چگونگی خلق افکتهای زیبابر روی تصاویر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MATFB

Well-Known Member
0 & 20.jpg

مقدمه
قبل از شروع چنین آموزشی باید به شما یاد دهیم که همیشه پیش زمینه ای از طرح خود را با توجه به انتخاب تصاویر جذاب، که با این با افکتها افزوده شده شما جذابتر خواهند شد در ذهن خود بپرورانید تا با این عمل شما طرحی کامل در ذهن آماد دارید و به راحتی میتوانید با دیدن هر مرحله نواقص و معایب آن را برطرف کنید.
دوستان، لازم به ذکر است با توجه به نکته ذکر شده در بالا؛ نوع چیدمان عناصر در عکسهای انتخابی شما باید به گونه ای باشد که بتوان به راحتی بر روی آن و با توجه به طرح پیاده شده در ذهنتان و پس از اجرای آن بر روی عکس، هرکسی بتواند کار شما که تبدیل به یک شاهکار هنری شده تحسین کند. با توجه به اینکه شما جزء طی کردن چند مرحله ساده در فتوشاپ به این مهم دست پیدا کردید.
هدف: در طی مراحل این آموزش هدف ما یاد دادن این نکته هست که شما به راحتی بتوانید در 3 مرحله کاری نحوه ایجاد افکتهای مختلف را با توجه به سلیقه خود بر روی تصاویر دلخواه خود خلق کنید. پیش فرض ما در این آموزش این است که شما دوست عزیز از کلیه نکات برنامه فتوشاپ آگاه هستید و از پرداختن به این نکته که جزئیات بخشهای مختلف را چگونه اجرا کنید نپرداختیم و بیشتر بجای اینکه به چگونگی تنظیمات در تصاویر بپردازیم به نشان دادن نتیجه کار اکتفا کرده ایم. بنابر این کیی از دلایلی که سطح آموزش را پیشرفته مشخص کرده این مهم بوده.
ابزار لازم:
شما میتوانید براشهای فوق را از قسمت براشهای سایت cgpersian.com براحتی دانلود کنید. براشهای مورد نیاز Odysee Brush و Green Lotus
مرحله اول
قسمت اول
پس از انتخاب عکس و باز کردن آن قبل از هر کاری شما باید به وسیله ی ابزارهای برش تصاویر، بدن و کلیه متعلقاتی که وابسته به شخص درون عکس هست را از پس زمینه جدا کنید. )برای فهم بیشتر نام آن Cut Layer گذاشته( بدین ترتیب شما پس از انتخاب و کپی برداری از ناحیه فوق شما باید 2 لایه مطابق بر روی هم داشته باشید.
مرحله اول
قسمت اول
پس از انتخاب عکس و باز کردن آن قبل از هر کاری شما باید به وسیله ی ابزارهای برش تصاویر، بدن و کلیه متعلقاتی که وابسته به شخص درون عکس هست را از پس زمینه جدا کنید. )برای فهم بیشتر نام آن Cut Layer گذاشته( بدین ترتیب شما پس از انتخاب و کپی برداری از ناحیه فوق شما باید 2 لایه مطابق بر روی هم داشته باشید.
1.jpg

1-1.jpg

مرحله دوم
همان گونه که مشاهده می کنید چیدمان لایه های شما باید همانند شکل زیر باشد.
2.jpg

مرحله سوم
یک لایه خالی مابین دو لایه زمینه و لایهCut Layer قرار هید.
3.jpg

مرحله چهارم
ابزار Brush Tool را برداشته و Odysee Brush مورد نظر را از آن انتخاب کنید. و هر به دلخواه خود در لایه جدید اعمال کنید.
4.jpg

مرحله پنجم
در ادامه از Brush دیگر که دانلودکرده این Green Lotus استفاده کنید و رنگ Foreground را به شماره رنگ C6EAF9 تغیر دهید و Brush شکل زیر را انتخاب کنید.
5.jpg

مرحله ششم
روی Cut Layer و باز هم به دلخواه خود در این لایه اعمال کنید.
6.jpg

مرحله هفتم
تا اینجا کار نتیجه ما باید همانگونه که در شکل زیر مشاهده می کنید باشد.
7.jpg

مرحله هشتم
از Brush های دیگری که دانلود کرده به دلخواه خود در لایه جدید، بالای لایه Cut Layer عکس مورد نظر را زینت می بخشیم.
8.jpg

مرحله نهم
قسمت دوم
ابزار Smudge Tool را انتخاب و قلم زیر را برای آن با اندازه60 پیکسل تنظیم کنید.
9.jpg

مرحله دهم
به منو Window رفته و Brushes را همانند دو شکل زیر تنظیم کنید.
10.jpg

10-1.jpg

مرحله یازدهم
از Cut Layer در یک لایه جدید کپی بگیرید )در این مرحله نام این لایه جدید Cut Layer Copy میباشد(و لایه ابتدایی Cut Layer را دوباره انتخاب کنید. با ابزار Smudge Tool کار را در لبه های آن تا بدست آمدن نتیجه دلخواه ادامه میدهید.
11.jpg

مرحله دوازدهم
حالا حالت نمایش این لایه را به Color Dodge تغیر دهید.
12.jpg

مرحله سیزدهم
لایه Cut Layer Copy را دوباره انتخاب و مجددا از آن یک کپی در لایه دیگر ایجاد کنید. و در ادامه با ابزار Smudge Tool کار را با این لایه همانند قبل انجام دهید. سپس حالت نمایش آن را به Soft Light تغییر دهید.
خیلی زیبا شده، اگر میخواهید عکستان را زیباتر و جذاب تر کنید مرحله بعدی را دنبال کنید.
13.jpg

مرحله چهاردهم
قسمت سوم:
کلیک کنید روی بالاترین لایه خودتون و به منو Image رفته و در زیر منو New Adjustment Layer ابزار Curve را انتخاب و آن را همانند شکل زیر تغییر بدهید. نتیجه این تغییرات باید همانند شکل زیر شود.
14.jpg

14-1.jpg

مرحله پانزدهم
وای زیبایی این رنگها چقدر احساسات انسان را نوازش میکنند این باعث میشود که در ادامه دو مرتبه به منو Image رفته و در زیر منو New Adjustment Layer ابزار Gradient Map را انتخاب کرده و به سلیقه خود مثلا با تنظیمات زیرا عمال کنید.
15.jpg

مرحله شانزدهم
حالت نمایش را به Overlay تغییر و Opacity آن را روی 70 درصد تنظیم کنید.
16.jpg

مرحله هفدهم
دوستان خسته نباشد، به راحتی موفق شده اید با سه مرحله در فتوشاپ Portrait هایی را که دارید جذاب و جذابتر کنید. در پایان شما را دعوت میکنم به دیدن دو تنظیم دیگر از ابزار Gradient Map که توجه کنید.
17.jpg

18.jpg

19.jpg

0 & 20.jpg

نظر یادتون نره + تشکر یادتون نره

jointoweb

New Member
سلام رفیق
آموزش خوبی بود ولی چه بهتر بود که از عکس های بهتری استفاده میکردی.
البته میدونم که مشکل از منبع عکسه به حر حال دستت درد نکنه آموزش باحالی بود.

hamid

Well-Known Member
brush

سلام من brush رو دانلود کردم ولی هر کار میکنم نیمیاد تو برنامه با اینکه تو پوشه خود brush کپی کردم :?:

MATFB

Well-Known Member
سلام من brush رو دانلود کردم ولی هر کار میکنم نیمیاد تو برنامه با اینکه تو پوشه خود brush کپی کردم :?:

مگه چنین چیزی هم میشه
شما دوبار بر روی براش کلیک کن تا برنامه فتوشاپ باز بشه
اگه دیدی بازم براش فعال نمیشه گزینه Reset Brush رو بزن ولی گزینه Cancel رو انتخاب کن
براش اون موقع لود میشه

MrHossein

Well-Known Member
من نميدونم واقعا الان بايد از شما تشكر كنم يا نه . به نظر من اولين اصل براي يك طراح رعايت نكات و موارد اخلاقي و پايندي به سنت ها در عين خلاقيت و نوآوري هست. نبود منبع عكس هم اصلا توجيه پذير نيست. از ما به عنوان رفيق ناچيزتون گفتن بود. استاد شمايي

sadra18

New Member
من هم موافقم که عکسی که انتخاب شده اصلا قابل توجیه نیست. اگه آموزش واقعا حرفی برای گفتن داشته باشه ( که در مورد این افکت موافقم که داره ) بدون استفاده از عکسهای اینچنینی هم طرفدارای خودش رو پیدا می کنه .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها لطف کنید و این بحث عکس رو همین جا تموم کنید.

این آموزش توی سایتهای خارجی بوده و ایشون فقط ترجمه کردن و عکسها رو هم مستقیما کپی کردن اینجا.

ولی منم موافقم که کلا یه سری مسائل رعایت بشه بهتره.

خواهشا از دفعه ی دیگه رعایت کنید.

دوستان دیگه هم همین جا این بحث عکس رو تموم کنن ممنون میشم.

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام آموزش حقی بود داداش دمت گرم. ویگما این عکسو واسه او داشمون فیلتر میکردی چش. گ.شش باز شد ....:lol:

anyway thanks :rose:

tanin-honey

New Member
خیلی عالی بود ممنون
احترام گذاشتن به نظر دیگران نشانه شخصیت شماست
در هر صورت نصیحت دوستمون هم محترمانه و هم به جا بود
باز هم از آموزش زیباتون ممنونم

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
کسی که از عکس ها انتقاد میکنه نشون میده بی جنبه اس

فکر نکنم که ربطی به جنبه داشته باشه، اینجا ایرانه و این یه سایت ایرانیه و دینمون هم که معلومه، به نظرم نباید از اینجور عکسها استفاده کرد، ولی خوب به خاطر اینکه سایت منبع گذاشته، گیر نمیشه داد.
ولی اگه سعی کنیم که آموزش هارو با عکس های خوب و جالب تر ارائه بدیم، هم جنبه ی بهتری داره و هم جذاب تره:rose:

sanaz.s

Member
ممنون از آموزش بسیار خوبتون ... عکس هم موردی نداشت...لطفا دوستان اینقدر ایراد الکی نگیرید. بجای نظر دادن در مورد عکس لطفا در مورد آموزش نظرتونو بگید
(سارا جون ببخشید نمیگفتم میمردم...!!!.. )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا