-- --
++Hadi++ Active Member Jun 14, 2011 #3 PHP: myButton.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki); function clicki(evt:Mouseevent):void { MovieClip(root).gotoAndPlay(80); } البته به شرطی که در اکشن 3 ، اسم نمونه ای یا instancename اون مووی کلیپو مثلا به myButton تغیییر بدیم البه در پنل properties
PHP: myButton.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicki); function clicki(evt:Mouseevent):void { MovieClip(root).gotoAndPlay(80); } البته به شرطی که در اکشن 3 ، اسم نمونه ای یا instancename اون مووی کلیپو مثلا به myButton تغیییر بدیم البه در پنل properties
triton کاربر فعال Jun 14, 2011 #4 کد ارائه شده توسط آقا هادی کاملا درسته ...یه چکی روی اسامی که وارد کردی بکن ...
JavidFlasher کاربر فعال Jun 14, 2011 #5 فکر میکنم مشکل از خود فلش باشه من یه با همین مشکل واسم پیش میومد مه وقتی آبجکتم رو buttonمیکردم دیگه لیسنر ها کار نمیکردن دوباره مجبور میشدم از اول بشکنم آبجکتم هی دوباره باتونش کنم . . . ولی فقط همین یه مورد بود که اینجوری میشد پروژه هم سنگسن بود
فکر میکنم مشکل از خود فلش باشه من یه با همین مشکل واسم پیش میومد مه وقتی آبجکتم رو buttonمیکردم دیگه لیسنر ها کار نمیکردن دوباره مجبور میشدم از اول بشکنم آبجکتم هی دوباره باتونش کنم . . . ولی فقط همین یه مورد بود که اینجوری میشد پروژه هم سنگسن بود