چگونگی تایپ نستعلیق و شکسته در افترافکت

massomeh1

Member
سلام من مشکلی دارم چگونه می توانم در افتر افکت به خط نستعلیق و شکسته تایپ کنم یا به روش کپی و پیست از نرم افزار دیگری استفاده کنم البته خودم میرعماد دارم ولی با افتر کار نمی کنه و اصلا فونتهایش در لیست فونتهای برنامه افترافکت اضافه نمیشه از برنامه ورد هم استفاده کردم برای کپی و پیست نشد اما از مریم به راحی می توانم به روش کپی و پیست در افتر فارسی وارد کنم لطفا مرا راهنمایی کنید کارم خیلی فوری است.متشکرم

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
نحوه کپی گرفتن از میرعماد و وارد کردنش به برنامه هایی مثل افتر و فتوشاپ در راهنمای میرعماد نوشته

massomeh1

Member
سلام بله برای فتوشاپ به راحتی از طریق فشردن کلید alt + c در برنامه ورد کپی و در فتوشاپ با کلید کنترل و سی وارد می شود البته نه بصورت فونت اما مشکل من در افتر است که با این کلیدها کپی و پیست انجام نشد همانند فتوشاپ و حتی فونتها هم در لیست قلمهای افترافکت وارد نمی شود و خلاصه به نظر می رسد افترافکت cs5 با میرعماد نمی تواند کار کند حالا شما راهی به نظرتان می رسد ؟ لطفا مرا راهنمایی کنید

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
خوب شما فایل را ببر تو فتوشاپ و ذخیره کن و فایل ذخیره شده را ببر تو افتر

moslancer2

Member
شما اگر مشکلی در تایپ در برنامه های وکتوری نداری میتونید از این راه هم استفاده کنید من معمولا این کار رو میکنم...
در illustrator طرح رو که زدم (متنم رو) بعد اون رو بصورت object انتخاب میکنم بعد در افترافکت یه لایه solid باز میکنم و کار رو paste میکنم...
مثل عمل ماسک برای قالب رو در میاره...
این نظر من بود اساتید بهتر میتونن راهنمایتون کنن...:paint:

reza355

Member
با اجازه اساتید
کاری که من انجام دادم شاید کمی طولانی باشه ولی کار ساز بود:ابتدا متن رو توی وورد تایپ کردم با فونت نستعلیق بعد از اون بوسیله winto pdfکه روی وورد نصب شده یه پرینت می گیرم یعنی فایل رو به صورت پی دی اف ذخیره می کنم بعد اون فایل رو توی ایلیستریتور باز می کنم و یه فایل ai ازش میگیرم و اونو تو افتر باز می کنم هم کیفیتش حفظ میشه و هم می تونی تو الیستریتور اگه لازم بود تغییراتی بهش بدی.
ببخشیدفضولی کردم

aligraphic

Well-Known Member
دوست عزیز به نظر ن دنبایل یه فونت (آن فرمت) بدون قالب بندی بگرد به راحتی تو مریم میشه استفاده کرد همهی اعمال هم به خوبی و بدون دردسر تووافتر روش انجام میگیره!
یا اگه همچین چیزی پیدا نکردب ببین چجوری میشه فونت های معمولی رو واسه مریم تبدیل کنی!

جدیدترین ارسال ها

بالا