کاربر متخصص

+Mohammad+

Well-Known Member
من یه سوال دارم (شاید این پست تا چند صفحه هم بره :دی )
چرا بقیه ی قسمت های انجمن مثل : انجمن مولتی مدیا بیلدر - قسمت گرافیک سه بعدی - قسمت فلش و... کاربر متخصص دارن ولی انجمن گرافیک دو بعدی و نرم افزار فتوشاپ کاربر متخصص نداره؟!!
چرا واقعا ؟ برا من الان سواله !!
این میشه تبعیض بین قسمت ها...
یه سری افراد باید شناخته بشن واقعا .. باید بدونیم تا بتونیم ازشون استفاده کنیم...
مسئولین میشه به من پاسخ بدید ؟
:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
یک چیز های در ایده خیلی جالبه اما با اون چیزی که در اجرا بدست میاد خیلی فرق داره.
همینطور امکاناتی هم هست که گمان می کنیم اگه باشه فلان میشه و بهمان میشه،
اما در عمل بود و نبودش تاثیری نداره...

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته داشتیم
کاربر متخصص رو معمولا مدیران معرفی میکنن
ما داشتیم
خیلی فعال هامون هم دیگه فعال نیستند چه برسه به متخصص هامون
در هر صورت اگر انجمن نیاز پیدا کنه و بدونیم پتانسیل افراد و فعالیتشون اوکی هست متخصص هم قرار میدیم

+Mohammad+

Well-Known Member
البته داشتیم
کاربر متخصص رو معمولا مدیران معرفی میکنن
ما داشتیم
خیلی فعال هامون هم دیگه فعال نیستند چه برسه به متخصص هامون
در هر صورت اگر انجمن نیاز پیدا کنه و بدونیم پتانسیل افراد و فعالیتشون اوکی هست متخصص هم قرار میدیم
خب الان من توی قسمت نظرخواهی و گالری خیلی ها رو می شناسم که واقعا هم متخصص هستند و هم فعالیتشون خوبه و شایسته هستن!!:shock:
خودتون هم اگه یه چند روزی گالری رو زیر نظر بگیرید متوجه می شید کیا هستن...

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من کلا همه بخشارو زیر نظر دارم دوست گلم
اما متخصص بودن یه سری شرایط خاص داره
شما الان چه کمبودی احساس میکنید ؟ جواب سوالاتتون رو نمیگیرید ؟ یا خلا دیگه ای هست به نظرتون ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
البته من هم نیازی به این همه لقب نمیبینم
مثل همین کاربر متخصص، یا خبرگان فلش، یا همکاران مجله یا یه چیزی تو این مایه ها
البته برای مدیران هم خیلی لقب زیاد شده
الان یک مدیر داریم یک دستیار مدیر یک مسئول قسمت فلان (مثل گالری سه بعدی یا مدرسه ها)
البته همین کاربر فعال هم یک چیز زیادی هست ولی برای تشویق خیلی از بچه ها که فعالیت خوبی دارن و بیشتر هم اونا که تازه وارد هستن چیز مناسبی هست.
تنکس

+Mohammad+

Well-Known Member
شما الان چه کمبودی احساس میکنید ؟ جواب سوالاتتون رو نمیگیرید ؟ یا خلا دیگه ای هست به نظرتون ؟
خب خلا و کمبود که نه ... ولی نظر من این بود که این افراد مشخص بشن ... چون بین یه کاربر معمولی و یه کاربر متخصص خیلی فرق هستش...
به هر حال حرف من یه پیشنهاده و امیدوارم سو تفاهم نشه

+Mohammad+

Well-Known Member
البته من هم نیازی به این همه لقب نمیبینم
مثل همین کاربر متخصص، یا خبرگان فلش، یا همکاران مجله یا یه چیزی تو این مایه ها
البته برای مدیران هم خیلی لقب زیاد شده
الان یک مدیر داریم یک دستیار مدیر یک مسئول قسمت فلان (مثل گالری سه بعدی یا مدرسه ها)
البته همین کاربر فعال هم یک چیز زیادی هست ولی برای تشویق خیلی از بچه ها که فعالیت خوبی دارن و بیشتر هم اونا که تازه وارد هستن چیز مناسبی هست.
تنکس
بله خب نظر هر شما هم قابل احترام هستش...
به نظر شما یه کاربر مبتدی و یه کاربر متخصص باید با یه عنوان مشخص بشن ؟ دلیلتون چیه ؟:rose:

meraj-persian

Active Member
باید مشخص بشن به دلیل اینکه برای سایر کاربران انگیزه ایجاد کنه تا فعالیت خودشون رو زیاد کنن.
دلیل دیگه هم اینکه مثلا: اگه کسی دنبال یه طراح هدر برای سایتش بگرده بره به یه کاربر متخصص فتوشاپ بگه براش طراحی کنه نه یه کاربر معمولی که اصلا کار بلد نیست.

+Mohammad+

Well-Known Member
باید مشخص بشن به دلیل اینکه برای سایر کاربران انگیزه ایجاد کنه تا فعالیت خودشون رو زیاد کنن.
دلیل دیگه هم اینکه مثلا: اگه کسی دنبال یه طراح هدر برای سایتش بگرده بره به یه کاربر متخصص فتوشاپ بگه براش طراحی کنه نه یه کاربر معمولی که اصلا کار بلد نیست.
ایشون منظور من رو رسوندند

farik

Well-Known Member
باسلام..
تا حدی حرف بجاست..ولی واقعا فرقی نمیکنه...چرا که فعالیت افراد رو میشه از تعداد تشکر ها و یک بررسی اجمالی در پست هاشون فهمید و کسی هم که بخواد بنر سفارش بده یک تحقیق کوچیک بد نیست براش..
به هر حال البته باز هم با حرف دوست دیگه ای که گفتن محرک خوبی برای کاربر ها است موافقم.....
موفق باشید..

+Mohammad+

Well-Known Member
تا حدی حرف بجاست..ولی واقعا فرقی نمیکنه...چرا که فعالیت افراد رو میشه از تعداد تشکر ها و یک بررسی اجمالی در پست هاشون فهمید و کسی هم که بخواد بنر سفارش بده یک تحقیق کوچیک بد نیست براش..
به هر حال البته باز هم با حرف دوست دیگه ای که گفتن محرک خوبی برای کاربر ها است موافقم.....
شما خودتون مقایسه کنید این دو تا رو : سفارش کار دادن به یه کاربر متخصص تقریبا بدون تحقیق زیادی انجام میگیره ... ولی اگه کاربر معمولی باشه باید کلی وقت گذاشته بشه تا طرف شناخته بشه و بتونیم بهش کار بدیم...
کاربر متخصص یه نوع اعتبار هم داره ...
البته منظور اصلی در باب سفارش دادن کار و اینا نیست .. من فقط پیشنهادم اینه که یه سری دوستان واقعا باید شناخته بشن و متمایز باشن چون واقعا استاد هستند .. حیفه که بین یه کاربر عادی و اونا یه جور قضاوت کرد!

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببینید دوست عزیز
اینجا زمانی که بچه ها میان سطحشون سنجیده نمیشه
آکادمی یا جو رقابت هم نیست این بخش ؛ یا اینکه شناسایی شه کسی برای سفارش گرفتن یا راهنمایی کردن و الگو بودن!
یا اینکه بخواییم کسیو از کسی متمایز کنیم
خیلی ها حتی به رنگ یوزرشون توجهی نمیکنن چون واسه دلشون کار میکنن!
مثلا نیما یا مصطفی و ....که آبی هستند و یا حتی خیلی از دوستای دیگه که رنگ معمولی هستند و میان و کمک میکنن به دوستان دیگه!
ولی یه سری از دوستان سطحشون و رنگشون فقط برای این تغییر میکنه که سوای از این دانششون فعالیت مفید دارن توی بخش
پس مطمین باشید کسی که نشان کاربریش تغییر میکنه به اصطلاح همون تشویقی هست که با فعالیتش بهش داده میشه!
پس مطمین باشید اگر کاربری رنگش تغییر نکرده یه سری دلایل مدیریتی هست که ما هر روز داریم میبینیم و پیگیرش هستیم !! و کسی که با دانش زیاد هم رنگش عوض نمیشه
مطمین باشید موردی هست که نمیکنیم این کار رو!
در مورد کار دادن و سفارش دادن به یوزرها:
هر گرافیستی یه رزومه داره و رنگش مبنی بر این نیست که اون کاربلد هست ! فتوشاپ رو با یک کتاب هم میشه یاد گرفت و متخصص شد
اما تکنیک هارو نه..! که دیگه نیاز به توضیح نیست!
پس با درخواست و مراجعه به رزومه هر شخص که ادعایی داره میشه بهتر کارش رو درک کرد!
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا