کدهای آماده لینگو

شروع موضوع توسط mohammad.sub7 ‏12 آوریل 2011 در انجمن برنامه Director

  1. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    تو این مبحث میخوام به تدریج کدهای زبان برنامه نویسی دایرکتور رو بزارم . امیدوارم دوستان کمک کنن و برنامه

    دایرکتور رو از ناشناخته بودن در بیارن .این تاپیک آموزش دایرکتور نیستش فقط کدهایی که لازم هستش قرار داده

    میشه من از ابتدایی ترین کد ها شروع میکنم تا ایشالا با کمک دوستان کدهای پیچیده تر قرار داده بشه
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    رفتن به فریم دلخواه:
    PHP:

    on exit frame
    go to 5
     

    5 شماره فریم دلخواه ما هستش



    -----------------------------------------------------------------------
    روش دوم:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.go(20)
    end
     
     
    آخرین ویرایش: ‏12 آوریل 2011
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 7 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    مینیمایز کردن پروژه :


    on mouseUp me
    appminimize
    end

     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، michealwiper و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    اجرا برنامه خارجی مثلاً 1 بازی:


    on mouseUp me


    open "\folder name\game.exe" 0
    "
    end
    -------------------------------------
    روش دوم:

    on mouseUp me

    "open the applicationPath\"Projector.exe

    end
     
    آخرین ویرایش: ‏12 آوریل 2011
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    باز کردن فایل dir . در اصل با کمک این کد میتونیم پروژه رو به چند قسمت تقسیم کنیم:

    PHP:

    on mouseUp me
      go to movie "my movie.dir"
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    اینم روش دوم کد بالا هستش یعنی فایل دایرکتور رو لود میکنه:

    PHP:

    on exitFrame me
      preLoadMovie "Main.dir"
    end
     
     
    آخرین ویرایش: ‏12 آوریل 2011
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    رفتن به سایت:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.goToNetPage("www.google.com", "normal")
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، director11 و 3 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    با قرار دادن کد زیر روی دکمه با کلیک روی دکمه 10 فریم به جلو میرویم:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.go(_movie.frame + 10)
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    رفتن به مارکر یا علامت گذار بعدی:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.goNext()
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، directorlove، زهرا111 و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    رفتن به مارکر یا علامت گذار قبلی:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.goPrevious()
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    200x200، hosein_mirian، directorlove و 5 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    این کد ما رو به ابتدای مارکر ما میبره. اگه خوب استفاده کنید خیلی بدرد بخوره:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.goLoop()
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    directorlove، director11، silent.66 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  12. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    حالا فرض کنید میخوایم 2 یا مثلاً 5 تا مارکر بریم جلو از کد زیر استفاده کنید:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.go(_movie.marker(2))
    end
     
    ]​
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    directorlove، director11، silent.66 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  13. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    اینم کدی که چندتا مارکر عقب ببره مارو:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.go(_movie.marker(-2))
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    directorlove، saadi126، director11 و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  14. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    حالا فرض کنید 1 فایل دایرکتور دیگه میخوایم لود کنیم اما نمیخوایم ازاول شروع بشه مثلاً میخوایم از فریم 5 یا لیبل خاص شروع بشه:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.go("my lable" , "my dir movie name")
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    directorlove، director11، silent.66 و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  15. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    حالا فرض کنیم میخوایم 1 افکت بدیم قبل اینکه فریم جدید لود بشه:

    PHP:

    on mouseUp me
    _movie.puppetTransition(12)
    _movie.go(22)
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏12 آوریل 2011
    directorlove، sport414، director11 و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  16. user mary

    user mary New Member

    ارسال‌ها:
    6
    تشکر شده:
    1
    امتیاز دستاورد:
    1
    تشخیص فشرده شدن یک کلید

    سلام
    با چه کدی میشه تشخیص داد مثلا کلید فشرده شده Enter است؟
    ممنون از جواب
     
    نوشته شده توسط user mary در ‏14 آوریل 2011
    director11 از این پست تشکر کرده است.
  17. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزیز لطفاً تو پست جدید مطرح کنید.
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏14 آوریل 2011
    director11 از این پست تشکر کرده است.
  18. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    این کارش تکراری هست یعنی رفتن به فریم دلخواه فایل dir اکسترنال که لود کردیم:

    PHP:
    on mouseUp
    go to frame 20 of movie "lndex.dir"
    end
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏14 آوریل 2011
    directorlove، director11، silent.66 و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  19. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    راستی کد ساده خروج یادم رفته بود:

    PHP:
    on mouseUp
    halt
    end
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏14 آوریل 2011
    directorlove، director11، silent.66 و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  20. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    این کد باعث میشه اسپرایت های ما با ورود ماوس جابجا بشن تو cast :

    PHP:
    on mouseEnter
    set the memberNum of sprite 2 to 14
    end
     
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏14 آوریل 2011
    amin2007r، directorlove، sport414 و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.

به اشتراک بگذارید