چه سیستم مدیریت محتوا رو پیشنهاد می کنید؟

setareh2

New Member
براي يه سايت مجموعه مقالات در زمينه هاي مختلف كه شرايط زير رو داشته باشه چي پيشنهاد مي كنيد:
1- صفحه اول يه دايركتوري از زمينه هاي مختلف شامل ساب دايركتوريها (مثل دايركتوري گوگل)
2- كل مجموعه براي مرور و بازديد احتياج به لاگين كردن نداشته باشه.
3- هر دايركتوري و يا سابدايركتوري اديتور مخصوص خودش رو داشته باشه... سطح دسترسي اديتور رو ادمين سايت تعيين كنه و اديتور ها محيط مخصوص خودشون رو براي اضافه كردن مقالات و فايل داشته باشند (مثل MT )...
4- هر ساب دايركتوري شامل چند مقاله هست ... و بايد با اضافه شدن هر مقاله در هر سابدايركتوري صفحه اول هم تغيير كنه... (به ليست اضافه بشه... مقالات جديد اول نمايش داده ميشوند)
5- رنكينگ داشته باشه... بشه n مقاله تو زمينه x با رنكينگ بالاتر رو نمايش داد
6- يه سيستم جستجو خوب و دقيق داشته باشه (هم فارسي هم انگليسي)
7- بر اساس تعداد بازديد مقالات در هر شاخه هم بشه سورت كرد.
8- سيستم درخواست اديتور شدن داشته باشه. اديتورها بايد به تائيد ادمين برسند.
9- ترجيحا مثل MT خروجي فايل استاتيك داشته باشد.

شما چه سيستم مديريت محتوايي پيشنهاد مي كنيد.

mambo.ir

Member
فقط مامبو

setareh2 گفت:
براي يه سايت مجموعه مقالات در زمينه هاي مختلف كه شرايط زير رو داشته باشه چي پيشنهاد مي كنيد:
1- صفحه اول يه دايركتوري از زمينه هاي مختلف شامل ساب دايركتوريها (مثل دايركتوري گوگل)
2- كل مجموعه براي مرور و بازديد احتياج به لاگين كردن نداشته باشه.
3- هر دايركتوري و يا سابدايركتوري اديتور مخصوص خودش رو داشته باشه... سطح دسترسي اديتور رو ادمين سايت تعيين كنه و اديتور ها محيط مخصوص خودشون رو براي اضافه كردن مقالات و فايل داشته باشند (مثل MT )...
4- هر ساب دايركتوري شامل چند مقاله هست ... و بايد با اضافه شدن هر مقاله در هر سابدايركتوري صفحه اول هم تغيير كنه... (به ليست اضافه بشه... مقالات جديد اول نمايش داده ميشوند)
5- رنكينگ داشته باشه... بشه n مقاله تو زمينه x با رنكينگ بالاتر رو نمايش داد
6- يه سيستم جستجو خوب و دقيق داشته باشه (هم فارسي هم انگليسي)
7- بر اساس تعداد بازديد مقالات در هر شاخه هم بشه سورت كرد.
8- سيستم درخواست اديتور شدن داشته باشه. اديتورها بايد به تائيد ادمين برسند.
9- ترجيحا مثل MT خروجي فايل استاتيك داشته باشد.

شما چه سيستم مديريت محتوايي پيشنهاد مي كنيد.

فقط مامبو

setareh2

New Member
من تا حالا مامبو كار نكردم...
1- براي مديريت مقالات ماژولي داره؟
2- در خصوص ايندكس شدن تو موتورهاي جستجو كارش چطوره؟

سايتت كه خيلي قشنگ شده! خوشم اومد خيلي منوي اصليت قشنگ شده,اگر مي شه(البته اگر دوست داري) سورسشو بده ما به پرتال هاي ديگه هم تبدیلش کنیم!
از سایتت خوشم اومد ولی هنوز می گم:

...:::فـــــــــــــــــقـط زوپـــــــــــــــــــس:::...

آخرین ویرایش:

karevan

Member
سلام
بهتره دلایل برتری هم مشخص بشه تا بهتر بشه تصمیم گرفت.

mohammad25

Member
اولا اين مامبو فارسي جون ميكنه تا مياد بالا بياد
phpbb آشغال خودمون بهتره

دوما اين مامبو امكاني داره كه جديد ترين مقالات ارسالي توست كاربران را نمايش بده
اصلا فوروم داره؟ تالار گفتگو؟ :wink:

Ghamnevis

Well-Known Member
اگر اينطوره من هم ميگم TYPO3 !
اين كه نشد تا يكي يه چيزي ميگه همگي ميريزند وسط پرتال مصرفي خودشون را معرفي ميكنند !
با دليل و توجيه منطقي بگيد چرا قلان پرتال !

در مورد مامبو : امكان ايجاد دايكرتوري هاي مختلف كه در همون صفحه اول ليست بشند را داره ؟ ميشه نمونه اش را نشون بديد ؟
بقيه دوستان هم همچنين !

----------------------------------------
دوست عزيز محمد25 :
اولا مشكل از شماست من با سرعت 24 كيلوبايت سر 10 ثانيه سايت برام باز ميشه... در ضمن اصلا phpBB كه يك سيستم بولتن بورد هست چه دخلي داره به مورد استفاده ايشون ؟
دوما در مورد اين مامبو تاپيك جديد باز كنيد... فكر نميكنم به موضوع اين تاپيك مربوط باشه عزيزم..
ولي هم خودش فاروم داره (سيمپل بورد) هم ميشه از phpBB براش استفاده كرد...).

saied k

Member
Giant Monster گفت:

سلام به همه !

كمي صبر كنيد به زودي نسخه برنامه مديريت محتواي پارسيان با نام parsportal در اختيار قرار مي گيرد.

giant عزيز فكر مي كنم لازم باشه براي تهيه و در اختيار قرار دادن نسخه هاي اپن سورس اين برنامه فكري بكنيم با توجه به ثوضيحاتي كه در مبحث پيمان دادم. اگه پيشنهادي داري با پيغام خصوصي با من در ميون بزار

موفق و ايراني باشيد !

setareh2

New Member
من تو پست اول توضيح دادم كه لازمه اين سيستم خروجيش صفحات استاتيك باشه نه دايناميك...
زوپس و مامبو خروجي استاتيك ندارند...
يه چيزي مثل Mt لازم دارم... ولي Mt فقط يه سيستم بلاگينگ هست يه چيزي ميخوام كه سيستم مديريت محتوي باشه (امكان اضافه كردن فيلد و ... رو داشته باشه)

شما مي تواني از Simplified URL هک زوپس استفاده کنی که صفحات داینامیک به ظاهر استاتیک با پسوند html درست می کنه! در واقع اگر مشکلتون سرچ گوگل و از اینجور چیزهاست این هک اینکارو می کنه!

setareh2

New Member
مشكل ايندكس شدن صفحات رو ندارم مشكل اصلي پايين بودم سي پي يو و رم هاستينگم و زياد بودن ويزيتورام هست كه تو صفحات دايناميك ريسورس كم مياره!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
من قديما يك سيستم ديدم كه خروجي اش استاتيك بود... (حرف يكسال و نيم پيش هستش)..
ولي چيز زياد جالبي نبود.. اسمش هم خاطرم نيست ولي يادمه فقط همين خروجي استاتيكش نظرم را جلب كرد..

فكر نميكنم در بين پرتال هاي معروف فعلي يا حداقل شناخته شده ها همچين چيزي پيدا بشه.. اگر پيدا كرديد بي زحمت من را هم بي خبر نذاريد..

tamizi

Member
فقط و فقط و فقط Php Nuke

پشتیبانی عالی در ایران توسط تیم های مجرب و متعدد
دارای بلوک ها و ماژول های زیبا و فراوان + هر روز بر تعداد آن ها افزوده میشود

پیشنهاد من پی اچ پی ناک

mohsenshahbazi

Active Member
و البته هرروز نیز یک حفره جدید ...
هرروز یه مشکل جدید و یک اپدیت جدید ...

اما من هنوز به اون صورت ندیدم مامبو زیاد مشکل داشته باشه ....

محسن

Ghamnevis

Well-Known Member
فقط و فقط و فقط Php Nuke

پشتیبانی عالی در ایران توسط تیم های مجرب و متعدد
دارای بلوک ها و ماژول های زیبا و فراوان + هر روز بر تعداد آن ها افزوده میشود

پیشنهاد من پی اچ پی ناک
عزيزم شما اصلا ميدوني اين دوستمون چي احتياج داره كه نيوك را پيشنهاد ميدي ؟

نيوك كجاش خروجي استاتيك داشته كه ما خبر نداريم ؟

س

من خودم از مامبو استفاده مي كنم . من هم قصد چنين كاري رو دارم ولي تا حالا به نتيجه نرسيدم كه با مامبو انجام بدم دنبال يه پرتال تخصصي براي ارسال مقاله ميگردم ... ما رو هم بي خبر نذاريد

kami_mz

Well-Known Member
aliallahyari گفت:
من خودم از مامبو استفاده مي كنم . من هم قصد چنين كاري رو دارم ولي تا حالا به نتيجه نرسيدم كه با مامبو انجام بدم دنبال يه پرتال تخصصي براي ارسال مقاله ميگردم ... ما رو هم بي خبر نذاريد
مديريت مقاله؟ يا پرتالي که بخش مقالات هم داشته باشه؟ کدومش؟
رايگان باشه يا امکان پرداخت پول براش رو داري؟
به چه زباني نوشته شده باشه؟ PHP ؟ ASP ؟ يا ...؟

جدیدترین ارسال ها

بالا