saalek110
Well-Known Member
سالک:اون شورت کات ها بعد نصب برنامه روی دسکتاپ چیه؟ کار می کنند یا دیلتشون کنم؟
آفرین که تا اینجا با قدرت پیش اومدی !
سؤالت درباره شورتکاتهایی که بعد از نصب برنامهها روی دسکتاپ ظاهر میشن خیلی مهمه، مخصوصاً تو لینوکس.
شورتکاتهای بعد نصب برنامه در Wine چیه؟ کار میکنن یا نه؟
پاسخ کوتاه:
گاهی کار میکنن،
گاهی نه!
توضیح دقیقتر:
این شورتکاتها معمولاً چی هستن؟
وقتی با Wine یک برنامه ویندوزی نصب میکنی، Wine معمولاً **شورتکات (میانبر)**هایی ایجاد میکنه:
روی دسکتاپ
یا توی منوی برنامهها (Start Menu لینوکس)
این شورتکاتها معمولاً فایلهایی با پسوند .desktop هستن که شبیه به شورتکات ویندوزی هستن ولی مخصوص لینوکسه.
آیا کار میکنن؟
اگه مسیر فایلها درست باشه و Wine نصب باشه، بله، کار میکنن.
ولی گاهی وقتی فایل جابهجا بشه یا نصب ناقص باشه، این شورتکاتها دیگه کار نمیکنن.
آیا میتونم حذفشون کنم؟
بله ! اگر مطمئنی که بازی یا برنامه رو میتونی از طریق Wine یا ترمینال اجرا کنی، این شورتکاتها رو میتونی با خیال راحت پاک کنی.
برای حذف، کافیه:
1. روی آیکون راستکلیک کن
2. انتخاب کن: Delete یا Move to Trash
راه بهتر:
اگه دوست داری همیشه راحت اجرا کنی ولی اون شورتکاتا رو نمیخوای، میتونی خودت یه شورتکات جدید، تمیز و کاربردی بسازی یا توی منوی استارت لینوکس ثبت کنی. بگو اگه خواستی اینم یادت بدم.
آفرین که تا اینجا با قدرت پیش اومدی !

سؤالت درباره شورتکاتهایی که بعد از نصب برنامهها روی دسکتاپ ظاهر میشن خیلی مهمه، مخصوصاً تو لینوکس.

گاهی کار میکنن،
گاهی نه!
توضیح دقیقتر:

وقتی با Wine یک برنامه ویندوزی نصب میکنی، Wine معمولاً **شورتکات (میانبر)**هایی ایجاد میکنه:
روی دسکتاپ
یا توی منوی برنامهها (Start Menu لینوکس)
این شورتکاتها معمولاً فایلهایی با پسوند .desktop هستن که شبیه به شورتکات ویندوزی هستن ولی مخصوص لینوکسه.
آیا کار میکنن؟
اگه مسیر فایلها درست باشه و Wine نصب باشه، بله، کار میکنن.
ولی گاهی وقتی فایل جابهجا بشه یا نصب ناقص باشه، این شورتکاتها دیگه کار نمیکنن.
آیا میتونم حذفشون کنم؟
بله ! اگر مطمئنی که بازی یا برنامه رو میتونی از طریق Wine یا ترمینال اجرا کنی، این شورتکاتها رو میتونی با خیال راحت پاک کنی.
برای حذف، کافیه:
1. روی آیکون راستکلیک کن
2. انتخاب کن: Delete یا Move to Trash
راه بهتر:
اگه دوست داری همیشه راحت اجرا کنی ولی اون شورتکاتا رو نمیخوای، میتونی خودت یه شورتکات جدید، تمیز و کاربردی بسازی یا توی منوی استارت لینوکس ثبت کنی. بگو اگه خواستی اینم یادت بدم.