کدهای آماده لینگو

شروع موضوع توسط mohammad.sub7 ‏12 آوریل 2011 در انجمن برنامه Director

  1. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز انجمن دايركتور به خاطر اينكه فعاليتش كم هست مدير نداره بنابراين فقط مدير كل سايت اينجور كارها رو ميتونه انجام بده
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏8 آگوست 2011
  2. webarts

    webarts Member

    ارسال‌ها:
    33
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1132517&postcount=4

    اجرای لینگو از طریق فرمان اکشن اسکریپت:

     
    نوشته شده توسط webarts در ‏9 آگوست 2011
    mohammad.sub7 از این پست تشکر کرده است.
  3. taraa

    taraa Member

    ارسال‌ها:
    31
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام من جدیدا دارم با دایرکتور کار میکنمکدهای کنترل صدا رو احتیاج داشتم که اینجا پیداشون کردم اما متاسفانه جواب نمیدنمن 1فایل صدا توی کانال 1 صداها گذاشتم 1دکمه هم توی اسپرایت 1 واسه دکمه 1بی هویر تعریف کردم و این کد قطع صدا رو نوشتم اما جواب نمیده میشه بگید مشکلم کجاست ؟ کارم خیلی ضروریه
     
    نوشته شده توسط taraa در ‏7 آگوست 2012
  4. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    اگه میتونی بزار سورس رو بررسی کنم ببینم چیه مشکلتون
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آگوست 2012
  5. nima13465

    nima13465 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    میخوام نمایش منتظر بمونه ، و وقتی کاربر دکمه tab رو از کیبورد فشار داد ، نمایش به مارکر بعدی بره
    کدش چی میشه ؟
     
    نوشته شده توسط nima13465 در ‏14 آگوست 2012
  6. taraa

    taraa Member

    ارسال‌ها:
    31
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    6
    بهم نخندین ها نمیدونم چطوری باید سورس و بذارم اینجا!!!:sad:
     
    نوشته شده توسط taraa در ‏15 آگوست 2012
  7. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏15 آگوست 2012
  8. nima13465

    nima13465 New Member

    ارسال‌ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    کسی نیست جواب بده !؟
     
    نوشته شده توسط nima13465 در ‏16 آگوست 2012
  9. زهرا111

    زهرا111 Member

    ارسال‌ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام اقای مهندس
    ما منتظریم که مطالب جدید قرار بدهید.انشاءالله همیشه موفق و پیروز باشید.خواهشا سوالاتی را که در قسمت دایرکتور افراد سوال می کنند هم جواب دهید ؟ممنونم
     
    نوشته شده توسط زهرا111 در ‏22 آگوست 2012
  10. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوستان زیادی اینجا هستن که اگه وقت داشته باشن سوال جواب بدن عالی میشه من تا همین حد کم که بلدم سعی میکنم ادامه بدم این تاپیک رو
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏22 آگوست 2012
  11. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    ترکیب فلش با دایرکتور از طریق ارتباط اکشن اسکریپت با لینگو

    1.png سلام

    میخوام واسه 1 مدت آموزش ها ترکیب فلش + دایرکتور یعنی ترکیب action script 2 با lingo رو اینجا بزارم.

    خوب نکته ای که هست شما اگه قبلاً فلش کار نکرده باشید هم نیاز نیست یاد بگیرید چون تو فلش فقط کافیه کد کلیک کردن رو بدونید که خیلی ساده هست بعد اینکه لیبل دستور مورد نظر تو دایرکتور.

    میخوام تو اولین قسمت 1 دکمه مینیمایز که تو فلش ساختیم یا داریم رو تو دایرکتور ببریم و از طریق کد ارتباطشون رو برقرار کنیم. همینطور که میدونید تو فلش میشه دکمه های زیبایی ساخت بعد از طریق as2

    لینک داد به دایرکتور.

    خوب نکته اولیه که خیلیا بلدن شروع ارتباط، فرض کنید داخل نرم افزار فلش هستیم 1 دکمه طراحی کردیم میخوایم لیبل بدیم به دکمه بعد به اون لیبل تو دایرکتور دستور بدیم. ما واسه این کار دستور کلیک روی

    دکمه تو فلش رو مینویسیم:
    PHP:
    on (press) {
     }
    خوب مرحله بعدی دادن ارتباط با لینگو از طریق این کد هستش:
    PHP:
    getURL("lingo:mylabel");
    mylable اسم اون کار یا دکمه رو میدیم که نام دلخواه هستش.پس صورت کلی اینطور هستش:

    PHP:
    on (press) {
     getURL("lingo:mylable ");
    }
    خوب حالا این کد هاباید تو دایرکتور تعریف بشن اما چطوری!! کافیه که بنویسیم on بعد اسم لیبل که دادیم و بعد دستور مربوط به اون. مثلاً
    PHP:
    on mylabel
    دستورات
    end
    خوب حالا کد رو کجا بدیم؟

    همونطور که میدونید اگه رو آبجکتی که آوردیم مثلاً اینجا آبجکت فلش کلیک راست کنیم و script رو بزنیم 1 کد خالی از نوع behavior درست میشه که اگه اینجا کد هامون رو داخل اون بدیم کار نمیکنن!!!!
    پس باید اسکریپت رو از نوع movie انتخاب کنیم و دستوراتی که تو فلش لیبل دادیم اونجا بنویسیم . همون قسمت که تو باکس اسکریپت هستید 1 کادر آبی رنگ وجود داره با کلیک راست روی کادر و زدن منو

    New behavior script member 1 اسکریپت از نوع movie ایجاد میشه. حالا شما تونستید ارتباط رو برقرار کنید از پست بعدی شروع به بررسی بعضی ارتباط هاشون میپردازیم. یعنی به صورت عکس زیر:


    1.png
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏29 آگوست 2012
    Pourya Pf، smmousazadeh، directorlove و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    1. کد مینیمایز از طریق ارتباط فلش با لینگو

    خوب شما شاید بگید دکمه ها یا مثلاً همین مینیمایز که میشه تو دایرکتور دستور داد اما 2 نکته وجود داره:

    نکته اول اینه شاید شما 1 انیمیشن فلش رو تو دل دایرکتور آوردید و دکمه ها داخل فلش هستن باید از طریق ارتباط با لینگو مدیریت بشه مثلاً همزمان که تو فلش با کلیک

    روی دکمه به صفحه بعد میره تو دایرکتور صدا شروع به پخش بشه.(بحث این مورد طولانی)

    نکته دوم این هست که دکمه ها و صفحات فلش زیباتر هستن و هر نوع انیمیشنی میتونن داشته باشن. پس دکمه رو اونجا میسازیم این طرف دستور رو میگیم اجرا کن.


    خوب بعد از ساخت دکمه مینیمایز تو فلش( یا استفاده از نمونه دکمه آماده فلشی) ما از طریق کد زیر مثل قبل ارتباط رو برقرار میکنیم:
    PHP:
    on (press) {
     getURL("lingo: mini");
    }
    توجه داشته باشید که این کد روی دکمه داخل فلش داده میشه.mini همون لیبل دلخواه که به مینیمایز دادیم اینجا

    حالا فلش رو تو دایرکتور import می کنیم. بعد اسکریپت از همون نوع که توضیح دادم و عکس تو پست قبل گذاشتم یعنی type باید movie بشه قرار میدیم حالا کد زیر رو تو دایرکتور میدیم:

    PHP:
     on mini
    _player.appminimize()
    end
     
    با این کد عمل مینیمایز با کلیک روی دکمه فلش انجام میشه. 1 نمونه خیلی ساده هم ساختم که از اینجا میتونید دانلود کنید:

    http://forum.majidonline.com/threads/164926-بانک-تمپلیت-دایرکتور?p=1253294#post1253294

     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏29 آگوست 2012
    Pourya Pf، mortazavi، directorlove و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  13. زهرا111

    زهرا111 Member

    ارسال‌ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    6
    چگونه مي توان در دايركتور اهنگ اضافه نمود؟خواهشا راهنماييم كنيد خيلي واجبه؟
     
    نوشته شده توسط زهرا111 در ‏25 سپتامبر 2012
  14. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    لطفاً سوالتون رو تو پست جدید مطرح کنید
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏25 سپتامبر 2012
  15. smmousazadeh

    smmousazadeh Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    687
    تشکر شده:
    477
    امتیاز دستاورد:
    63
    نوشته شده توسط smmousazadeh در ‏6 آگوست 2013
    mohammad.sub7 از این پست تشکر کرده است.
  16. amirfire82

    amirfire82 New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    معرفی آموزشگاه

    سلام دوست عزیز و خسته نباشید.اگه امکانش هست آموزشگاهی رو معرفی کنید که دایرکتور رو آموزش بده...ممنون از لطفتون
     
    نوشته شده توسط amirfire82 در ‏18 آگوست 2013
  17. amirfire82

    amirfire82 New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    [سلام دوست عزیز و خسته نباشید.اگه امکانش هست آموزشگاهی رو معرفی کنید که دایرکتور رو آموزش بده...ممنون از لطفتون [email protected] و یا 09367962560
     
    نوشته شده توسط amirfire82 در ‏18 آگوست 2013
  18. sorna naz

    sorna naz New Member

    ارسال‌ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من چندتا فایل Xml دارم که می خوام تبدیل کنم به کد جاوا یا لینگو این کار را باید چجوری انجامش بدم تا اجراش کنه
     
    نوشته شده توسط sorna naz در ‏19 آگوست 2013
  19. najm2

    najm2 New Member

    ارسال‌ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    جناب sub 7 عزیز خییییلی ممنوم از لطف شما.
    من توی دارکتور 8.5 برای فول اسکرین کردن پروژه بسیار راحت با یه تیک ساده ، کار رو انجام می دادم.
    اما الان توش مونده ام.
    شما دوست محترم یا هرکسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟
    با احترام
    محسن جمهوری
     
    نوشته شده توسط najm2 در ‏30 اکتبر 2014
  20. smmousazadeh

    smmousazadeh Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    687
    تشکر شده:
    477
    امتیاز دستاورد:
    63
    جناب najm2
    توی دایرکتور 12 هم با یه تیک پروژه فول اسکرین میشه تو file>publish setting>projector> full screen
     
    نوشته شده توسط smmousazadeh در ‏8 نوامبر 2014

به اشتراک بگذارید