کمک در مورد آموزش ساختن چند صفحه در فلش

balabala

New Member
سلام :}
خوبین؟
اول بگم که اینو برای برادرم میخوام و خودم هم خیلی کم فلش بلدم.

یه آموزش کوچیک میخوام که چطوری توی فلش و اکشن اسکریپت میشه چند تا صفحه ساخت که مثلا با زدن هر دکمه یک صفحه نمایش داده بشه..

الان کاری که ما کردیم استفاده از loadMovie توی دکمه هاست که فایل هر صفحه رو (swf) رو نمایش بده. ولی مشکلی که هست:

یکی از لایه های صفحه اصلی یه افکته که داره باد میاد و برگ رد میشه. حالا وقتی stop رو صدا میزنیم و بعدswf صفحه دوم رو لود میکنیم، این لایه اصلا نمیره! و روی صفحه دوم هم اجرا میشه! دیگه کلافه شدیم هر دومون ! :sad:

یه آموزش خیلی ساده میخوام که چجوری میشه چندتا صفحه مجزا (swf) رو در هر زمانی که دوست داریم بیاریم نشون بیدم!

padideh

Member
از تو لایبریری صداش کن بعد هر وقت لازمش نداشتی ریمو ش کن به همین راحتی البته n تا راه دیگه هم داره مثل اینکه اون مووی کلیپت رو نامرئی کنی(yourmoviename._visible =false) یا وقتی دکمه رو زدی بره به یه فریمی که اون مووی کلیپ توش نباشه
یا ....

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من متوجه سوالتون نشدم بيشتر توضيح بديد و اگه نمونه رو هم بزاريد بهتر به جوابتون ميرسيد

موفق باشيد

balabala

New Member
متاسفانه کار رو برادرم نمیده بزارم برای مرور. ببینید، یه فلش هست که یکی از لایه هاش یه افکت باد و حرکت برگه. حالا توی یه دکمه بوسیله loadMovie یک swf دیگه رو لود میکنه که بعنوان صفحه بعدی باز بشه، ولی این لایه افکته، باز هم روی اون صفحه میاد! و نمیره! (لایه های دیگه محو میشن بجز اون لایه).

کاری هم که پدیده عزیز گفت انجام دادم، اونطوری نمیدونم چرا کل لایه ها یهو محو میشن! (چون باید یه افکت fade out باشه بین تغییر صفحه ها)

حالا باز توضیحم کامل نیست بگید بیشتر ازش بپرسم.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

حال فهميدم چي مي خواي

ببينيد براي رفع اين مشكل شما بايد او صفحه اي كه مي خوايد لود كني رو باز كني و در آخرين فريم به اندازه Stageيه مربعي به رنگ پس زمينه بكشيد

مشكلتون حل ميشه

با روشي كه پديده جان گفت هم ميشه

شما يكار ديگه هم مي توني بكني اون موي كليپ رو ريمو كني Remove ولي با روشي كه گفتم مشكلت حل ميشه منظور از آخرين فريم از پايينه نه از بالا

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا