rasol10261360
Member
سلام دوستان ، اساتید عزیز
امروز صبح رفتم توی شرکتی که کار تردی و معماری انجام می داد برای مصاحبه کاری ، با مهندس صحبت ، که کردم قرار شد دوشنبه برم اونجا تا یک نمونه کار اتوکد رو بهم بده تا برای اولین همکاری باهش کار کنم
و مشکل اینجاست که طرف از من خواست که برایش متریال ویری بسازم
ولی من تا حالا از متریالهای اماده و اونهایی که در اینترنت وجود داشت رو ، توی کارهام استفاده می کردم
سوال من اینه که چه طور متریال ویری بسازم و اگر منبعی ازش دارید به من بگید
من مراحل کار رو می خوام مثلا اگر جنس سنگس رو بهم دادن و گفتن از رو ی این نمونه سنگ برام متریال رو بساز باید چه کار کنم ؟
باید ازش عکس بگیرم ، اون هم با کیفیت بالا ...........؟؟؟؟؟؟
از بچه هایی که در این زمینه تجربه دارن کمک می خوام ضمنا این شرکت بیشتر توی نمای خارجی کار می کنه
چند تا متریل خوب برای نمای خارجی ساختمان می خواستم اون هم ویری
امروز صبح رفتم توی شرکتی که کار تردی و معماری انجام می داد برای مصاحبه کاری ، با مهندس صحبت ، که کردم قرار شد دوشنبه برم اونجا تا یک نمونه کار اتوکد رو بهم بده تا برای اولین همکاری باهش کار کنم
و مشکل اینجاست که طرف از من خواست که برایش متریال ویری بسازم
ولی من تا حالا از متریالهای اماده و اونهایی که در اینترنت وجود داشت رو ، توی کارهام استفاده می کردم
سوال من اینه که چه طور متریال ویری بسازم و اگر منبعی ازش دارید به من بگید
من مراحل کار رو می خوام مثلا اگر جنس سنگس رو بهم دادن و گفتن از رو ی این نمونه سنگ برام متریال رو بساز باید چه کار کنم ؟
باید ازش عکس بگیرم ، اون هم با کیفیت بالا ...........؟؟؟؟؟؟
از بچه هایی که در این زمینه تجربه دارن کمک می خوام ضمنا این شرکت بیشتر توی نمای خارجی کار می کنه
چند تا متریل خوب برای نمای خارجی ساختمان می خواستم اون هم ویری