کتاب , منابع آموزشی و .. معرفی کنید !

سلام دوستان .

راستش من هیچ وقت با هیچ نرم افزار گرافیکی کار نکردم و تنها کاری که ازم بر میومد برنامه نویسی بود تو مدرسه هم هیچ
وقت نقاشی نکردم و کلا از بچگی با هنر بیگانه بودم ولی نمیدونم چرا الان تصمیم گرفتم که برم فوتوشاپ یاد بگیرم شاید دلیل
اصلیش هم این باشه که تو پروژه های برنامه نویسیم با رابط کاربری اون به مشکل برخوردم و در برنامه نویسی تحت وب هم کلا
کار طراحی تم پروژه رو به طراحان گرافیکی و HTML واگذار میکنم و خودم فقط هسته و سیستم اون رو برنامه نویسی میکنم .

این همه مقدمه چینی کردم که بگم من که میخام از صفر شروع کنم برای یاد گیری فتوشاپ باید چکار کنم راستش برای یاد گیری
یه زبان برنامه نویسی جدید اولین کاری که میکردم این بود که میرفتم کتابش رو دانلود میکردم و همین حالا از شما میخام که با عنوان
بزرگ تر !! من رو نصیحت و راهنمای کنید و بگین که از کجا شروع کنم و همچنین کتاب ( Ebook ) , سی دی و دی وی دی آموزشی
و هر منبع آموزشی دیگه که فکر میکنید مفید هست رو به من معرفی کنید .

با تشکر

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا سوالات و درخواستهاتون رو در بخش سوالات مطرح کنید.

انتقال

MEGA WAVE

Active Member
سلام

قبل از هر صحبتی اینو باید بدونی که این چیز عجیبی نیست که برای اجرای پروژه یه نفر مسئول بخش طراحی باشه و یه نفر هم مسئول بخش برنامه نویسی باشه ...

حتی توی خود مقوله طراحی هم بعضی وقتها برای اجرای یه پروژه یه تیم تشکیل میشه که مثلاً یه نفر مسئول تصویر سازی یه نفر مسئول طراحی عنوان و ... و یه نفر هم مدیریت کلی رو انجام میده ...

اما جدا از این حرف ها برای طراحی اینو یاد آور بشم که فتوشاپ یا هر برنامه دیگه ای یه ابزاره ... و طراحی چیزی ورای یاد گرفتن چگونگی کار با ابزار هست...

من خودم به شخصه فتوشاپ رو تجربی یاد گرفتم اما بخاطر علاقه ای که به طراحی دارم یه دوره هم کلاس رفتم...
شما میتونی یه سری چیزا رو از همین جا یاد بگیری ... ( یعنی خیلی چیزا ، ولی من احساس میکنم اینجا وقتی بیشتر کمکت میکنه که ابزار رو بشناسی و تکنیک ها رو بخوای یاد بگیری ) .

در مورد کتاب هم ماشالا بازار پر از کتاب آموزشی هست و همشون هم یه چیز رو میگن ( ولی من به شخصه به آموزش اولیه با کتاب اعتقادی ندارم )

شاد زی

با تشکر از راهنمای هاتون
یاد گیری فتوشاپ یک امر شخصی برای من هست و در صورت یادگیری باز هم برای پروژه های بزرگ برای طراحی و برنامه نویسی کار رو جدا میکنم

لطفا اگر Ebook خوب سراغ دارید بزارید
بازم ممنون

nima_dsnr

کاربر VIP
هرکسی یک سیستم خاصی داره...
کتاب خوندن خیلی خیلی حوصله میخاد که من تو کمتر کسی این ویژگی رو می بینم...
تاثیرگذارترین روش استفاده از سیدی هست (که البته حوصله کمتری میخاد)
من خودم سیدی آموزشی رو برات پیشنهاد می کنم چون کار عملی با فتوشاپ رو می بینی و میزان تاثیرش بیشتر می تونه باشه...
+تمرین در همه موارد.

اما روشی که خودم اخیرا دارم استفاده می کنم برای یادگیری 3d max و اتوکد پیشرفته استفاده از کتاب در مواقع پِرت pert هست... یعنی یه کتاب همیشه همرام هست و جاهایی که منتظرم یا تو صفم (حالا حتما منظورم نونوایی نیست که) یا مهمونی های اجباری که حوصله جمع رو ندارم یا اوقات بیکاری تو دانشگاه ... میخونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا