amozegarezist
Banned
نر مافزار های اتوران ساز مثل اتوپلی میتونن به بانک اطلاعات وصل بشن و آزمون و ... بسازیم ولی افکت ترانسیشن صفحات رونمی شه براشون گذاشت اگر هم خودت بزاری توی صفحات جداگانه اونوقت کاربر دبل کلیک کنه روی صفحه افکت یاهمون انیمشن تغییر صفحه از بین می ره حالا سوال من اینه که با فلش مشکلی پیش نمی یاد یه مشکل دیگه مثل مشکل با فارسی یا اینکه همه روبزاری در یک فریم
یه جا که پر از سورس اینجور چیزا باشه معرفی کنین
یه کد هم دارم برای راست کلیک فلش ولی در اکشن اسکریپت 3 یا سوییش مکس کارنمی کنه
من تازه شروع کردم کد نویسی رو فیلم آموزش کد نویسی جدید ؟ مفهوم کلاس و ... چیزایی که توی برنامه های مالتی مدیا ساز نیست رو نمی فهمم واقعاً باید یهمنبع ساده پیدا کنم که جامع هم باشه چون سی دی گرفتم فیلم هماز سایتموبه مو گرفتم جامع نیست توضیحاتشون مربوط می شه به تعریف متغیر و شرط و حلقه باید یه سایت پیدا کنم که بسازه وتوضیح بده
یه جا که پر از سورس اینجور چیزا باشه معرفی کنین
یه کد هم دارم برای راست کلیک فلش ولی در اکشن اسکریپت 3 یا سوییش مکس کارنمی کنه
HTML:
var theMenu = new ContextMenu();theMenu.hideBuiltInItems();_root.menu = theMenu;var i1 = new ContextMenuItem("::::: Video Controls :::::", trace);theMenu.customItems[0] = i1;var i2 = new ContextMenuItem("Play/Pause Video", pauseIt, true);theMenu.customItems[1] = i2;var i3 = new ContextMenuItem("Replay Video", replayIt);theMenu.customItems[2] = i3;var i4 = new ContextMenuItem("Copyright 2008 Shortcuts", trace, true);theMenu.customItems[3] = i4;_root.createEmptyMovieClip("vSound", _root.getNextHighestDepth());
من تازه شروع کردم کد نویسی رو فیلم آموزش کد نویسی جدید ؟ مفهوم کلاس و ... چیزایی که توی برنامه های مالتی مدیا ساز نیست رو نمی فهمم واقعاً باید یهمنبع ساده پیدا کنم که جامع هم باشه چون سی دی گرفتم فیلم هماز سایتموبه مو گرفتم جامع نیست توضیحاتشون مربوط می شه به تعریف متغیر و شرط و حلقه باید یه سایت پیدا کنم که بسازه وتوضیح بده