چه جوري مجيد آنلاين اينقدر پيشرفت داشته؟؟؟

NextWorld IT

Active Member
دليلش اینه که سايت هاي ديگه بادمجون رو ميدن کيلويی 100 تومن اینجا ميده 50 تومن...
اگه هويج هاش هم ارزون کنه مشتری بيشتر ميشه....

امّا گذشته از سبزی فروشی همون حرفايی که پيمان زد به نظر من دليل موفقيت اینجاست

اول این که اینچنین تجمع نیروی انسانی فعال و متخصص (بروبچ با حال)در انجمن ها

از جواب شما دوستان عزيز نهايت تشکر رو دارم
واما با این مباحث مطرح شده دو پرسش دیگه پیش می آید:
اول این که اینچنین تجمع نیروی انسانی فعال و متخصص (بروبچ با حال)در انجمن ها به چه صورت انجام گرفته
و سوال دومی که مطرح می شه اینه که مقالات آموزشی تا چه حد باعث بالا رفتن آمار بازدید کنندگان از مجید آنلاین شده.
و سوالی هم که شما مطرح می کنید شاید این باشه که چقدر این بابا تازه وارده فضول است :roll: و در جواب باید بگم علاوه بر فضولی من در حال تحقیق بر روی کاربران ایرانی و سایت های بزرگ ایرانی هستم
با تشکر از مجید آنلاینی های با صفا

a Truth Seeking

Active Member
shahrmiany گفت:
از جواب شما دوستان عزيز نهايت تشکر رو دارم
واما با این مباحث مطرح شده دو پرسش دیگه پیش می آید:
اول این که اینچنین تجمع نیروی انسانی فعال و متخصص (بروبچ با حال)در انجمن ها به چه صورت انجام گرفته
و سوال دومی که مطرح می شه اینه که مقالات آموزشی تا چه حد باعث بالا رفتن آمار بازدید کنندگان از مجید آنلاین شده.
و سوالی هم که شما مطرح می کنید شاید این باشه که چقدر این بابا تازه وارده فضول است :roll: و در جواب باید بگم علاوه بر فضولی من در حال تحقیق بر روی کاربران ایرانی و سایت های بزرگ ایرانی هستم
با تشکر از مجید آنلاینی های با صفا
نه انتفاقا اينجور كنجكاوي هاي شما و سايرين كه اينجور سوالهارو مطرح مي كنن در شروع باعث مي كشه كه ما يك سري حقايقي كه تا حالا خيلي راحت از كنارشون مي گذشتيم رو بهتر درك كنيم بعد هم اگر شما منظورتون از همه اين سوالها اين باشه كه اگر شما يا كسي ديگر بخواد وب سايتي باز كنه و بخواد بدونه كه چطور مي تونه كارش رو گسترش بده اين باعث افزايش رقابت مي شه و رقابت كيفيت بهتر رو بدنبال داره.
تجمع نيروي انساني نه در اينجا بلكه در هرجاي ديگه اي باشه به هزاران هزار عامل بستگي داره كه يكي از اونها مديريت آمرانه مديران اونجا هست البته من اين رو اصلا براي تعريف از كسي نمي گم اين يكي از اصول اوليه گسترش فعاليت هست دليل ديگشم وجود چند نفر كاردون و متخصص در بدو امر هست كه برفرض وقتي يك نفر اومد و اينجا سولي مطرح كرد انتظار داره كه نه همه بلكه بخش اندكي از سوالش پاسخ داده بشه من كاملا اطمينان دارم اگر اون فرد به جواب سوال خودش برسه مي ره و هركس ديگه اي رو هم ديد تعريف اونجا رو پيشش مي كنه و اين يكي ديگه از اون عوامل هست اگر بخوايم درباره همه اونها صحبت كنيم ساعت ها مي شه صحبت كرد.براي گرفتن جواب سوال دوم هم بهتره كه كتابي از آقاي محمود بشاش هست كه اگر درست گفته باشم اسمش - سايت خود را به مركز درآمد تبديل كنيد - هست كه يكي از چيزهايي كه خوب توضيح داده همين مسله وجود مقاله براي بالا بردن ترافيك سايت هست شما مي تونين اين كتاب الكترونيك رو از آدرس زير دريافت كنيد.
http://www.ebookpars.com/Farsi_ebooks/site.pdf
اميدوارم كه هرچه بيشتر به جواب سوالاتت نزديك شده باشي اما باز هم در درجه اول مديريت صحيح عامل خيلي مهمي در گسترش و رونق فعاليته.

Mohi Design

Member
mahyar_nel گفت:
چه حرف ها !!!!!!
دليل پيشرفت اين سايت فقط فقط به :
MAJDI - Masih-Evanescence - alireza26 - a Truth Seeking - MrMohi-pirooz- salar- salar - saman_sweden و بقيه بچه هاي سايت كه نميشه اسم همشون رو نوشت بستگي داره

آقا ايشون 2 بار سالار رو نوشته ... يكيش منم ديگه :oops:

مگه نه ؟

نه و نمكدون >|<

saman_sweden

Active Member
Mohi Design گفت:
mahyar_nel گفت:
چه حرف ها !!!!!!
MAJDI - Masih-Evanescence - alireza26 - a Truth Seeking - MrMohi-pirooz- salar- salar - saman_sweden و بقيه بچه هاي سايت كه نميشه اسم همشون رو نوشت بستگي داره

مگه نه ؟

نه و نمكدون >|<

شما سرور ماهستيد روي چشم ما جا داريد

H-assan

Well-Known Member
سامان چي شده با هم شهري ما حال مي كني

ولي خدايش بچه خوبي

iRWEBDES

Active Member
صميميت اعضا و سريع جواب دادن سپوالات در فروم ... متخصص بودن اعضا و باز هم از همه مهمتر دوستي اعضا باعث شده ..
شما كه براي اولين بار مياي سپوال ميكني و ميبيني 5 دقيقه نشده جواب دادند خوب راغب ميشي دوباره جواب بدي و همينطور ميشه كه به انجمن عادت ميكني
اصلا اين از نظر روانشناسي يه چيز ثابت شدست كه هركس به فروم بعد از يك مدت كوتاه و يا بلند عادت ميكنه تا حدي كه به اعتياد به فروم تبديل ميشه ...
لاما نميدونم چرا اعتياد ما به بنگ شد ... :lol:
از ضوخي گذشته به نظر من عمل اصلي صميميت اعضاي سايت هستش ...
فقط ميتونم بگم 90٪
اينجا درست 11000 نفر عضو داشته باشه اما فوق فوقش 200 تا 300 نفر توي انجمنها فعاليت ميكنند اما من كسايي ميشناسم كه يا اصلا در اينجا پست ندارند يا اگه دارند به 10 تا نميرسه اما اولين نفرند كه از مقالات استقاده ميكنند :wink:
جا داره از تمام دوستان كه تو انجمنها فعاليت ميكنند بالاخص مديران سايت تشكر كنم و به همه خسته نباشيد بگم ...
خدا قوت :wink:
توي اين انجمن تك تك شما برام عزيزيد و همتون رو دوست دارم ...
مخصوصا سامان عزيز كه مثل برادرمه و مجيد و بابك و پيمان كه از دوستان خوبم هستند و خيلي زحمت ميكشند ؛ دمشون گرم ...
خيلي مخلصيم و ... :wink:
:oops:

Salar

Active Member
تو این انجمن 11721 تا عضو هست!
1846 نفر ارسال داشتن...از 1 تا ...
تقریبآ 407 نفر فقط 1 دونه ارسال داشتن...

------------
آنلاين سايت : 31 نفر
آنلاين انجمنها : 17 نفر
مجموع آنلاينها : 48 نفر
بازدید امروز : 77 بار
بازدید این ماه : 148789 بار
مجموع بازدیدها : 2386765
------------

Pooriya_Online

Active Member
mrgootik گفت:
yade agha shahrokh am bokonid
shayd kheylia nashnasanesh vali
make ghadimi hastim mishnasim

راستي افرادي مثل شاهرخ-سلمان-XNUX-ALI_IX و... كه از اينجا رفتن كسي ازشون خبر داره؟ چرا ديگه نميان؟ كجا رفتن؟ براي چي رفتن؟

راستي تو همون Gootik خودموني؟ :arrow:

Mohi Design

Member
آخه 90 درصد تمام اعضا حتي 1 پست هم نداشتن با اينكه n ساله كه عضو اين سايتن...

Mohi Design

Member
saman_sweden گفت:
Mohi Design گفت:
mahyar_nel گفت:
چه حرف ها !!!!!!

مگه نه ؟

نه و نمكدون >|<

شما سرور ماهستيد روي چشم ما جا داريد

ما چاكر شما پيش گسوتاي مجيدآنلاين نيز مي باشيم >|< :>

سلام

فرصت خوبيه تا از همگي عزيزان بابك و مجيد و پيمان و مسيح و IE و سالار و ساير دوستان....تشكر صميمانه اي كنم و ابراز خوشحالي كنم از وجودم.

خدانگهدار

iRWEBDES

Active Member
خوب شد گفتي گوتيك جان ...
ياد شهرخ و علي آي ايكس هم بخير ...
من باهاشون رابطه دارم البته ...

جدیدترین ارسال ها

بالا