چند سوال در مورد برنامه نویسی

Cyletech

Member
دوستان سلام،

راستش من php رو تا حد متوسط بلدم و جدا از این که دارم تا حد پیشرفته می خونم. می خوام بگم که من این برام هم سوال هست و هم مبهم که:

1- برای نوشتن یک چیزی مثلا میرسیم به فلان قسمت. حالا از کجا باید بدونم که کدوم توابع رو بکار ببرم و ...

خالصانه،:rose:
سایه خیالی

Cyletech

Member
توضیح خلاصه و دقیق: من یک php نویس هستم در حد متوسط. از زمان شروع تا به الان برام سوال هست که از کجا باید بدونم بین این همه تابع و دستور کدوم رو کجا بکار ببرم. مثلا توابع for و foreach یا while من رو گیج کرده و مثلا اگه بخوام یک اسکریپت php بنویسم نمی دونم از کجا شروع کنم، کجا تموم کنم و دیگر افکار ... .
یک توضیح خوب و صادق میخواستم. مرسی

خالصانه، :rose:
سایه خیالی

X7337X

Member
شما زیادی خوندی ولی استفاده نکردی

باید همه رو تست کنی

مهم هست کجا استفاده کنی ولی باید ببینی واسه چی میخوای

شاید یه حلقه بخوای درست کنی که هم با while هم با foreach هم با for امکانش هست

با هر کدوم که میتونی به صورت صحیح کار کن

Sub.Zero

Member
بهترین راه به نظرم اینه که بری چند تا از این اسکریپت هایی که با php نوشتن ببین !

Cyletech

Member
شما زیادی خوندی ولی استفاده نکردی

باید همه رو تست کنی

مهم هست کجا استفاده کنی ولی باید ببینی واسه چی میخوای

شاید یه حلقه بخوای درست کنی که هم با while هم با foreach هم با for امکانش هست

با هر کدوم که میتونی به صورت صحیح کار کن

والا من هر چی که می خنم بعدش کلی کلی کلی تمرین پشت سرش دارم. اتفاقا مشکلم همین هست که از کجا باید بدونم که مثلا کدوم یکی از توابع که همه کار یکی رو می کنند استفاده کنم :sad:

بهترین راه به نظرم اینه که بری چند تا از این اسکریپت هایی که با php نوشتن ببین !

من روزانه کد زیاد می بینم و اسکریپت مخصوصا

راستش مشکل من یکجا دیگه هست که نمی تونم براش جواب پیدا کنم و حلش کنم و همین باعث شده کم کم از php زده بشم

yakoza

Well-Known Member
به نظر من شما شروع كن به كد نوشتن هر جا به مشكل برخوردي بيا اينجا بپرس تا بچه ها راهنماييت كنن ، اينجوري كم كم دستت راه ميوفته

در ضمن نمي خواد يه پرو‍ه سنگين رو شروع كني يه پرو‍ه كوچيك برا شروع خوبه مثلا يه فرم درست كن كه اطلاعات رو بريزه تو ديتابيس و تو يه صفحه ديگه اطلاعات رو از ديتابيس بخونه

موفق باشي

Cyletech

Member
چشم حتما همینکارو می کنم. اما اگه امکانش هست یک سری تمرین بدید تا انجام بدم :d .

web2

Member
با این نوشته ها متوجه شدم شما کد خوان متوسط هستید که دارد در کد خوانی مراحل پیشرفت را طی می کند و نه کد نویس
کدنویس مبتدی به این موارد بر می خورد. به نظر من شما در الگوریتم برنامه دچار این حس شده اید . اینها که ارتباطی با php ندارند .
همونطور که دوستان گفتند فقط با کدنویسی به حقایق دست خواهید یافت

Cyletech

Member
با این نوشته ها متوجه شدم شما کد خوان متوسط هستید که دارد در کد خوانی مراحل پیشرفت را طی می کند و نه کد نویس
کدنویس مبتدی به این موارد بر می خورد. به نظر من شما در الگوریتم برنامه دچار این حس شده اید . اینها که ارتباطی با php ندارند .
همونطور که دوستان گفتند فقط با کدنویسی به حقایق دست خواهید یافت

خوب میشه به من یک سایت یا کلی تمرین از اولین درس php بدین تا تمرین کنم؟
بخدا من کلی چیز میز دیدم و نوشتم اما به نوشتن از اول بدست خودم که میرسه سوالات خفنی تو ذهنم میاد و از انجام اون کار معذورم تا جواب اون سوالات رو بدم

web2

Member
از یک وبلاگ ساده شروع کنید که فقط قابلیت زیر را دارد
1)ارسال مطلب - ویرایش مطلب
2) مشاهده نظرات و ویرایش آنها
3)تنظیمات سایت :
نظیر:
چند تا مطلب در صفحه اصلی نشان داده شود .
آیا کاربر بتواند نظر دهد
و ...

همین

اگر با UML کار کردید مشکلی ندارید اما اگر کار نکردید یکبار خودتان را جای برنامه نویس بگذارید و برنامه را طراحی کنید و یکبار خوتان را
کاربر سایت و توقعتان را از دید کاربر بر روی کاغذ بنویسید و این کار را مرتب ادامه دهید تا به نتیجه برسید .

و بعدش یک دفعه که چشم باز میکنید یهو می بینید که یک یا چند فایل php با1000 خط کد انواع تابع و کلاس و کنترلر توش انداختید!

Cyletech

Member
از یک وبلاگ ساده شروع کنید که فقط قابلیت زیر را دارد
1)ارسال مطلب - ویرایش مطلب
2) مشاهده نظرات و ویرایش آنها
3)تنظیمات سایت :
نظیر:
چند تا مطلب در صفحه اصلی نشان داده شود .
آیا کاربر بتواند نظر دهد
و ...

همین

اگر با UML کار کردید مشکلی ندارید اما اگر کار نکردید یکبار خودتان را جای برنامه نویس بگذارید و برنامه را طراحی کنید و یکبار خوتان را
کاربر سایت و توقعتان را از دید کاربر بر روی کاغذ بنویسید و این کار را مرتب ادامه دهید تا به نتیجه برسید .

و بعدش یک دفعه که چشم باز میکنید یهو می بینید که یک یا چند فایل php با1000 خط کد انواع تابع و کلاس و کنترلر توش انداختید!

دوست عزیز من هنوز اونقدر قوی نشدم که بتونم چیزی به این خفنی بنویسم. فعلا نیاز به تمارین مختلف از قسمت های مختلف php دارم. مثلا در بخش عملگرها فلان تمرین.

Cyletech

Member
راستش فعلا یک آموزش گام به گام از یکی از انجمن های آموزشی فارسی زبان دانلود کردن که بصورت گام به گام برنامه نویسی با php رو توضیح داده و تونستم بوسیله اون جواب چند سوال مهم ام رو بدست بیارم.
مثلا کی از single quote و double quote استفاده کنیم و ...

web2

Member
دوست عزیز من هنوز اونقدر قوی نشدم که بتونم چیزی به این خفنی بنویسم

این زیاد خفن نیست . خوب پس ابتدا همون آموزش گام بگام و بعد این پروژه ساده رو شروع کنید .
موفق باشید

Cyletech

Member
راستی دوست عزیز شما الان یک چیزی تاپ یادم دادین ها !!! این بود که من نمی دونستم برنامه نویسی رو از کجا باید شروع کنم و وقتی که گفتین خودم رو جای مدیر و کاربر بزارم به اون سوالم تونستم پاسخ بدم. خیلی ممنونم :rose:

Cyletech

Member
دوستان یک سوال فنی:

چرا وقتی میشه با if و elseif و else یک متغیر رو مقایسه کرد، با switch هم میشه؟
منظور اصلی من اینه که:

1) از کدوم بهتر هست استفاده کنم و کجا؟
2) چرا یک برای یک کار دو تا دستور داریم؟
3) و دیگر سوالاتی که خودتون تو ذهنتون بود زمانی که آموزگار بودین.

عذر می خوام چون تازه واردم بد توضیح مبدم سوالاتم رو :rose:

Cyletech

Member
یک توضیح کامل در مورد n/ و r/ و هرچیزی که اینطوری هست و من یادم نیست میخوام که کاراشون و جاهاشون رو مشخص کنه!
---
سوال دوم ام اینه که در برنامه نویسی php به چی میگن دستور و به چی می گن تابع!
راستش من قاطی کردم یکجا ()print رو میگن تابع یکجا هم می گن دستور. میخوام بدونم فرق تابع با دستور چیه و چه فرقی با هم دارند و چه چیزیشون با هم فرق می کنه. مثلا () دارند یا نه !
---
در استفاده از دستور echo بهتر هست اطلاعاتمون رو داخل () بزاریم یا نه؟
---
در استفاده از echo اگر فقط یک متغیر قابل نمایش باشه ایا لازم هست که در double quote قرار بگیره یا خیر؟ و در مورد اعداد چی؟

خالصانه:rose:،
سایه خیالی

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان یک سوال فنی:

چرا وقتی میشه با if و elseif و else یک متغیر رو مقایسه کرد، با switch هم میشه؟
منظور اصلی من اینه که:

1) از کدوم بهتر هست استفاده کنم و کجا؟
2) چرا یک برای یک کار دو تا دستور داریم؟
3) و دیگر سوالاتی که خودتون تو ذهنتون بود زمانی که آموزگار بودین.

عذر می خوام چون تازه واردم بد توضیح مبدم سوالاتم رو :rose:
شرایطی وجود ندارد که switch بتواند انجام دهد ولی از توانایی if / else خارج باشد ولی گاهی کد if / else خوانا نیست.
اینکه از کدوم شیوه استفاده کنید، بیشتر بستگی به تعداد مقایساتی داره که بایستی در if انجام بدهید.

مثلا ممکنه بخواهید بر اساس زوج یا فرد بودن مقدار یکی از دو پیغام odd / even (زوج / فرد) رو نمایش بدهید،
در این حالت احتمالا از if استفاده می کنید، چون دو حالت بیشتر نداره و اگر عددی زوج نباشه، قطعا فرده.
ساختار if / else برای این منظور به حد کافی ساده و واضح است.

اما گاهی وقت ها تعداد مقایسه هایی که روی یک متغیر انجام می دهید بیش از یک مقایسه است (مثل نمایش
اسامی روز های هفته (...saturday, sunday, monday) برای مقادیر 1 الی 7) و یا تعداد مقادیری که در یک وضعیت
شریک اند، بیش از یک مورد است (مثلا ماه های میلادی که 31 روزه هستند) ، در اینگونه موارد switch ساختار مناسب تری
است، هم از این جهت که ذاتا برای این منظور (بررسی حالات مختلف یک مقدار) طراحی شده و هم کد نویسی ساده تری دارد.
(شما می توانید در ساختار switch در case های متوالی break را حذف کنید و بدین طریق شرایطی که در یک وضعیت
خاص داشتید را برای case های متوالی به اشتراک بگذارید و یا برای یک وضعیت بیش از یک مقدار تعیین کنید).

برای طراحان زبان های برنامه نویسی، صرفا ارائه فرامینی که از عهده پیاده سازی اهداف برنامه نویس بربیایند کافی نیست،
فرمان هایی مثل goto را در نظر بگیرید، به برنامه نویسان توصیه میشه که تا حد امکان از بکارگیری این فرمان مفید اجتناب کنند،
تا کدهایشان با پرش های تو در تو، خوانایی اش را از دست ندهد و به اصطلاح کدهای اسپاگتی ایجاد نشود.
ارائه فرمان هایی مثل switch هم بیشتر با هدف حفظ همین خوانایی کد ها است، نه الزاما ضعف فرامینی مثل if .

جدیدترین ارسال ها

بالا