اول این که اینچنین تجمع نیروی انسانی فعال و متخصص (بروبچ با حال)در انجمن ها به چه صورت انجام گرفته
صميميت اعضا و سريع جواب دادن سپوالات در فروم ... متخصص بودن اعضا و باز هم از همه مهمتر دوستي اعضا باعث شده ..
شما كه براي اولين بار مياي سپوال ميكني و ميبيني 5 دقيقه نشده جواب دادند خوب راغب ميشي دوباره جواب بدي و همينطور ميشه كه به انجمن عادت ميكني
اصلا اين از نظر روانشناسي يه چيز ثابت شدست كه هركس به فروم بعد از يك مدت كوتاه و يا بلند عادت ميكنه تا حدي كه به اعتياد به فروم تبديل ميشه ...
لاما نميدونم چرا اعتياد ما به بنگ شد ...
از ضوخي گذشته به نظر من عمل اصلي صميميت اعضاي سايت هستش ...
و سوال دومی که مطرح می شه اینه که مقالات آموزشی تا چه حد باعث بالا رفتن آمار بازدید کنندگان از مجید آنلاین شده.
فقط ميتونم بگم 90٪
اينجا درست 11000 نفر عضو داشته باشه اما فوق فوقش 200 تا 300 نفر توي انجمنها فعاليت ميكنند اما من كسايي ميشناسم كه يا اصلا در اينجا پست ندارند يا اگه دارند به 10 تا نميرسه اما اولين نفرند كه از مقالات استقاده ميكنند
جا داره از تمام دوستان كه تو انجمنها فعاليت ميكنند بالاخص مديران سايت تشكر كنم و به همه خسته نباشيد بگم ...
خدا قوت
توي اين انجمن تك تك شما برام عزيزيد و همتون رو دوست دارم ...
مخصوصا سامان عزيز كه مثل برادرمه و مجيد و بابك و پيمان كه از دوستان خوبم هستند و خيلي زحمت ميكشند ؛ دمشون گرم ...
خيلي مخلصيم و ...