چه جوري مجيد آنلاين اينقدر پيشرفت داشته؟؟؟

Mandana

Active Member
دليلش يكي وجود شخص شخيص منه يك دليل ديگش زبون دراز دوستان

anti-life

Active Member
زبون دراز دوستان هست كه به ديگران داره چار قرون معلومات ياد ميده ....... در مورد شخص شخيص بگم كه بابا خودمون قربون خودمون نريم كي بره ......

در مورد سوال دوستان بگم كه بابا انگاري من و شما و همه دوستان دست به دست هم داديم كه اين سايت رفته بالا ... پس قدر همكاري رو بدونيد ...

Peyman-Pop

Active Member
anti-life گفت:
در مورد سوال دوستان بگم كه بابا انگاري من و شما و همه دوستان دست به دست هم داديم كه اين سايت رفته بالا ... پس قدر همكاري رو بدونيد ...

آنتی‌ تو هم از این حرف ها بلدی !؟

پیمان

anti-life

Active Member
بابا چند وقتيه دارم سعي ميكنم بچه مثبت باشم و دوستان رو به راه درست هدايت كنم ....... انشالله كه خدا ((‌ مديران ))‌ از گناهاي ما ميگذرند .... :گوه سبز

Mandana

Active Member
anti-life گفت:
در مورد شخص شخيص بگم كه بابا خودمون قربون خودمون نريم كي بره ......

...
:twisted: تو
anti-life گفت:
زبون دراز دوستان هست كه به ديگران داره چار قرون معلومات ياد ميده .....

...
آره بابا هرچي داريم از زبون دراز توه
ولي خداييش منكه هرچي دارم از مجيد آنلاينه 8)

anti-life

Active Member
ميگم مجيد انلاين كه اين همه لطف كرد و به تو اين همه چيز داد پس تو هم يكم به اين مجيد انلاينيها لطف كن : قورباغه درختي

anti-life

Active Member
ما هم چار يكه همه هستيم .... ما هميشه سرويس چاكريم رو به همه ميديم ....

ولي در مورد سالار بگم كه مگه چمه ..... مثبت بودن كه كاري نداره ... از قديم گفتن .... منفي در منفي ميشه مثبت ..... جديدا هم يه gf منفي پيدا كردم دارم با تلاش اون و آموزشهاش ميشم مثبت .... به جونه تو سالاري :+

Salar

Active Member
امیدوارم که حرفات درست باشن...
خودت میگی قانون رو قدیم گفتن الان الان هست...منفی در منفی میشه منفی به توان 2....

mahyar_nel

Active Member
Pooriya_Online گفت:
mrgootik گفت:
yade agha shahrokh am bokonid
shayd kheylia nashnasanesh vali
make ghadimi hastim mishnasim

راستي افرادي مثل شاهرخ-سلمان-XNUX-ALI_IX و... كه از اينجا رفتن كسي ازشون خبر داره؟ چرا ديگه نميان؟ كجا رفتن؟ براي چي رفتن؟

راستي تو همون Gootik خودموني؟ :arrow:
من از شاهرخ خبر دارم يعني باهاش در ارتباطم حالش خوبه ولي متسفانه از بقيه نه
راستي انتي لايف gf منفي بود يا خودت منفيش كردي؟ :wink:

anti-life

Active Member
والا ما مثبت بوديم منفيمون كردن... فقط ميدونم تنها راه مثبت شدن اينه .... ما زورمون رو ميزنيم حالا يا مثبت ميشيم يا اون مثبت ميشه و بعد باز مثبت در منفي ميشه منفي ......... اقا ولش در كل يه *** ... يعني در دراز مدت يه چي ميشه ....

جدیدترین ارسال ها

بالا