کسی آموزش ساخت cms سراغ داره؟؟؟

سلام
من خیلی گشتم ولی آموزشی در این مورد پیدا نکردم کسی میتونه کمکم کنه؟
اصلا آموزش جامعی در این مورد هست؟

Allahparast

Member
سلام ، تو بخش مقالا دوست خوبم امیر جعفری یه مقاله برای ساخت سیستم خبری گذاشته بچه ها هم یه کوچلو توسعه دادن » مقاله خوبی هم هست برای شروع :rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
واقعا مقاله به درد بخوری هست یعنی وقتی میخونیش راه میوفتی که چیکار باید بکنی

foranyone

Well-Known Member
به نظر من که به آموزشه خاصی نیاز نیست !! کافیه بتونی ایده هاتوت رو پیاده کنی!

jigartalaa

Member
خوب دوست من همه PHP رو بلد نیستن یا اگه بلد هستن نمیتونن طرح های خودشون رو پایه ریزی و احداث کنن !

من به زودی هم آموزش تجزیه تحلیل به روش UML و توضیحاتی در مورد Structure میدم و بعد شروع میکنم به آموزش که دوستان هر چیزی خواستن بتونن طرح ریزی کنن سیستم مدیریت محتوا خودشون رو در حد یک اسکریپت خوب و ساده !

موفق باشید !

D.A.V.O.O.D

Member
خوب دوست من همه PHP رو بلد نیستن یا اگه بلد هستن نمیتونن طرح های خودشون رو پایه ریزی و احداث کنن !

من به زودی هم آموزش تجزیه تحلیل به روش UML و توضیحاتی در مورد Structure میدم و بعد شروع میکنم به آموزش که دوستان هر چیزی خواستن بتونن طرح ریزی کنن سیستم مدیریت محتوا خودشون رو در حد یک اسکریپت خوب و ساده !

موفق باشید !

به نظر من که به آموزشه خاصی نیاز نیست !! کافیه بتونی ایده هاتوت رو پیاده کنی!

احسان جان حرفات کاملا تایید میشه ، به حرفهای این foranyone هم زیاد دقت نکن ، این یکم زیادی حرفه ای هستش ، فکر می کنه همه مثل خودش هستند ، بی صبرانه منتظر آموزشت هستیم :)

jigartalaa

Member
داوود جان . شما که استاد مایی و در حدی نیستیم که شما منتظر آموزش ما باشی . اما چشم به زودی کارهای سیستم مدیریت محتوام تموم میشه ! و شروع میکنم تا دوستان دیگه هم یک سیستم مدیریت محتوا رو حداقل برای خودشون سفارش سازی کنن !

مباحث که خیلی روش میخوام تاکید کنم چند زبانه کردن سایت ! قالب سازی . امکانات مدیریتی و امنیت هست !

موفق باشید !

foranyone

Well-Known Member
احسان جان حرفات کاملا تایید میشه ، به حرفهای این foranyone هم زیاد دقت نکن ، این یکم زیادی حرفه ای هستش ، فکر می کنه همه مثل خودش هستند ، بی صبرانه منتظر آموزشت هستیم :)

تو انجمن هیچ کس حرفه ای نیست ، همه داریم از هم مطلب یاد میگیریم ، من نظر شخصیم رو گفتم !

D.A.V.O.O.D

Member
تو انجمن هیچ کس حرفه ای نیست ، همه داریم از هم مطلب یاد میگیریم ، من نظر شخصیم رو گفتم !

خب دوست عزیز ، شما فکر کن خودت روز اول که داشتی php رو یاد می گرفتی ، می اومدی و چنین درخواستی رو می دادی و یکی هم مثل خودت پیدا می شد که جوابت رو اینطوری بده ، چه حالی می شدی ؟

چیزی را که برای خود نمی پسندی برای دیگران مپسند !

موفق باشی

Masoud1365

مدیر انجمن
الان دیگه این انجمن برا خودش گوگل شده ماشاالله ! یه آموزش cms هست که آقای جعفری گزاشتن به صورت ساده بقیه تکنیک ها هم به صورت پراکنده در انجمن هست یه نفرو میخواد که اینا رو جمع و دسته بندی کنه !

D.A.V.O.O.D

Member
الان دیگه این انجمن برا خودش گوگل شده ماشاالله ! یه آموزش cms هست که آقای جعفری گزاشتن به صورت ساده بقیه تکنیک ها هم به صورت پراکنده در انجمن هست یه نفرو میخواد که اینا رو جمع و دسته بندی کنه !

موافقم با حرفت . اما خب بالاخره هر کسی نیاز به آموزش داره تا یاد بگیره ، ما باید همه ایرانی ها رو کمک و ترغیب کنیم که بیان و یاد بگیرن ، چرا ما ایرانیها با این هوش و ذکاوتی که داریم ، نباید حرف اول رو بزنیم ؟

خب درست نیست که جناب foranyone با کاربری که قصد کرده php رو یاد بگیره چنین رفتاری رو کنه ...

درست نمی گم ؟

jigartalaa

Member
والله چی بگم ! به هر حال من سیستم مدیریت محتوام که کارش تموم شه ! بلافاصله شروع میکنم به نوشتن آموزش ! یه ذره فعلاً سرم شلوغه ! این سیستم مدیریت محتوا درگیرم کرده :دی دعا کنید سریعتر تموم شه !

موفق باشید !

foranyone

Well-Known Member
خب دوست عزیز ، شما فکر کن خودت روز اول که داشتی php رو یاد می گرفتی ، می اومدی و چنین درخواستی رو می دادی و یکی هم مثل خودت پیدا می شد که جوابت رو اینطوری بده ، چه حالی می شدی ؟

چیزی را که برای خود نمی پسندی برای دیگران مپسند !

موفق باشی

به نظر من ، اگه خودت بشینی و فکر کنی بهتر از اینه که از توابع آماده و ... استفاده کنی

تو نوشتن یه سیستم مدیریت محتوا مهم دید برنامه نویسیه نه php بلد بودن

من اولین بار که خواستم یه چیزی بنویسم اینجوری شروع کردم :

1) همیشه برام سوال بود که این ? که تو url هست چیه ؟

رفتم دنبال این از اساتید دانشگاهمون پرسیدم این چیه ؟ گفتن به اونا میگین Query String !

بعدش دیدم که کارش خیلی جالبه ، از همون روز شروع کردم به نوشتن یه سیستم خبری آماتور برا خودم

کاری که میکردم این بود ، که اول صفحه اون متغیر رو میخوندم و بر اساس اون عنوان خبر و متن خبر و بقیه

فیلدهای خبر رو نمایش میدادم :
PHP:
<?php
$pageid=$_GET['id'];
$query="select * from news where id='$pageid' ";
$result=mysql_query($query) or die(mysql_error() );
$news=mysql_fetch_array($result);
$news_title=$news['title'];
$news_text=$news['text'];
?>

2) دومین مطلبی که به هم کمک کرد استفاده از یه CMS مثل E107 بود

این کار باعث میشه دید برنامه نویسی رو بدست بیاری و نگی یه آموزش برا ساخت سیستم مدیریت محتوا

می خوام ، چون قشنگ میتونی ببینی یه صفحه چه ساختاری داره ، و حتی میتونی بری و فیلد های دیتابیس

رو ببینی و خودت هم ایده های جدید به ذهنت برسه .

foranyone

Well-Known Member
3) دوست داشتم بدونم چطوری میشه منوهای سایت رو مدیریت کرد :

یه جدول برای منوها در نظر گرفتم با این فیلدها :

شماره شناسایی - یه پرچم که سمت راست یا چپ نشون داده شدن منو رو نشون بده - عنوان منو - محتوای منو - ترتیب نمایش منو

با این کار منو های سمت راست رو اینجوری نمایش میدادم :
PHP:
<?php
$query="select * from menu where direction='0' and order by ordered ASC ";
$result=mysql_query($query) or die(mysql_error() );
$num=mysql_num_rows($result);

for($i=0l$i<$num;$i++){
$news=mysql_fetch_array($result);
$menu_title=$news['title'];
$menu_text=$news['text'];
}
?>

البته من بعد طراحی رو تو مثال ها در نظر نگرفتم ، و خواستم اولین بار که یه سیستم رو نوشتم رو براتون تشریح کنم .

foranyone

Well-Known Member
4) یه عده برای قسمت مدیریت سیستم مدیریت محتوا هم آموزش میخوان

از نظر من قسمت مدیریت هیچ فرقی با قسمت اصلی سایت نداره جز اینکه همه اجازه دیدنش رو ندارن !!

فقط همین!

مثلا برای مدیریت منو ها :

کافیه اون عددهایی رو که تو دیتابیس به عنوان ترتیب نمایش داده شده تغیر بدی تا ترتیب نمایش منوها عوض شه ! یه مثلا

direction رو از 0 به یک تغیر بدی تا منو از سمت راست باید سمت چپ !

یه مطلبی رو که هم به یاد داشته باشین :

من اگر پست های قبلیم گفتم این کارا نیاز به آموزش نداره ، به خاطر اینه که میخوام روش درست رو انتخاب کنی D.A.V.O.O.D جان !

فرضا اینجا یه آموزش گام به گام به همراه همه ی توابع مورد نیاز و همه ی فایل ها برای ساخت یه سیستم خبری گذاشته شد :

فردا که خواستی یه فروشگاه آنلاین بنویسی

فردا که خواستی یه سیستمی بنویسی که کاملا ایده ی خودته

یا یه سیستم مدیریت آگهی بنویسی و یا ...

اون موقع اگه آموزشی پیدا نکردی میخوای چی کار کنی ؟

از حرفام بد برداشت نکنید من میخوام راه درست رو انتخاب کنی و بعدا دچار مشکل نشی حالا تصمیم با خودت .

موفق باشی

jigartalaa

Member
خوب برای برنامه نویسی یک زمینه نیاز هست ! کسی که اولین بار هست نیاز به توضیح دارن !
همه هم در یک سطح نیستن ! من خودم از ویرایش اسکریپت ها شروع کردم !
اما همه در یک سطح نیستن و همه نمیتونن از صفر خودشون شروع کنن ! باید یک پایه ای داشته باشن و نیاز به توضیحاتی دارن و نیازمند این هستند از تجزیه و تحلیل هم چیزی سر در بیارن . آدم تجزیه تحلیلش خوب باشه میتونه ایده هاشو پای ریزی کنه !

jigartalaa

Member
در ضمن . اگر من شروع کنم cms رو طوری آموزش میدم و قدرت مانور بش میدم که توانایی هر گونه تغییر توش باشه

Cyletech

Member
منم زمانی که میخواستم سیستم مدیریت محتوا بنویسم قاطی میکردم و نمی دونستم چیکار کنم. برای همین از چند استاد پرسیدم و به نتایج زیر دست پیدا کردم.

- از اول دونه به بدونه بریم جلو (صفحه ایندکس-دیتابیس-...)
- وقتی سیستم پایش ریخته شد یعنی تونستیم اتصالات رو بدیم بدون هیچ مشکلی، میریم سر برنامه های اضافی
- بعد اونارو گسترش میدیم.

در رابطه با آموزش طراحی cms که امیر جعفری عزیز (جاشون همیشه خالی میمونه) فقط یکسری توضیحات اضافی هست و یکسری کد و اگر دقت کنید میبینید امیر هم همون راهی که من گفتم رو به شما گفته. یعنی همه برای نوشتم نه سیستم مدیریت محتوا بلکه یک اسکریپت کوچیک هم اول اتصالات رو بر قرار می کنه بعد دونه بدونه مینویسه میره جلو. برای این هم که یادش نره باید یادداشت کنه. اگر هم پروژه بزرگ باشه باید از یکسری نرم افزار هایی که کارشون نمونه کار هست و بسته بندی پروژه استفاده کرد. و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا