handi گفت:اساتيد شما راهي بلديد كه وقتي به جايي تلفن ميزنم از خونه شمارم رو كالر آي دي طرف نيفته
يا اشتباه بيفته......راستي اينجا بحث هكينگ خلافه ...فريكينگ كه نيست؟8O
hanswercom گفت:حالا خوبه یه سوال کرد چقدر تخویل گرفتید..خب اگر بلدید بهش بگید...
محمد جان می شه بیشتر توضیح بدی؟هم درباره این نوع خطوط و هم دباره این کارت ها...a Truth Seeking گفت:مي توني از تلفن هاي مربوط به مخابرات با مقصد تماس بگيري و يا از كارتهاي مخصوص تلفن مثل Debit استفاده كني.
در مورد استفاده از Debit فكر كنم تمام شماره ها صفر نمايش داده مي شه.
a Truth Seeking گفت:مي توني از تلفن هاي مربوط به مخابرات با مقصد تماس بگيري و يا از كارتهاي مخصوص تلفن مثل Debit استفاده كني.
ممنون محمد جان خیلی استفاده کردم...چیز جالبی بود...a Truth Seeking گفت:كارت هاي Debit يك طرح نسبتا جديد از سوي مخابرات براي برقراري ارتباط تلفني بين شهري - بين استاني بين المللي بوسيله تلفن هاي داخل شهري هست.
شما با خريد يك قطعه از كارت هاي Debit به قيمت هاي متنوع 2000 - 4000 - 5000 و ... توماني مي تونين بوسيله تماس با يك شماره تلفن داخل شهري به مقصدي در شهري ديگر - استاني ديگر يا كشوري ديگر متصل بشيد بدين صورت كه هر كارت داراي يك شماره كارت هست شما با وارد كردن اين شماره كارت بعد از تماس با شماره تلفن 132 در شهر خودتون مي تونين از اعتبار اين كارت براي تماس با مقصد خودتون استفاده كنين.
شماره تلفن 132 يكي از شماره تلفن هاي مربوط به مخابرات موسوم به سيستم رايانه اي كارتهاي اعتباري پيام ايران هست.
كارتهاي Debit رو مي تونين از باجه هاي مخابراتي و تلفن راه دور تهيه كنين.
درضمن استفاده از اين كارت ها براي تماس هاي بين المللي واقعا مقرون به صرفه هست چون هزينه اون از اعتبار كارت شما كم شده و همچنين شماره تلفن هاي 3 رقمي تا اونجايي كه من اطلاع دارم پولي براش محاسبه نمي شه.
موضوع عدم نمايش شماره تلفن رو حتي روي گوشي تلفن همراه هم امتحان كردم.
sorosh گفت:a Truth Seeking گفت:مي توني از تلفن هاي مربوط به مخابرات با مقصد تماس بگيري و يا از كارتهاي مخصوص تلفن مثل Debit استفاده كني.
دوست عزيز ميشه در باره اين Debit كمي توضيح بدهيد ....من قصد مزاحم تلفني شدن ندارم
اما يك با از يك جايي به منزل ما تماس كرفتند كه شماره شان را 8 تا صفر نشان ميداد