پشتیبانی کاراکترهای من

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام
عالی شده ، فقط یه خواهش دارم که اگه امکانش باشه چندین اثر رو تو یه تاپیک نذارین و برای هرکدون یه تاپیک جداگانه باز کنین تا بشه برا تاپ گالری هم آماده کرد
موفق و پیروز باشید :rose:

unnamed.h

کاربر متخصص Zbrush
خیلی ممنون واگن خوشحالم که خوشتون ا ومده :rose::rose:

بیاین رای گیری کنیم از کدوم از کاراکترهای من بیشتر خوشتون اومد ،میزارمش، باقی رو پاک میکنم ,:cool:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خیلی ممنون واگن خوشحالم که خوشتون ا ومده :rose::rose:

بیاین رای گیری کنیم از کدوم از کاراکترهای من بیشتر خوشتون اومد ،میزارمش، باقی رو پاک میکنم ,:cool:

همش عالیه استاد ! :cool: نکو اینکارارو قلب ماها ضعیفه ... :green: مارو تو این شرایط قرار مده !
همش عالیه

:rose:

آخرین ویرایش:

ssdsajad

Active Member
رفتم تو سایتت چند تادیگه اش را هم دیدم اونجا یه نمونه هایی بود که خیلی جذاب تر :)) کلا کارهاتون شاهکاره ...ایویوول

سلام عزیز کارا عالیه پیشنهاد واسه تاپ گالری فقط یه سوال قبلا طراحی رو کاغذ هم کار می کردید ؟ اگه میشه در این مورد یه ذره توضیح بدید ممنون

mak3798

Member
سلام

آقا! آقا! هموطن! بزرگوار!
یه خورده هم به فکر قلب و چشم ما هم باشید! اینقدر نیگای این کاراتون کردم کم کم داره چشام چپه میشه!
:green:
به نظر من بی نظیرند!
خدایی حیفه این کارای ارزشمند تاپ گالری نرند!

فقط دوست عزیز یه لطف میکنید یه سری آموزش درست و حسابی واسه زیبراش معرفی کنید (اینجا مطرح کردم چون فقط اینجا پیداتون کردم)
من خودم به شخصه مبتدی هستم و چند وقتیه با مکس مدلسازی کار کردم و دوست دارم فقط مدلسازی رو ادامه بدم
میدونم که زیبراش و مکس ترکیب بی نظیری برای مدلسازی هستن
اگه لطف کنین ممنون میشم
:rose:
همیشه بی نظیر باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا