کمک و مشاوره برایه خرید کارت گرافیک !!!

saeedksaeedk

New Member
سلام خواهشا يکي بهم کمک کنه . سرگيجه گرفتم تو اين سايت ها خوندم هر کي يه چيزي ميگه يا سايتا ماله 10 سال پيشن . من يه کارت گرافيکه خوب با گارانتيه خوب ميخام دور و بره 200 تومن . و يه ذره هم عجله دارم لطف ميکنين کمکم کنين . مشخصات سيستمم رو هم مينويسم که کاملا در جريان باشين . الانم کارت گرافيکم gso 9600 هست و کلا هم اگر پيشنهاد يا اظهاره نظري درباره ي قطعات سيستمم دارين اونم لطف کنين بگين . بازم ممنون .

Motherboard : Gigabyte ep45t-ud3lr
ram : Kingmax 4gig ddr3 1333
cpu : Intel e7500
power : Green gp580b
h.d.d : Western 1.5 tb
dvb : Prof 8000- for power

Saeed

Well-Known Member

فکر کنم ATI Radeon™ HD 5770 خیلی نزدیکه به پولی که دارید ، برند

سافایر یا اچ آی اس هم معروفترین هاش هستن :rose:

• Like
Reactions: Mj

Mj

Well-Known Member

فکر کنم ATI Radeon™ HD 5770 خیلی نزدیکه به پولی که دارید ، برند

سافایر یا اچ آی اس هم معروفترین هاش هستن :rose:

اول این که با این آقا مدیره موافقم
دوم اینکه سعید جان شما دستت تو کار بود ، این همه مارو گذاشتی سر کار واسه مشاوره:lol:

saeedksaeedk

New Member
تو تحقیقاتی که کردم اینا بهترینایه بازارن ( البته فکر کنم ) تو رنجه قیمتی که میخام . شما کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟ به شرطه سیستمی که دارم ! که بعدا اذیتم نکنه ! و اگه قیمت هم دارین بهم بگین . مرسی !

ATI Radeon HD 5770
gainward 460 gtx 1gb
Radeon HD 6850 1GB
EVGA GTX 460 FTW 1GB
Radeon HD 5850 1GB
GeForce GTX 470 1GB
اینم لینکه مقایسه و امتیاز دهی که راستیتش چیزه زیادی نفهمیدم !

http://benchmarkreviews.com/index.p...sk=view&id=627&Itemid=72&limit=1&limitstart=9

http://www.tomshardware.com/charts/...charts-high-quality/3DMark06-v1.1.0,2484.html

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member
ATI Radeon HD 6850 1GB خوب قیمتش نسبت به پولی که شما در

حال حاظر دارید خیلی بیشتر !!

برند گیگا 330

برند کلاب 280

برند اچ آی اس 260

برند ایکس اف ایکس 290

البته قیمت ها حدودی هستش ، فکر کنم با بازار - 20 یا -30 اختلاف داشته باشه :rose:

saeedksaeedk

New Member
میخام بازی کنم بدونه دردسر و از کنسول هم خوشم نمیاد البته دانلود آفلاین هم دارم و تا یکی دو سال دیگه پوله گرافیک ندم ! مگه چند نوع 6850 داریم ؟

آخرین ویرایش:

saru

Member
MSI - HD5770 hawk twin frozr
بهترین چیزیه که می تونی بخری... البته باید حدود 30 تومن بیشتر هزینه کنی، قیمتش الآن حدود 230 هست.
گارانتی ماتریکس...

saeedksaeedk

New Member
این کارتی که گفتی چنده ؟ و رتبش خیلی پایین تر از بقیست ! تا 250 هم شاید بتونم پول بدم . فک کن برایه خودت میخای بخری به خدا گه گیجه گرفتم ! مرسی .

Mj

Well-Known Member
سلام بر همه
5770 AMD radeon کارت گرافیکه خوبیه .....
ولی چرا Nvidia رو انتخاب نمیکنی؟
به نظرم معمولا توی پایه قیمت های یکسان و کارت گرافیک های یک رتبه از نظر قدرت و تکنولوژی همیشه Geforce یک قدم جلو تر بود .
همین ATI radeon 5770 HD که 230 تومن هست قدرت GPU ش 685 MHz هست در حالی که قیمت کار گرافیک 430 Nvidia CUDA نیز 240 تومن هست. و با قدرت GPU 710 MHz خیلی خیلی سر تر 5770 هست.
البته پیشنهاد دوم سعید رو واقعا دوست میدارم.
سری 6 AMD radeon واقعا کولاکه اگه پول درای حتما بخر

saeedksaeedk

New Member
بین این 4 تا گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم و قیمتاشم نمیدونم . ولی بیشتر کاراییش برام مهمه . راستی سایتی هست که قیمتایه روز رو بزنه ؟ به طور قطع بگین کدوم بهتره من صبح میخام برم بخرم . مرسی .
Radeon HD 5850 1GB
Radeon HD 6850 1GB
Radeon HD 5770 1GB
EVGA GTX 460

Mj

Well-Known Member
به صورت قطع به شما میگم که دو کارت گرافیک Radeon 6850 و nvidia Cuda GTX 460 از بهترین کارت گرافیک های بازارند اما از نظر تکنولوژی های به کار رفته 6850 Radeon جدید تره به علته اینکه بعد از 460 Cuda تولید شد.
ولی واقعا اگه جلو من میذاشتن 460 GTX رو انتخاب میکردم چون از نظر Panel کاربری بسیار سرتر و عالی تر از radeon عمل میکنه.
با تمام این تفاسیر خودت تصمیم بگیری که GTX 460 Nvidia CUDA رو بگیری یا 6850 AMD radeon

در ضمن Radeon HD 5850 1GB و Radeon HD 5770 1GB اصلا در سطح دو کارت گرافیکه دیگه نیستن
موفق باشی

saru

Member
این کارتی که گفتی چنده ؟ و رتبش خیلی پایین تر از بقیست ! تا 250 هم شاید بتونم پول بدم . فک کن برایه خودت میخای بخری به خدا گه گیجه گرفتم ! مرسی .

دوست عزیز به نسبت قیمتی که گفتی چیپست 5770 یکی از ابهترین انتخاب ها هست، یکی از بهترین کارتهایی هم که چیپ 5770 روی اون سواره همین کارتی هست که گفتم. بعد از اون هم Asus بهترین برنده...

و رتبش خیلی پایین تر از بقیست !

رتبه چی از بقیه پایین تر هست...! اگر چارت های tom's hardware رو ببینی می بینی که توی این رده قیمت بهترین کارته...

فک کن برایه خودت میخای بخری

بله، من خودم 6 ماهه که این کارت و دارم... من 260 خریدمش.

AMD radeon کارت گرافیکه خوبیه .....
ولی چرا Nvidia رو انتخاب نمیکنی؟
به نظرم معمولا توی پایه قیمت های یکسان و کارت گرافیک های یک رتبه از نظر قدرت و تکنولوژی همیشه Geforce یک قدم جلو تر بود .
همین ATI radeon 5770 HD که 230 تومن هست قدرت GPU ش 685 MHz هست در حالی که قیمت کار گرافیک 430 Nvidia CUDA نیز 240 تومن هست. و با قدرت GPU 710 MHz خیلی خیلی سر تر 5770 هست.

به نظر من (البته فقط به نظر من) ati تو گیم بهتر جواب میده...
فرکانس پردازنده این کارت (MSI - HD5770 hawk twin frozr) روی 850 هست که بدون هیچ دردسری تا 990MHz اورکلاکش کردم (با حدود 20% افزایش کارایی) چهار ماه که دارم ازش مثل ... کار میکشم. تا الآن که آخ نگفته...

سری 6 AMD radeon واقعا کولاکه اگه پول درای حتما بخر

6850 (حدود250 تا 300 هزار تومان) و 6870 (حدود 350 تا 400 هزار تومان) کارایی شون از 5850 (بین 350 تا 400 هزار تومان) و 5870 (بین 500 تا 600 هزار تومان) پایین تر هست و طبیعتاً قیمتشون هم پایین تر هست...

من تجربه و دانسته های شخصی خودم رو در اختیارتون گذاشتم، قاعدتاً شما کارت گرافیک من رو داشته باشی هیچ نفعی به حال من نداره...
تو خرید اصلا عجله نکن
موفق باشی

Mj

Well-Known Member
به نظر من (البته فقط به نظر من) ati تو گیم بهتر جواب میده...
فرکانس پردازنده این کارت (MSI - HD5770 hawk twin frozr) روی 850 هست که بدون هیچ دردسری تا 990MHz اورکلاکش کردم (با حدود 20% افزایش کارایی) چهار ماه که دارم ازش مثل ... کار میکشم. تا الآن که آخ نگفته...

6850 (حدود250 تا 300 هزار تومان) و 6870 (حدود 350 تا 400 هزار تومان) کارایی شون از 5850 (بین 350 تا 400 هزار تومان) و 5870 (بین 500 تا 600 هزار تومان) پایین تر هست و طبیعتاً قیمتشون هم پایین تر هست...
موفق باشی

البته نمیشه به صراحت گفت کدومشون توی گیم کارایی بیشتری داره
ولی اینو بدون اولین سری Game panel که به صورت تخصصی برای Chip های Geforce تولید و به مرحله اجرا رسید توسط شرکت Nvidia کد نویسی شد. و بعد هم توسط تمام نمایندگی ها آتاری و Micro price به بازار جهانی عرضه شد.
دقیق زمانی که شرکت Radeon تمام همتش رو روی کد نویسی برای Chip های مخصوص میکس و مسترینگ گذاشته بود.
تجربیات شما قابل احترامه ولی...
نمیشه فقط از روی اجرای یک یا چند بازی یا تجربه ی حرفه ای ترین آدم ها توی اجرای بازی در مورد کارتهای گرافیک نظر داد.
لازم به ذکره تکنولوژی Support high pixel در Gpu های سری Nvidia Cuda مخصوص اجرای بازی بدونه lag هست.
و این تکنولوژی در کارت های گرافیکه سری 560 و 570 Asus nvidia cuda به اوجه خودش رسیده. قدرت Gpu های سری 5 Geforce به 1280 Mhz رسیده و در حالت high over clocking این قدرت به 1327 Mhz میرسه.

نکته بعد این که شرکته Ati دیگه وجود نداره و به علته موفق نبودنش در تولید پلتفرم های سری 4 ، سهامش به صورت یک جا و کامل توسط شرکت AMD خریداری و اسمش در بازار عرضه بلوکه شد.

GPU های سری 6 Radeon مستقیما توسط شرکت AMD ساخته میشه برای همین قدرتش با سری 5 اصلا قابل مقایسه نیست.
درضمن قمیت 5870 Ait در بازار 380 تا 400 هزار تومن هست نه 600 هزار تومن.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

saru

Member
البته نمیشه به صراحت گفت کدومشون توی گیم کارایی بیشتری داره
ولی اینو بدون اولین سری Game panel که به صورت تخصصی برای Chip های Geforce تولید و به مرحله اجرا رسید توسط شرکت Nvidia کد نویسی شد. و بعد هم توسط تمام نمایندگی ها آتاری و Micro price به بازار جهانی عرضه شد.
دقیق زمانی که شرکت Radeon تمام همتش رو روی کد نویسی برای Chip های مخصوص میکس و مسترینگ گذاشته بود.
در اینکه nvidia سابقه بیشتری در گرافیک داره و از نظر تکنولوژی از ati بالاتر هست شکی نیست ولی خیلی وقت ها دیدیم که این تکنولوژی جلوی ati کم آورده...

تجربیات شما قابل احترامه ولی...
نمیشه فقط از روی اجرای یک یا چند بازی یا تجربه ی حرفه ای ترین آدم ها توی اجرای بازی در مورد کارتهای گرافیک نظر داد.
لازم به ذکره تکنولوژی Support high pixel در Gpu های سری Nvidia Cuda مخصوص اجرای بازی بدونه lag هست.
و این تکنولوژی در کارت های گرافیکه سری 560 و 570 Asus nvidia cuda به اوجه خودش رسیده. قدرت Gpu های سری 5 Geforce به 1280 Mhz رسیده و در حالت high over clocking این قدرت به 1327 Mhz میرسه.
من گیمر حرفه ای نیستم ولی 8 سالی می شه که کارم سیستم بستنه...!
نکته بعد این که شرکته Ati دیگه وجود نداره و به علته موفق نبودنش در تولید پلتفرم های سری 4 ، سهامش به صورت یک جا و کامل توسط شرکت AMD خریداری و اسمش در بازار عرضه بلوکه شد.
اینجا چند تا نکته فنی وجود داره:
1- amd الان حدود4 سال هست که Ati رو خریده
2-سری 4 هم بعد از خرید amd بوده
3-ati هیچوقت نامش بلوکه نشده، این اواخر هم که AMD تصمیم گرفت دیگه از نام ATI استفاده نکنه بلوکه نشد فقط اعلام کرده که دیگه از این نام استفاده نمی کنه و به جاش از همون نام تجاری AMD استفاده می کنه...

GPU های سری 6 Radeon مستقیما توسط شرکت AMD ساخته میشه برای همین قدرتش با سری 5 اصلا قابل مقایسه نیست.
درضمن قمیت 5870 Ait در بازار 380 تا 400 هزار تومن هست نه 600 هزار تومن.
:shock:

به نظرم بهتر هست که این دوستمون تا در راه خرید کارت گرافیک از دست نرفته (!) این بحث ها رو (حداقل اینجا) تمومش کنیم...
(اگر خواستی بحث ها رو ادامه بدیم بقیش رو ببریم تو فروم سخت افزار...)

راست می گه...!

آخرین ویرایش:

Mj

Well-Known Member
البته موافقم که این بحث ادامه پیدا نکنه
ولی لازم به ذکره که از ابتدا 49 درصد سهام شرکته ATI متعلق به شرکته AMD بود که بعد از ساخت سری 4 مابقی هم توسط AMD خریداری شد.
و استفاده نشدن از نام ATI یعنی نداشت امتیاز تجاری و فروش کامل خط های تولید به شرکت AMD
با این تفسیر فکر نکنم دیگه اسمی از Ati ببینیم.
البته یه موقع کسی ناراحت نشه ها این فقط یه تبادل اطلاعات و گفتگوی ساده هست.
دوسته عزیزم راست میگه این بحث ادامه پیدا نکنه بهتره....
:rose:

saeedksaeedk

New Member
SAJJAD و MJ واقعا ممنونم از راهنماییتون خیلی خیلی کمکم کردین . و تو چندتا سایت که این بحث رو مطرح کردم به این دو نتیجه رسیدم :

Radeon HD 6850
GeForce GTX 470 یا EVGA GTX 460
فقط دومی و نمیدونم با هم فرق دارن یا نه ؟ و یا کدوم بهتره ؟ اگه تو اینم کمکم کنین قول میدم دیگه مزاحمتون نشم .
و اسمه کاملشو بگو که رفتم بخرم سرم کلاه نره . مثلا منظورم اینه که :
ATI RADEON HD 6850
AMD RADEON 6850 HD
یا مثلا :
EVGA 460 FBP
EVGA GTX 460 FBP
EVGA 460 SE
EVGA 460 FTW
EVGA 460 SLI
GTX 460 Nvidia CUDA
میبینین چند نوع داره ؟
نمیدونم کدوم به کدومه ولی تو انتخابم این دو تا رو انتخاب ( Radeon HD 6850 - GeForce GTX 470 OR EVGA GTX 460 ) کردم
منظورم اسمه کامل یا اسمه برندشه که نمیدونم
حالا اینا که خوبه یک میلیون نوع 5850 داریم . من که گه گیجه گرفتم به خدا
یه کوچولو دیگه اسمه کاملشو بگین من برم بخرم
بازم ببخشید و ممنون از راهنماییتون .

• Like
Reactions: Mj

Mj

Well-Known Member
البته شما برای کارت گرافیکه Radeon HD 6850 فقط کافیه همین اسم رو بگی
ولی برای خرید سری GTX بهترین انتخاب میتونه Nvidia CUDA باشه
والبته بعضی از VGA ها هم قابلیت SLI رو دارا هستند یعنی میشه دوتا ازشون خرید و بهم وصلشون کرد (با شرایط خاص مادربورد)

جدیدترین ارسال ها

بالا