کمک در ساخت اینگونه تصاویر

سلام
من راهنمایی ، آموزش ، لینک ...یا هر چیز دیگه ای که منو توی ساخت تصاویری مثل تصویری که گذاشتم کمک کنه میخوام...
هر چیزی که میدونید بگید
ممنون

پیوست ها

• Untitled-2 copy.jpg
    Untitled-2 copy.jpg
    69.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Erfan

Active Member
اینگونه تصاویر ذره ای از هنر دیجیتال پنتینگ یا همون نقاشی دیجیتال هستش که فرد نقاش یا طراحی از روی عکس واقعی همچین اثری رو خلق میکنه.

گاهاً میتونید با تلفیق چند افکت فتوشاپ تصاویری نزدیک به این عکسهایی که ضمینه کردید درست کنید ولی نقاشی دیجیتال یه چیز دیگه است.

:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
عرفان جان فکر میکنم بیشتر شبیه وکتور باشه و از پینتینگ یکم دوره ؟
آموزش ساخت این عکس ها توی فتوشاپ هست که عکس اصلی زیر لایه قرار گرفته و سایه های اون با کمک پن تولز انتخاب و قسمت قسمت رنگ آمیزی میشه
توی آموزش زبان اصلی تبدیل عکس به وکتور بود یه سرچ توی انجمن کن احتمالا پیدا کنی

آخرین ویرایش:
ای بابا...دیجیتال پینتینگ ؟؟!!!!
حالا اینجا کسی نمیتونه با همین چندتا فیلتر یه عکسی بسازه مثل همین ؟ + آموزش

PrinceofCs

Well-Known Member
دوست عزیز این کار رو بهش وکتور میگن و کار وقت گیریه من توصیه میکنم از همون فیلتر گزاشتن روی عکس استفاده کن . به گفته دوستمون گیلاس هم توجه کن . میتونی با سیاه سفید کردن عکس کارتو شروع کنی..........

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزیز به این سادگی هم نیست
میشه یه جورایی از مسیر Filter > Artistic> Cutout به وکتور مانند تبدیلش کرد ولی به این خوبی نمیشه!
.................................................................................................................................

مي تونيد هم از برنامه كورل هم استفاده كنيد :

روي عكسي كه تو كرل باز كرديد كليك راست كرده و مراحل زير رو براي اينكه با كيفيت بشه بريد :

Trace Bitmap > High Quality Image

.................................................................................................................................

یه آموزش برات میزارم ببین اگه به کارت میاد دانلودش کن

اینم تبدیل عکس به وکتور در فتوشاپ که یکمی مراحلش حوصله میخواد

9uwx0wosqgfxzlph9955.jpg

میتونی آموزش را دانلود کنی به صورت PDF و در یک فایل RAR حجم 1 مگ

HTML:
http://rapidshare.com/files/302920628/Creating-WoodenPlank.rar.html

موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا