.::Mehran::.
Member
با سلام
بلاخره رویا ها تبدیل به واقعیت شد .
بعد از مدتها انتظار برای ساخت کامپایلر توسط MMB و قولهایی که من میدادم راجع بهش بلاخره به درجه ی موفقیت رسیدم .
ساخت کامپایلر ارزوی خیلی ها هستش شاید هم بعضی ها با توجه به قدرت بیلدر اصلا فکرشون به اون طرف منحرف نمیشه ولی بیلدر رو دست کم نگیرین ناسلامتی بچه ی VC++ هست
از این حرف گذشته من یک نمونه برای کامپایلر ساختم تا یه چشمه از قدرت MMB رو به نمایش بزارم .
این کامپایلر قدرت ایجاد یک برنامه ی مستقل را دارا میباشد بدون اینکه هیچ فایل اظافه ای همراه برنامه ی ساخته شده باشد .
توسط این کامپایلر میتوان تنظیماتی را بر روی فایلهای ایجاد شده انجام داد مانند :
ٌWindow Width = در این قسمت باید طول پنجره ی برنامه ی خود را وارد کنید .
Window Height = در این قسمت باید عرض پنجره ی برنامه ی خود را وارد کنید .
BG Color = در این قسمت میتوانید یک رنگ برای پس زمینه ی پرژه انتخاب کنید .
Button Text = در این قسمت میتوانید نوشته ی روی دکمه را تعیین کنید .
Button X = در این قسمت میتوانید مختصات قرار گرفتن دکمه را بر روی محور طول ها مشخص کنید .
Button Y = در این قسمت میتوانید مختصات قرار گرفتن دکمه را بر روی محور عرض ها مشخص کنید .
Button Color = در این قسمت میتوانید رنگ زمینه ی دکمه را انتخاب کنید .
Msg Text = در این قسمت میتوانید متن پیامی که با کلیک بر روی دکمه به نمایش در می اید را مشخص کنید .
Path = در این قسمت میتوانید مسیر مورد نظر را برای کامپایل فایل انتخاب کنید .
زمانی که طول میکشه فایل رو ایجاد کنه روی سیستم من 38 ثانیه هست .
حالا دوستان میتونن تستش کنن و نظراتشون رو بگن .
دانلود
بلاخره رویا ها تبدیل به واقعیت شد .
بعد از مدتها انتظار برای ساخت کامپایلر توسط MMB و قولهایی که من میدادم راجع بهش بلاخره به درجه ی موفقیت رسیدم .
ساخت کامپایلر ارزوی خیلی ها هستش شاید هم بعضی ها با توجه به قدرت بیلدر اصلا فکرشون به اون طرف منحرف نمیشه ولی بیلدر رو دست کم نگیرین ناسلامتی بچه ی VC++ هست
از این حرف گذشته من یک نمونه برای کامپایلر ساختم تا یه چشمه از قدرت MMB رو به نمایش بزارم .
این کامپایلر قدرت ایجاد یک برنامه ی مستقل را دارا میباشد بدون اینکه هیچ فایل اظافه ای همراه برنامه ی ساخته شده باشد .
توسط این کامپایلر میتوان تنظیماتی را بر روی فایلهای ایجاد شده انجام داد مانند :
ٌWindow Width = در این قسمت باید طول پنجره ی برنامه ی خود را وارد کنید .
Window Height = در این قسمت باید عرض پنجره ی برنامه ی خود را وارد کنید .
BG Color = در این قسمت میتوانید یک رنگ برای پس زمینه ی پرژه انتخاب کنید .
Button Text = در این قسمت میتوانید نوشته ی روی دکمه را تعیین کنید .
Button X = در این قسمت میتوانید مختصات قرار گرفتن دکمه را بر روی محور طول ها مشخص کنید .
Button Y = در این قسمت میتوانید مختصات قرار گرفتن دکمه را بر روی محور عرض ها مشخص کنید .
Button Color = در این قسمت میتوانید رنگ زمینه ی دکمه را انتخاب کنید .
Msg Text = در این قسمت میتوانید متن پیامی که با کلیک بر روی دکمه به نمایش در می اید را مشخص کنید .
Path = در این قسمت میتوانید مسیر مورد نظر را برای کامپایل فایل انتخاب کنید .
زمانی که طول میکشه فایل رو ایجاد کنه روی سیستم من 38 ثانیه هست .
حالا دوستان میتونن تستش کنن و نظراتشون رو بگن .
دانلود