کلاس پرداخت بانک سامان SBPayment

websamancom

Well-Known Member
سلام
فکر کنم 48 ساعت بعد از قرار داد ip فعال میشه اگه مدتش بیشتره که مشکل چیز دیگه اس
آره این برای وقتیه که بخواید تغییر آی پی بدید ولی برای شروع وقتی مرچنت آی دی بدستتون میرسه آی پی حتما ست شده

jhoseini

Member
من sample خود بانک رو هم تست کردم همه چیز درسته اما تابع VerifyTransaction مقدار -18 که مربوط به ip فروشنده میشه رو بر می گردونه میگه: "فروشنده نامعتبر است ip address" در صورتیکه من با بانک صحبت کردم ip توی بانک هم درست set شده اما نمی دونم چرا این خطا رو بر می گردونه! بانک می گه احتمال نداره دلیل دیگه ای داشته باشه نمی دونم مشکل از کجاست!
اگر کسی می دونه لطف کنه کمک کنه
ممنون

ممکنه ip که شما به بانک دادید ip default سرور نباشه، با مدیری سرور صحبت کنید

HamidP

Member
سلام دوستان
با تشکر از راهنمایی هاتون مشکلم حل شد
یکی از حالت هایی که ممکنه در زمان بازگشت از بانک سامان پیش بیاد اینه که مبلغ پرداختی بیشتر از فاکتور باشه، در این صورت ما باقیمانده رو برگشت می زنیم، می خواست بدونم اگه این حالت پیش بیاد فروشنده بعد از برگشت زدن باقیمانده باید سرویس رو به مشتری ارائه بده؟ یعنی در این حالت هزینه سرویس در حساب فروشنده باقی می مونه؟ خود بانک برگشت کلی نمیزنه؟

saidshp

Member
سلام
تابع reverseTransaction هر مقداری که بهش بدید برگشت میزنه اگر این تابع مقدار 1رو برگردونه یعنی همون مقدار برگشت خورده در غیر این صورت خطای منفی برمیگردونه.
تو کلاس هم متد receiverParams رو طوری تعریف کردم که اگه مقدار پرداختی بیشتر از مبلغ کل باشه به طور خودکار برگشت میزنه و پیام رو می ده حالا در هر صورتی که باشه چه مبلغ رو برگشت بزنه چه نه مقدار true بر میگردونه چون مبلغ پرداخت شده وباید سرویس رو به مشتری بدید.

حالا اگه برعکس باشه یعنی اگه مبلغ پرداختی کمتر از کل مبلغ سفارش باشه تابع سعی میکنه کل مبلغ رو برگشت بزنه در هر صورتی که باشه یعنی اگه برگشته بخوره یا به هر دلیلی با خطا مواجه بشه این تابع مقدار false رو برمیگردونه در این صورت سرویس رو به مشتری نمی دید.

در واقع اگر از این کلاس استفاده میکنید همه کار شما اینه که به تابع receiverParams نگاه کنید که چه مقداری رو بر میگردونه.
true پرداخت شده
false پرداخت نشده یا به هر دلیلی ناقص پرداخت شده.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

imanmir

Member
ساختار جدول

سلام
آآیا برای ارسال هزینه اینترنتی باید ساختار جداولمون را تغییر دهیم یعنی مناسب با بانک کنیم
البته می دونم که خود بانک کد جدول و پی اچ پی رو می ده ولی می خوام ببینم منم باید کاری کنم
لطفا اگه می شه یک بار کامل بگید من الان که می خوام پرداخت اینترنتی انجام بدم کلا باید چه کار کنم - مرحله به مرحله - شرمنده - مرسی

mahdi-vb

Member
یه سوال : این کلاس برای بانک های عضو شتاب ( ملت و ملی . صادرات و .. ) هم جواب میده ؟اگه نه من به یه کلاسی نیاز داشتم که این کار رو بکنه ممنون میشم راهنمایم کنید .

irdavidnet

Banned
خب الان یکی بگه با چیا میشه آنلاین پرداخت کرد ؟
ملی (سورس نذاشتید) ، ملت (سورس نذاشتید) ، صادرات (سورس نذاشتید) ، پارسیان (سورس نذاشتید) ، تجارت (سورس نذاشتید) ، سامان (داره ، سورس گذاشتید) ، مسکن (سورس نذاشتید) ، اقتصاد نوین (سورس نذاشتید) .
سورساشونو بذارید یا راهنمایی کنید

mahdi-vb

Member
برای راه اندازی به چه چیز های نیاز داریم !
منظورم نیاز های بانکی هست یعنی باید با بانک سامان قرار داد ببندیم و یا یه حساب فقط تو بانک سامان درست کنیم ! و ای پی رو بدیم , وقتی میشه با تمام بانک های عضو شتاب این کار رو کرد ایا باید در تمام بانک ها حساب باز کنیم !
خواهش میکنم که نیاز های فیزیکی پرداخش انلاین رو بگین .. کار نرم افزاری که سهله !

irdavidnet

Banned
فقط بانک سامان حساب داشته باش ، مجوز و شماره شرکت . برای پارسیان هم فکر کنم همینطور

sIiiS2

Member
من نمیدونم چجوری میشه برای وبسایت مجوز تهیه کرد ؟!
یکی اینو به من حالی کنه !!!!

irdavidnet

Banned
می ری بانک ، حساب باز می کنی ، می گی واسه سایتم مجوز می خوام که پرداخت الکترونیک راه بندازم

saidshp

Member
پارسیان که تو فرم درخواست نام شرکت رو الزامی زدن * گذاشتن
شخص حقیقی یا حقوقی هم تفاوتی نداره
یعنی باید شرکت ثبت شده باشه؟

sIiiS2

Member
پس مجوزی که می خواد بیشتر الکی گذاشته اونجا ؟
توی فرمش هم نوشته کپی آگهی تاسیس شرکت !
و آی پی رسمی که ممهور به مهر شرکت باشه !؟!؟
یکی نیست به اینا حالی کنه که سایت با شرکت یا مغازه فرق داره ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا