کمک فوری کمک فوری

سلام دوستان ، اساتید عزیز
امروز صبح رفتم توی شرکتی که کار تردی و معماری انجام می داد برای مصاحبه کاری ، با مهندس صحبت ، که کردم قرار شد دوشنبه برم اونجا تا یک نمونه کار اتوکد رو بهم بده تا برای اولین همکاری باهش کار کنم
و مشکل اینجاست که طرف از من خواست که برایش متریال ویری بسازم

ولی من تا حالا از متریالهای اماده و اونهایی که در اینترنت وجود داشت رو ، توی کارهام استفاده می کردم
سوال من اینه که چه طور متریال ویری بسازم و اگر منبعی ازش دارید به من بگید
من مراحل کار رو می خوام مثلا اگر جنس سنگس رو بهم دادن و گفتن از رو ی این نمونه سنگ برام متریال رو بساز باید چه کار کنم ؟
باید ازش عکس بگیرم ، اون هم با کیفیت بالا ...........؟؟؟؟؟؟
از بچه هایی که در این زمینه تجربه دارن کمک می خوام ضمنا این شرکت بیشتر توی نمای خارجی کار می کنه

چند تا متریل خوب برای نمای خارجی ساختمان می خواستم اون هم ویری

Mehran coyote

Well-Known Member
مبارکه
دوستم اگه می خوای تازه تنظیمات وی ری رو یاد بگیری 2 شبه کارت نمی شه
ولی اگر برای مثال گفت سنگ مرمر سفید می خواد برو تکسچرشو از نت بگیر و روی رفلکتو ایناش کار کن همین . سایت هم باری تکسچر بسیاره
یا علی :rose:

من با تنظیمات ویر اشنا هستم فقط می خوام که مثلا برای ساختن یک جنس ، فقط گرفتن تکسچر از اون و کار کردن روش کافیه یا نه

راه هایی بهتر هم هست که شاید من ندونم من با ویری در مدرسه اقا مهدی گل:rose: که اینجا جایش خیلی خالیه اشنا شدم
و از دانش آموزان مدرسه اش بودم واقعا دلم براشون تنگ شده برای اون لحجه شیرین شیرازی شون

من دنبال منبعی هستم که این مراحل رو به صورت تصویری داشته باشه

Mehran coyote

Well-Known Member
اره رسول جان شما تکسچرو از یه جا تهیه کن و روی تکسچر کار کن بیشتر متریالهای به همین صورت درست می شن
حتی متریال های اماده ای که استفاده می کردی رو برو ببین همشونو همین طوری درست کردن
شما اگه بخوای خودت متریال سنگو از اول(طرح و نقش سنگ مثل رگها و خالهای روی سنگ) بسازی کلی وقتتو می گیره و اصلا به صرفه نیست

موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
دوست عزیز الکی استرس نگیردت. هیچ چیز خاصی نداره. هر جنسی که ازت خواستن رو اگه شد یه عکس ازش بگیر حتی میتونی از کاتالوگ اسکن کنی. مرحله بعد اینه که با یک نرم افزار تکچر ساز یک تکسچر از اون عکست رو بسازی. من اینجا یک نرم افزار واسه اینکار معرفی کردم
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=175397
من خودم تازه کارم اما واه خیلی از طراحی هام از رو کاتالوگ اکن میکنم و با این نرم افزار تکسچرش رو میسازم و .......
موفق باشی دادا

جدیدترین ارسال ها

بالا