصوص اجرای بازی بدونه lag هست.
و این تکنولوژی در کارت های گرافیکه سری 560 و 570 Asus nvidia cuda به اوجه خودش رسیده. قدرت Gpu های سری 5 Geforce به 1280 Mhz رسیده و در حالت high over clocking این قدرت به 1327 Mhz میرسه.
نکته بعد این که شرکته Ati دیگه وجود نداره و به علته موفق نبودنش در تولید پلتفرم های سری 4 ، سهامش به صورت یک جا و کامل توسط شرکت AMD خریداری و اسمش در بازار عرضه بلوکه شد.
GPU های سری 6 Radeon مستقیما توسط شرکت AMD ساخته میشه برای همین قدرتش با سری 5 اصلا قابل مقایسه نیست.
درضمن قمیت 5870 Ait در بازار 380 تا 400 هزار تومن هست نه 600 هزار تومن.
موفق باشید