چوب و هنر...

saeedmagic

Member
بله خیلی قشنگ شده از قبلی بهتره.
فقط این دستگیره تو بازار هست؟فردا کار فرما کلید کنه بگه همینو می خوام.

Hamed

Active Member
بله خیلی قشنگ شده از قبلی بهتره.
فقط این دستگیره تو بازار هست؟فردا کار فرما کلید کنه بگه همینو می خوام.

درود
بله هست...وارداتی(وطنیاش چنگی به دل نمیزنه) البته 90 درصد در مورد کار چوب به کار میره سعید جان اون قبلیشم همینطور....البته از این زیبا تر هم هست سلیقست بیشتر و رنگ کار مهمه...
هم از جنس برنج هست هم...طلایی خودمون...باید با چکش بجونشون بیافتی تا خرابشن...:)
کار فرمای این کار یکی از رئیسامه که خودش حسابی دستش تو کار...

علی علی

hesam_sn

کاربر VIP
اون ستونایی که دو طرف گاز هست فقط مدله یا دلیل دیگه ای داره؟ اینجوری به نظر میاد فضا رو اشغال کرده

saeedmagic

Member
درود
بله هست...وارداتی(وطنیاش چنگی به دل نمیزنه) البته 90 درصد در مورد کار چوب به کار میره سعید جان اون قبلیشم همینطور....البته از این زیبا تر هم هست سلیقست بیشتر و رنگ کار مهمه...
هم از جنس برنج هست هم...طلایی خودمون...باید با چکش بجونشون بیافتی تا خرابشن...:)
کار فرمای این کار یکی از رئیسامه که خودش حسابی دستش تو کار...

علی علی

یه سوال اگه خودمون طرح بدیم برای دسته چطوری و کجا باید بدیم بسازن؟

Hamed

Active Member
درود
به اینجا رسیدم...اما اصلا از رندرم خوشم نیومد...
حالا واقعا کمک میخوام
من از متریال یخچال و متریال چوبم خوشم نیومد...واقعا متریال سفید خیلی سخت طبیعی در بیاد...کمک چه کنم حالا...این برا کارفرما حله تموم شدست میخوام یه کار تاپ باشه...

51527156839557954840.jpg

64917804101162363654.jpg

علی علی

Hamed

Active Member
خیلی خوشگل شده
ایا این متریال ها باید انعکاس نداشته باشند ، چون هیچ کدومشون ندارند !

درود
زحمت کشیدی وقت گذاشتی...دلداری میدی خوشگل شده...:cry::cry::cry:
متریال چوب باید اینطوری بشه البته تو این رندر کمی کرم رنگه ولی اینجا سخت تر چون سفیده...:paint:

15983428303689109120.jpg

علی علی

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
خسته نباشی
خیلی خوب شده.اما مشکل از شیدرهاست .specular واسه یخچال که اصلا صفره فکر کنم.واسه چوبها هم یکم specular رو بیشتر کن (فقط یکم)
دوتا نکته دیگه ظرفی که روی گازه:green:فکر کنم یه مقدار اسکیلش نسبت به بقیه آبجکتها بزرگتره و یکی دیگه شیر آب خییییییییلی کوچیکه.
ایکاش یه رندر دیگه هم بگیری جوری که دوربین کمی زاویه دارتر باشه نسبت به کابینتها.
در کل خیلی قشنگ شده شبیه دکور همون فروشگاه تویه ونک شده:green:

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی
خیلی خوب شده.اما مشکل از شیدرهاست .specular واسه یخچال که اصلا صفره فکر کنم.واسه چوبها هم یکم specular رو بیشتر کن (فقط یکم)
دوتا نکته دیگه ظرفی که روی گازه:green:فکر کنم یه مقدار اسکیلش نسبت به بقیه آبجکتها بزرگتره و یکی دیگه شیر آب خییییییییلی کوچیکه.
ایکاش یه رندر دیگه هم بگیری جوری که دوربین کمی زاویه دارتر باشه نسبت به کابینتها.
در کل خیلی قشنگ شده شبیه دکور همون فروشگاه تویه ونک شده:green:

درود
زحمت کشیدی وقت گذاشتی...
در مورد آبجکتای توی صحنه درست میگی هنوز روی اسکیلش نیست یا اصلا اونا هالوزن نیستن اونا رو درست میکنم...هی تو هم اون دکور رو دیدی اجاری این کارحتما از اون قشنگتر میشه اما مکسش برا من اهمیت داره...حتما رندر میگرم ولی تو یه زاویه اوکی بشم اون دوربینه مهم نیست زیاد...من موندم متریالا و باید چیکارش کنم چون با specular مصنوعی در میاد...

علی علی

3D Art

Member
درود
کار جالبی میشه فقط تاریکه خیلی هم تاریکه
دو تا حرکت باید همزمان انجام بدی
اول اینکه از PhysicalCamera استفاده کنی و ISO رو مثلا بالا ببری تا نور زیاد بشه
دوم اینکه 40 یا 50 درصد نور پنجره رو زیاد کنی
ودر نهایت دیدت به کار طوری باشه که کنتراست و . . . که میتونی تو post به کارت اضافه کنی رو از موارد خطلا تو رندر ندونی و بهش زیاد گیر ندی
پیروز و سربلند باشی :rose:

hossein j j

Active Member
سلام حامد جان ، تستت خوب شده و می تونی برای طبیعی تر کردن بیشتر روش کار کنی ...
اصلاحاتی که با نگاه اول میشه فهمید و باید انجام بدی : کم بودن نور ، متریال یخچال و چند تا چیز دیگن که به گفته ی خودت باید بیشتر روشون کار کنی ...
در کل این طرح نسبت به قبلی خیلی بهتر شده ، موفق باشی استاد ...

Mandana

Active Member
بر عکس حسین به نظرم نور باید زیاد بشه.متریالا سفیدن ولی هنوز خاکستری هستن.چوب هرحال روش چیزی میخوره که موریانه نزنه پس باید یکم اسپک داشته باشه(خیلی نرم) بهرحال می از متریالهای مکس همونقدر میدونم که شما از لوازم ارایش:دی ولی این نکات رو رعایت کنی مخصوصن کنتراست بیشتر بشه خییییییییییییلی نازتر میشه
موفق بباشی:rose:

hossein j j

Active Member
بر عکس حسین به نظرم نور باید زیاد بشه.متریالا سفیدن ولی هنوز خاکستری هستن.چوب هرحال روش چیزی میخوره که موریانه نزنه پس باید یکم اسپک داشته باشه(خیلی نرم) بهرحال می از متریالهای مکس همونقدر میدونم که شما از لوازم ارایش:دی ولی این نکات رو رعایت کنی مخصوصن کنتراست بیشتر بشه خییییییییییییلی نازتر میشه
موفق بباشی:rose:
سلام دوباره به حامد ، ماندانا و دوستان دیگه ...
منم منظورم همین بود ، یعنی الان نور کم هست و باید اصلاح بشه ، شاید منظورم رو بد گفتم ...
بازم سپاس از همگی ...:rose:

Hamed

Active Member
درود

آره ولی خیلی سخت فکر کنم 10 تا تست رو تا الان زدم...ایناهاش اینم یکی دیگش...

میدونی هنوز مردست...تا الان light cache بود ولی الان تنضیمات رو گذاشتم روی brute force که خیلی هم زمان میبره...

37711303697567374075.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
حامد جان چند تا پیشنهاد داشتم :

کاشی هارو مربع- مربع کن ..... الان مستطیلیه!
متریال یخچال رو هم اضافه کن مخصوصا آبخوریش
متریال دیوار آشپزخونه به نظرم آشپزخونه ای تر! بشه بهتره ....(کاشی و ...)
و همینطور متریال کف .... یه رگه ای ، بافتی چیزی...

ضمنا کار مرده نیست خیلی هم خوب شده فقط یه خورده بی هوشه! که اونم انشاالله به زودی به هوش میاد

Hamed

Active Member
حامد جان چند تا پیشنهاد داشتم :

کاشی هارو مربع- مربع کن ..... الان مستطیلیه!
متریال یخچال رو هم اضافه کن مخصوصا آبخوریش
متریال دیوار آشپزخونه به نظرم آشپزخونه ای تر! بشه بهتره ....(کاشی و ...)
و همینطور متریال کف .... یه رگه ای ، بافتی چیزی...

ضمنا کار مرده نیست خیلی هم خوب شده فقط یه خورده بی هوشه! که اونم انشاالله به زودی به هوش میاد

درود

ممنون که وقت گذاشتی...
همه این کارارو انجام دادم به فکرشون بودم... و انجین رو عوض کردم که مشکل از همین بود و حل شد الانم دارم فضا و گچ بری سقف رو انجام میدم ایشالا تا دو سه روز دیگه آپ میکنم...میدونی کاری که توش حس نباشه کار نیست...تو با چشم که به هر جایی نگاه کنی یه حالی یه حسی توش هست تو مکس باید فقط تلاش بر این باشه که نزدیک به اون حس در بیاد...

علی علی

abbasi_0912

Active Member
سلام حامد جان
از لحاظ طراحی با اون مثلث بالای اجاق مخالفم
کارت خیلی سفید شده، توی این سبک کارها درسته که رنگ غالب سفید هست اما همیشه اشیا و مبلمان باید رنگ متضاد و جیغ داشته باشند
مثلا اون ظروف غذا نباید که حتما استیل باشند، میتونی رنگ های دیگه ای انتخاب کنی
چند تا عکس پیوست کردم، دیدنش خالی از لطف نیست

لینک زیر رو ببین، مراحل تنظیم white balance دوربین رو طبق این اموزش طی کن، رندر بگیر متوجه تفاوت رندر میشی
http://www.mintviz.com/tutorials/white-balance-setup-with-with-v-ray-physical-camera-and-3ds-max/

دونبال یک عکس دیگه گشتم ما نیافتمش، اما (این کاشی های پشت رو از این خامی در بیار، چند تاشون رو به رنگ سیاه در بیار به صورت رندم یا اینکه کلا یک طرح خاص رو روی کاشی ها با رنگ سیاه ایجاد کن)

پیوست ها

• VISTA_1.jpg
    VISTA_1.jpg
    474.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • VISTA_2.jpg
    VISTA_2.jpg
    532.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • VISTA_4.jpg
    VISTA_4.jpg
    395.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Hamed

Active Member
درود
زحمت کشیدی...:rose::rose::rose:کار اصلی رو ببینی تمام اینا درونش رعایت شده...:paint:منکه لذت بردم...(از خودمون تعریف کنیم...:))من فقط نفهمیدم اون کتیبه بالای گاز چه ایرادی داره؟؟؟
کار باید یه نقطه اوجی داشته باشه که اصولا" تو آشپزخونه همین جاست حالا یا با اختلاف سصح یا با یک مکعب حکاکی شده یا با ستون...تازه این ایده هم تقریبا قدیمیست در کار چوب...میشه منو روشن کنی...؟؟؟

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا